Smakbox HÖJDPUNKT

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakmix Original

Utskick i juni 2023

Antal produkter: 20 st

Pris i butik*: 427 kr

Sommaren är på intåg! För många den bästa tiden på året med sol, värme och ledighet. Det är också då smakerna står i zenit; söta jordgubbar, saftiga grillsuccéer och läskande njutning. Smakerna förgyller de där magiska stunderna som blir höjdpunkter i  minnet. Med den här boxen vill vi hjälpa dig upptäcka smakerna som förgyller just dina höjdpunkter i sommar! 

 

FALU CHIA / WASA

Pris i butik*: 25 kr 

Hashtag: #wasafaluchia @wasabrod #smakbox @smakbox

Falu Chia & Havssalt är ett smakrikt och spännande alternativ till klassikern Falu Rågrut. Bakat på fullkornsmjöl av råg med en rund och nötig karaktär. Avnjut med favoritpålägget eller bryt det och använd kuddarna som krutonger i soppan eller i salladen!

TONIC SOCKERFRI / SCHWEPPES

Pris i butik*: 15 kr 
Hashtag: #schweppes #pinktoniczero @schweppessverige #smakbox @smakbox

En sockerfri tonic som samlar sommarens bäriga smaker i perfekt balans. Smaker av svarta vinbär ger en lätt sötma med en härlig friskhet i en vackert himmelrosa nyans!

 

 

PASTILL / LÄKEROL DENTS

Pris i butik*: 18 kr
Hashtag: #läkerol #makespeopletalk @lakerol_sverige #smakbox @smakbox

En mjuk pastill med smak av grönt äpple och en touch citronmeliss. Pastillen är sockerfri, vegansk och innehåller 50% xylitol som stöttar din dagliga tandvård* och för bästa effekt tas två efter varje måltid.* intag av pastiller som innehåller xylitol och maltitol i stället för sockerarter bidrar till att bibehålla tändernas mineralisering.

 

FRUKTDRYCK / FESTIS

Pris i butik*: 14 kr
Hashtag: #beafestis @beafestis #smakbox @smakbox

Festis kommer med en ny härlig smak - Raspberry Watermelon! God och fruktig med massor av smak av hallon och vattenmelon som passar perfekt att avnjuta av en varm sommardag. Servera väl kyld!

LAKRITSDÄCK / AHLGRENS BILAR

Pris i butik*: 20 kr 
Hashtag: #ahlgrensbilar #cloetta @ahlgrens_bilar #smakbox @smakbox

Ahlgrens bilar Lakritsdäck är mest troligt de godaste däck du någonsin smakat om du älskar lakrits. De är nämligen inte gjorda av gummi och ståldubb utan av läckert lakritsskum. Sveriges godaste bil erbjuder nu också Sveriges godaste däck!

CHOKLADDRYCK / PUCKO

Pris i butik*: 27 kr
Hashtag: #puckodelight #puckosverige @arlasverige #smakbox @smakbox

Möt den nyaste medlemmen av Pucko®-familjen! Fantastisk smak utan tillsatt socker och endast 1 % fett. Du kan njuta av den både kall, en varm sommardag, eller som varm njutning kallare dagar. Pucko® Delight är det perfekta valet om du vill ha den söta och intensiva chokladsmaken som Pucko® är känd för men i en lättare form med mindre socker.

CHOKLADPUDDING / PUCKO

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #puckochokladpudding #chokladpudding @puckosverige #smakbox @smakbox

Pucko är efter mer än 60 år på marknaden en kultförklarad klassiker. Pucko Chokladpudding har en härligt len och krämig smak av choklad. Perfekt att avnjutas som den är, men smakar bäst kall!.

ISKAFFE / ARLA

Pris i butik*: 29 kr
Hashtag: #iskaffe @arlasverige #smakbox @smakbox

Arla Iskaffe är en utsökt blandning av kaffe och kall mjölk. Kaffet är Rainforest Alliance certifierat och mjölken kommer direkt från Arla gårdar. Avnjut Arla Iskaffe till frukost, fika eller när du behöver lite energi. Smakar bäst väl kyld.

 

FRAPPUCCINO / STARBUCKS®

Pris i butik*: 29 kr
Hashtag: #frapphacks #starbucksiskaffe @starbuckschilledcoffee #smakbox @smakbox

Inspirerat av våra coffeehouse-favoriter, är det helt nya smaksatta Starbucks Frappuccino® Salted Caramel Brownie-kaffet en läcker blandning av Starbucks rostade signaturespresso och krämig mjölk som rundas av med len smörkola och söt brownie-smak.

 

GRANOLA / RISENTA

Pris i butik*: 6 x 8 kr
Hashtag: #risenta #smakbox @smakbox

Gyllene och knaprigt god granola med naturlig sötma från dadlar och rik på fiber. Finns i smakerna Äpple & Kanel, Rostad mandel & Hasselnöt samt Mörk kakao, sötsyrliga hallon & krispiga kokoschips. I butik finns granolan i förpackning om 375 g för 40 kr. I Smakbox får du prova flera mindre provpåsar - perfekta portionsförpackningar för sommarens äventyr!

 

Hitta Butik

Mandel & Hasselnöt

Äpple & Kanel

Kakao & Hallon

 

LÄSKEDRYCK SOCKERFRI / 7UP

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #7upzero #smakbox @smakbox

7Up Zero är en sockerfri törstsläckare som passar perfekt en varm sommardag. Den friska och söta citrussmaken passar utmärkt tillsammans med en måltid men är också uppfriskande efter en dag i solen. Lägg burken på kylning för bästa smak!

FUNKTIONSDRYCK / COLLAB

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #collabsverige @collabiceland #smakbox @smakbox

Med dess oväntade sockerfria mix av naturligt koffein och rent marint kollagen så är COLLAB en dryck född från innovation, inspirerad av Islands storslagna natur och skapad med hållbarhet i åtanke. COLLAB tar funktion till en ny nivå med dess unika ingredienser av rent marint kollagen, naturligt koffein, protein, aminosyror och vitamin B. Finns ännu inte på svenska marknaden, exklusivt i Smakbox

 

PASTA / PASTA BERRUTO

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #pastaberruto #smakbox @smakbox

Pasta är perfekt sommarmat till alltifrån den lätta pastasalladen till den varmare måltiden. 100% durumvete och äkta italienskt hantverk förhöjer smakupplevelsen! Tillverkare Pasta Berruto kombinerar moderna tillverkningsmetoder med traditionella. Samtliga sorter innehåller 100% italienskt vete. Du får prova en av smakerna.

FUNKTIONSDRYCK / CLEAN ACT:VE

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #cleanactve @cleanactve #smakbox @smakbox

Clean act:ve är en innovativ hybrid-dryckesserie med vitaminer, naturliga vätskeåterställare samt äkta björksav som förknippas med sina hälsofördelar. Hela serien är svagt kolsyrad, sockerfri och dessutom tappad på 100% återvunnen PET-flaska. Finns sedan tidigare i smakerna Hallon och Äpple. Du får smaka det senaste tillskottet med smak av Passion.

CHIPS / PRINGLES

Pris i butik*: 14 kr
Hashtag: #pringles #pringlespaprika #smakbox @smakbox

Om du känner dig vilsen bland det enorma utbudet av chips så har vi ett tips - Pringles Paprika! Härligt spröda och fyllda med paprikasmak som passar perfekt till fredagsmyset.

 

 

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.