Smakbox SMAKFEST

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakmix Matig

Utskick i Augusti och September 2023

Antal produkter: 21 st

Pris i butik*: 502 kr (varav bonusprodukter 30 kr)

Vardagen må vara tillbaka men kvällarna är fortfarande ljusa och semesterminnena nära. Håll kvar sommarkänslan! Duka extra fint en vanlig tisdag och njut av sommarsmaker till helgen. Förläng sommaren med Smakbox SMAKFEST! Med produkterna i den här boxen vill vi hjälpa dig smakmaxa denna gyllene tid.

 

ALKOHOLFRI ÖL / STAROPRAMEN

Pris i butik*: 14 kr

Hashtag#staropramen @staropramen.beer #smakbox @smakbox

Staropramen non alcoholic har en maltig smak med inslag av knäckebröd, pomerans, kryddor och honung med en uppfriskande avslutning. Passar utmärkt till husmanskost och sallader eller som sällskapsdryck. Omdömet ”Excellent beer. Excellent indeed” som skrevs i gästboken av Kejsar Franz Joseph I av Österrike år 1880 ledde snabbt till att Staropramen blev Prags mest populära öl.

 

FUNKTIONSDRYCK / GOWELL

Pris i butik*: 20 kr 

Hashtag:#gowell @gowelldrinks #vitamindryck @smakbox

En svenskproducerad lätt kolsyrad funktionsdryck med hela 13 vitaminer, mineraler och antioxidanter! Koffein- och sockerfri, vilket gör att den är lämpad för både barn och vuxna. En enda burk ger 100% av rekommenderat dagligt intag av många viktiga vitaminer. Utmärkt för alla som vill välja ett hälsosammare alternativ till läsk. Finns i fyra olika smaker. Du får prova Ananas/Kaktus.

 

VEGANSK CHOKLADBAR / KITKAT

Pris i butik*: 14 kr  
Hashtag: #veganbreak #haveabreak @kitkat #smakbox @smakbox

Njut av KITKATs första växtbaserade paus. En chokladbar gjord med risdryck, ett krispigt rån och täckt med vegansk choklad. Have a break, have a KITKAT!

FRUKOSTBARS / FITNESS

Pris i butik*: 3 x 10 kr
Hashtag: #fitness #breakfast @nestlecerealnordics #smakbox @smakbox

Fitness frukostbars är ett toppenbra sätt att starta din dag på! Dessa bars har näringsrik energi och innehåller både fiber och fullkorn, likväl som vitaminer och mineraler. Hitta din egen favorit bland smakerna choklad, karamell eller röda bär. Du får prova en av varje smak.
Hitta Butik

ISKAFFE / STARBUCKS

Pris i butik*: 25 kr 

Hashtag: #starbucksiskaffe @starbuckschilledcoffee #smakbox @smakbox

Starbucks nyhet Daily Brew är kylt kaffe med mindre innehåll av socker. Nyheterna innehåller 30% mindre socker än jämförbara mjölkprodukter med kaffe. Finns i två olika smaker; Daily Brew coffee with milk och Daily Brew coffee with milk + vanilla flavour. Du får prova en av smakerna.

Hitta butik

Daily Brew

Daily Brew Vanilla

 

MINERALVATTEN / RAMLÖSA

Pris i butik*: 13 kr 
Hashtag: #ramlösa @ramlosa #smakbox @smakbox

Ramlösa har fått ett nytt utseende! Den nya designen är både snygg och tydlig i smakerna. Välj bland många goda smaker med naturliga smaksättningar och naturligt mineralvatten från Ramlösa Hälsobrunn. Läs mer om alla smaker på www.ramlosa.se. Du får prova en av smakerna.
Hitta butik
Päron

PASTA / 1881

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #pastayourway #smakbox @smakbox

En pastasort med 100% italienskt ursprung. Gjord på durumvetegryn, långsamt torkad och dragen på traditionellt sätt. Resultatet blir en pasta med sträv och spänstig textur som hjälper pastan att bibehålla kryddor och binda såser.

KAFFE / LAVAZZA

Pris i butik*: 19 kr
Hashtag: #lavazza #lavazzacoffee @lavazzasverige #smakbox @smakbox

Tierra! for Planet är ett urval av handplockade ekologiska bönor. Upptäck denna premiumkvalitetsblandning med delikata och fruktiga toner. Finns att köpa i butik om 1000 g förpackning för ca 189 kr. Du får prova bönor om 100 g förpackning eller bryggmalet kaffe om 2 x 50 g förpackningar.

Hitta butik
Lavazza bönor
Lavazza bryggmalet

GRÄDDKOLA / WERTHER'S

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #gylleneögonblick #sockerfritt #whertersorginal #smakbox @smakbox

Sockerfria mjuka kolor, gjorda på äkta smör och grädde som tillsammans skapar den unika smaken av Werther's karamell. I flera generationer har Werther's Original stått för en oförglömlig smak och söta minnen från barndomen. Noggrant tillverkade med kärlek från de bästa ingredienserna. Härligt lena, mjuka och krämiga gräddkolor som skapar gyllene ögonblick för dig och din familj, så goda att varje kola är individuellt inslagen i guld.

GRISSINI / LA MOLE

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #madeinitalyproduct #smakbox @smakbox

Klassiska mini grissinis. Härligt krispiga och perfekta att servera till aperitif, avnjuta med patéer eller med ett glas alkoholfritt vin.

ISTE / PFANNER

Pris i butik*: 11 kr

Hashtag: #nevergiveupsummer #pfannericetea @pfannericetea #smakbox @smakbox

Pfanner Ice Tea är gjord på den finaste sorten färskbryggt svart te. Med smak av nypon och hibiskusblomma får vi en harmoni som leder till Pfanners iste. Med den varsamma beredningsmetoden tillsätts riktig juice för att få fram den karakteristiska fylliga iste-smaken.

PASTA / ITALPASTA

Pris i butik*: 40 kr 
Hashtag: #pastayourway #pastaberruto #smakbox @smakbox

En tagliatelle med en mjuk och tjock textur som varit en favorit främst i norra Italien och som idag är omtyckt över hela världen. Tack vare den porösa och ojämna konsistensen binder den sig fint med tjocka såser och passar till de allra flesta pastarätter. Tillverkad i Italien.

 

 

FRUKTGODIS / GOTT&BLANDAT

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #gott&blandat #malaco @malaco_sverige #smakbox @smakbox

Malaco Gott & Blandat Äkta Fruktgodis Fruktmix innehåller hela 50% frukt som kommer från fruktpuré och fruktjuicer, vilket ger godiset en naturligt fräsch och fruktig smak. Produkten är vegansk och innehåller endast naturliga färgämnen och smaker.

NÖTBAR / BE-KIND

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #bekindlivekind @bekindsnacks_nordics #smakbox @smakbox

Få saker är så goda som jordnötssmör, däremot är det krångligt att ta med sig en burk på språng. Som tur är finns det en jordnötsbar istället! BE-KIND nötbar innehåller inga hemliga ingredienser, konserveringsmedel, artificiella smaker eller sötningsmedel. Dessutom glutenfri och friberrik.

MAYORACHA / HEINZ

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #heinzmashup #mayoracha @heinz_sverige #smakbox @smakbox

Upplev två favoritkombinationer! MayoRacha är en läcker kombination av den krämiga konsistensen av majonnäs och den kryddiga, söta och syrliga smaken av sriracha. Perfekt att toppa med på pizzor, hamburgare eller att använda som dipp till pommes frites och nuggets. Dessutom glutenfri och vegansk.

 

HAVSSALT / Salt Odyssey

Pris i butik*: 60 kr
Hashtag: #saltodyssey @salt_odyssey #smakbox @smakbox

Salt Odysseys grova havssalt med smak av naturligt rökt paprika och havssalt med doft av äkta bokträ. Intensivt aromatiskt och med rik smak. Mal det över kött eller tillsätt i dina maträtter för att addera en mild, subtil rökig smak. Du får prova en av smakerna.

 

SUPERBÅGAR / ESTRELLA

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #gillaattdela @estrellasverige #smakbox @smakbox

En frasig sensation i superformat med smak av äkta cheddar. En gigant bland bågar, en supernova på smakhimlen och kanske en blivande storfavorit för både trogna och nyförälskade ostbågsfans?

SMAKSATT ALKOHOLFRI ÖL / PRIPPS

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #prippssommar #radler @pripps.se #smakbox @smakbox

Pripps Radler 0,0% är en törstsläckande blandning av ljus alkoholfri lageröl och frisk lemonad från grapefruit. Njut av en fin balans mellan det friska och beska, för dig som vill ha ett läskande alkoholfritt alternativ som inte är för sött. En dryck som uppskattas av både öldrickare och de som helre väljer andra alternativ. Dricks antingen nerkyld direkt ur burken eller ur ett glas med mycket is i. Utmärkt som sällskapsdryck med tilltugg, oavsett om det är vinter, vår eller sommar! Finns även med smak av lemonad citron.

 

PANNACOTTA MIX / IL MOLINO CHIAVAZZA

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: @molino_chiavazza #smakbox @smakbox

En pannacotta mix som gör det enkelt för dig avnjuta en italiensk efterrätt i vardagen. Tillsammans med den medföljande karamellsåsen får du en klassisk dessert som är värd att minnas!

 

 

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.