Smakbox VÅRPIRR

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakinriktning Original

Utskick i mars/april 2022

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 20 st

Pris i butik*: 402 kr

Visst kan mat skapa pirr i magen? Både hjärta och mage gör glädjeskutt när ett nytt recept hittas eller när helgbordet står dukat. Med vår i luften och ny Smakbox hemma hos dig vill vi skapa extra pirr - VÅRPIRR  

PIZZASÅS / MUTTI

Pris i butik*: 19 kr

Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Muttis pizzasås är tillagad av färska, perfekt solmogna och naturligtvis 100% italienska tomater. Pizzasåsen innehåller bara naturliga smaker och är idealisk att breda direkt på pizzan. Kryddad med en nypa salt, oregano och basilika har såsen en fyllig och intensiv smak och doft. Det perfekta valet när du vill ha en pizzasås med smak av det italienska köket.

TUNNKNÄCKE / TRE KULLOR

Pris i butik*: 36 kr 

Hashtag: #leksandsknäckebröd #äktanjutning @leksands_knacke #smakbox @smakbox

Ny spännande smak från Leksands Tre kullor! Ett hantverksbakat tunnknäcke där de naturliga råvarorna Teff, Havssalt, Frön och vatten från egen källa är grunden till brödet. Teff har odlats i tusentals år och ger ett glutenfritt mjöl att baka gott, nötigt fröknäcke utan vetemjöl. I det nya tunnknäcket gifter sig den smakrika teffen med goda frön och havssalt.

CRACKERS / MCVITIE'S

Pris i butik*: 22 kr

Hashtag: #mcvities #crackercrisps @mcvitiessverige #smakbox @smakbox

Nu lanseras McVitie's nya Cracker Crisps! Bakade crackers som är krispiga och fulla av smak! Finns i smakerna Sour cream & Chive, Smokey Barbeque och Thai Sweet Chilli. Finns att köpa på Coop, Hemköp &Tempo.

SMAKSATT MAJONNÄS / HEINZ

Pris i butik*: 26 kr 
Hashtag: #mayomix #heinz_sverige @heinz_sverige #smakbox @smakbox

Heinz MayoMix är en perfekt mix av vår fantastiska och klassiska Heinz Ketchup och Heinz Majonnäs. Mayomix passar utmärkt till hamburgaren eller som sås att doppa dina pommes frites i. En smakupplevelse helt fri från tillsatser och färgämnen. Perfekt för hela familjen, testa och njut!

FRUKTDRYCK / LOWCALY FULED BY NJIE

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #lowcaly #lowcalypear @lowcalysverige #smakbox @smakbox

Genom att träna rätt, äta smart och njuta av kalorisnåla produkter kan alla ­utveckla en hälsosammare livsstil. Därför är Lowcaly sockerfri, vitaminberikad och superläcker så att du kan njuta av den när, var och hur du vill (och hur många gånger du vill).

AMERIKANSK DRESSING / KAVLI

Pris i butik*: 19 kr
Hashtag: #amerikanskdressing #kavli @kavlisverige #smakbox @smakbox

Till grillsäsongen 2022 lanserar Kavli en ny Amerikansk Dressing. Nacho Cheese är en spännande och krämig ostdressing med en touch av mild chili som passar till alla typer av hamburgare. En given favorit till Nacho- och Texmexburgare!

 

KAKOR / OREO

Pris i butik*: 24
Hashtag: #oreosverige #oreo @oreosverige #smakbox @smakbox

OREO Crunchies Dipped är små, krispiga och tunna chokladkex med len vaniljfyllning och kakaoöverdrag. Perfekta munsbitar i en återförslutningsbar påse. Passar både som gott att ha hemma eller on-the-go. OREO's program Cocoa Life, för hållbar kakaoproduktion, bidrar till att kakao odlas på rätt sätt för att skydda planeten och respektera mänskliga rättigheter. Läs mer på www.cocoalife.org.

FRUKTRULLAR / BEAR

Pris i butik*: 14 kr
Hashtag: #bearsnackssverige #fruktrullar @bearsnackssverige #smakbox @smakbox

BEAR är torkade fruktrullar av bara frukt, inget annat! Varje förpackning innehåller två mumsiga fruktrullar, perfekta som snacks eller mellanmål! Naturligt, gott och roligt; en unik kombination som gör det hälsosamma valet enklare för föräldrar och roligare för barn. Du får prova 1 av smakerna Jordgubbe och Mango.

ALKOHOLFRI RADLER / PRIPPS RADLER

Pris i butik*: 14 kr
Hashtag: #pripps #radler @prippsblase #smakbox @smakbox

Pripps Radler Grapefrukt 0,0% är ett törstsläckande alkoholfritt öl som bryggs med naturliga ingredienser. Passar då du är törstig och längtar efter något uppfriskande. Drick direkt från burken eller från ett glas med is och en skiva citron i.

 

ALKOHOLFRI ÖL / FALCON

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #falconbeer #falconalkoholfri #smakbox @smakbox

Falcon 0,0% är en gyllengul alkoholfri ljus lager med maltig smak och avslutande balanserad beska. Från malten får ölet en brödig och karamellig ton och humlen balanserar upp med en frisk örtig doft och smak. Passar perfekt att avnjuta som den är, till husmanskost eller grillat!

SMAKSATT MINERALVATTEN / RAMLÖSA

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #ramlösa @ramlosa #smakbox @smakbox

Senaste tillskottet bland Ramlösas många smaker är den exotiska smaken ananas. Den är både frisk och söt i smaken. Gjord på naturligt mineralvatten, smaksatt med naturlig arom och buteljerad direkt vid källan i Ramlösa Hälsobrunn.

LÄSKEDRYCK / PEPSI MAX

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #pepsimaxsverige #pepsisverige @pepsisverige #smakbox @smakbox

Njut av den uppfriskande smaken av Pepsi Max - Maximum taste no sugar. Perfekt som törstsläckare och idealisk till din favoritmat. Pepsi Max är en sockerfri cola med en bra balans mellan söta och syrliga toner. Pepsi Max passar både vegetarianer och veganer. Servera väl kyld, gärna med is.

GRISSINI / LA MOLE

Pris i butik*: 28 kr
Hashtag: #lamole #smakbox @smakbox

Sfornatini, de ursprungliga brödstängerna med äkta recept från Turin-traditionen: endast utvalda ingredienser, konstfullt blandade och skickligt bearbetade. En autentisk smak som berikar måltiden. Perfekt även som mellanmål!

SNACKOLIVER / ZETA

Pris i butik*: 19 kr 

Hashtag: #zetarecept #zeta @zeta.nu @wasabrod #smakbox @smakbox

Mjälla, fylliga manzanillaoliver från Spanien. Oliverna ligger inte i vattenlag, därför håller de sig lika fasta som oliver med kärnor. Suveräna på antipastibricka, goda i sallader, på pizza, i grytor och gratänger. Du får prova minst 1 av smakerna.

VÄXTBASERAD DRYCK / SPROUD

Pris i butik*: 23 kr
Hashtag: #besproud #sproud @besproud #smakbox @smakbox

Sproud är nästa nivå av växtbaserade produkter som förenar smak och hållbarhet. Sprouds ambition är att skapa goda produkter med minimalt klimatavtryck, gjorda på den gula ärtan. Sproud är krämig i smaken och oavsett om du vill ha den i kaffet, smoothien eller i annan matlagning finns det ett alternativ för dig! Join the Alt-side! Du får prova 1 av varianterna Barista, Vanilj och Unsweetened.

PIZZAMJÖL / LA MOLE

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #lamole #smakbox @smakbox

Framtagen för både hemmakockar och restauranger, det nya LA MOLE-mjölet täcker alla typer av önskemål. Mjölblandning av typen "00" med Manitobamjöl är perfekt för pizzor!

MAJSCHIPS / EL TACO TRUCK

Pris i butik*: 30 kr 
Hashtag: #eltacotruck #smakbox @smakbox

Salted White Corn Chips är gjorda med kvalitet och har god smak som högsta prioritet. Chipsen är gjorda på 100% mald vit majs. Förvaras svalt och mörkt.

GRANOLA / RISENTA

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #risenta #granola @risenta #smakbox @smakbox

En gyllene granola som ugnsrostats härligt knaprig. Mandel & solroskärnor har blandats med friska äppelbitar & kanel. Som pricken över i:et små frasiga puffar för extra krispighet. Mums! Du får 2 st provpåsar. I butik hittar du produkten i förpackning om 375 g för ca 40 kr.

CHIP NUTS / ST. MICHAEL

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #st.michael_nuts @st.michael_nuts #smakbox @smakbox

CHIP NUTS är krispiga jordnötter med kryddigt överdrag som är lätta att äta och ger en alldeles speciell dubbel smak- och matupplevelse. CHIP NUTS är det ultimata snacksetet med sin dubbla crunch. Finns i flera olika smaker.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.