Smakbox HÖSTMIX

Smakinriktning Balans

Utskick i oktober och november 2021

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 20 st

Pris i butik*: 402 kr

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox. 

Höstmyset är här igen! Äntligen får vi krypa upp i soffan, värma köket med puttrande långkok och tända ljus. Vi ser fram emot att bjuda dig på en sprakande HÖSTMIX av smaker i denna box!

 

VATTEN / WATER BY OSKAR

Pris i butik*: 9 kr
Hashtag: #waterbyoskar @waterbyoskar_official #smakbox @smakbox

Water by Oskar är ett svalkande gott vatten direkt hämtat från fabrikens egen källa i Oskarström. Den artesiska källan bjuder på en anrik historia som sträcker sig tillbaka redan till 1800-talet då sägnen var att källans naturliga vatten skulle ha helande krafter. Vattnet tappas enligt samma principer idag som på 1800-talet - att folk ska få dricka ett gott och naturligt vatten med fokus på hälsa och kvalitet.

KAFFE INTENZO / ZOÉGAS

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #zoegas @zoegaskaffe #smakbox @smakbox

Intenzo är en aromrik smakkomposition av omsorgsfullt handplockade, högvuxna Arabicabönor från Östafrika som ger en varm fyllighet som är smakfullt balanserad. I Zoégas kafferosteri i Helsingborg har rostmästarna rostat och koppat bönorna till perfektion för att lyfta fram en fyllig mörkrost med toner av röda äpplen, där sötma och syra kompletterar varandra.

NÖTBAR / NICK'S

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #nicks @nicks #smakbox @smakbox

Crunchy veganska nötbars med chokladlager och crisp i samma tugga. Passande för lågkolhydratskost, keto, diabetes, glutenintolerans men främst för alla som vill njuta och må bra på samma gång. No added sugar. Just joy. Du får prova en av smakerna.

SOCKERFRI TUGGPASTILL / LÄKEROL DENTS

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #dentspeppermint @lakerol_sverige #smakbox @smakbox

En mjuk och sockerfri tuggpastill med frisk smak av pepparmint. Pastillen innehåller 50% xylitol som bidrar till en fräsch kylig känsla i munnen. Dessutom bidrar intag av pastiller som innehåller xylitol och maltitol i stället för sockerarter till att bibehålla tändernas mineralisering. Ta två av Läkerol Dents Peppermint efter varje måltid.

PLOMMONTOMATER PELATI / MUTTI

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Skalade, italienska, solmogna plommontomater i rik tomatsås. De hela tomaterna är anpassade för långa koktider och används i grytor och pastasåser som ska puttra länge på spisen. De passar också perfekt i rätter med grönsaker, fisk och skaldjur. Prova receptet vi bjuder på här, och läs mer om Muttis tomater i deras tomatskola här bredvid.

ALKOHOLFRI HOVMÄSTARLAGER / ERIKSBERG

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #eriksbergalkoholfri #engodhistoria #smakbox @smakbox

Eriksberg Hovmästarlager är ett lite mörkare öl som bjuder på rikliga aromer och en lättdrucken beska. Denna fylligare alkoholfria lager passar utmärkt till klassiska husmansrätter som pytt i panna, råbiff, eller isterband med dillstuvad potatis.

NORMALGRÄDDAT KNÄCKE / LEKSANDS KNÄCKEBRÖD

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #leksandsknäcke #äktanjutning @leksands_knacke #smakbox @smakbox

Nu har Leksands knäckebröd klimatberäknat alla sina knäckebröd så att de vet hur de kan bli ännu bättre. Den normalgräddade trekanten har bara 0,11Co2E. Läs mer om klimatberäkningen på leksands.se.

SOMBREROS / ESTRELLA

Pris i butik*: 21 kr
Hashtag: #estrellasverige @estrellasverige #smakbox @smakbox

Älskad favorit från Estrella i ny smak! Spröda och frasiga majssnacks med smak av Ranch & Sourcream.

RÅSHOTS / RÅ

Pris i butik*: 20 kr x 2
Hashtag: #jointheråvolution @drickra #smakbox @smakbox

RÅ Ingefära & Morot är en härlig mix av morot, äpple, ingefära och lime. RÅ Hibiskus är en djupröd, aromatisk dryck med hibiskusblomma, granatäpple och aroniabär. Finns på bag-in-box och glasflaska, helt utan tillsatser eller sötning! Du får prova 2 shots. I Smakbox tidning hittar du info om nyheten RÅ Matcha. Pga produktionsutmaningar var den inte möjlig att skicka med, därför får du smaka nyheten Ingefära & Morot istället. 

FLINGOR / KELLOGG'S

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #specialk #smakbox @smakbox

Spröda flingor gjorda på ris, fullkornsvete och korn. Kellogg's Special K® Classic innehåller inga artificiella färgämnen eller konserveringsmedel. 

TORROSTAD NÖTMIX / NUTISAL

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #nutisal @nutisalsverige #smakbox @smakbox

Nya torrostade nötmixer med kvalitetsnötter från Nutisal, kryddade med äkta naturliga råvaror för sötma, sälta och rökig hetta! För dig som förväntar dig lite mer av ditt snacks. Du får prova en av smakerna.

MEDALJONGER / GÖTEBORGS KEX

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #göteborgskex @goteborgskex #smakbox @smakbox

Fantasifulla barnkex bakade helt utan vitt raffinerat socker – endast naturligt sötade med frukt, bär och honung. På kexen hittar du bästisarna enhörningen Saga och draken Love, två nyfikna små sagodjur som älskar att fika. De bor i en magisk värld som de aldrig får nog av att utforska. Hjälp Saga och Love hitta hallonen som gömmer sig på påsen, och få en medaljong i belöning!

HERRGÅRDSCIDER / KIVIKS MUSTERI

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #kiviksmusteri @kiviksmusteri #smakbox @smakbox

Herrgårdscider är en klassisk cider att njuta av både till vardag och fest. Den har tillverkats av Kiviks Musteri sedan 1969 och finns i 3 olika smaker. Servera som det alkoholfria alternativet på festen eller när du vill lyxa till din vardag. För livets festliga stunder! Du får prova en mindre flaska av en av smakerna. I butik hittar du den som 75 cl till ca-priset av 22 kr.

PROTEINMILKSHAKE / PROPUD BY NJIE

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #propudbrowniebliss @propudsverige #smakbox @smakbox

Limited edition från ProPud by NJIE! Superladdad proteinmilkshake med oemotståndlig smak av fyllig chokladbrownie! Utan tillsatt socker, med 20 g protein och laktosfri.

TACOSÅS / FRANKFUL

Pris i butik*: 15 kr 
Hashtag: #frankful @frankfulofficial #smakbox @smakbox

Taco Sauce for a greater cause. En tacosås som bjuder på goda smaker och ingredienser som är snälla mot planeten! Gjord på klimatsmarta tomater och räddad tomatsås, tillsammans med en härlig touch av chili. Tillverkad i Sverige med 100% el på förnyelsebara källor. Du får prova antingen Hot eller Medium.

MACCHERONI / PASTA BERUTTO

Pris i butik*: 30 kr 
Hashtag: #pastaberutto #smakbox @smakbox

Bronsritningen på den här italienska pastans yta gör den porös och grov, och därför perfekt för att fånga upp din pastasås för en god smakupplevelse.

EXPRESSRIS / UNCLE BEN'S

Pris i butik*: 25 kr 
Hashtag: #expressris #smakbox @smakbox

Uncle Ben's Express medelhavsris är ett snabbt och enkelt sätt att laga en läcker måltid. Smakrika tomater och färsk basilika fångar smakerna från Medelhavsområdet.

PANKO / KIKKOMAN

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #kikkoman @taframdetbasta #smakbox @smakbox

Panko är ett asiatiskt och luftigt ströbröd och har grövre och större flingor än vanligt ströbröd. Använd det för att panera kött, fisk, skaldjur, grönsaker och ost för en frasig och spröd yta! Till skillnad från vanligt ströbröd släpper panko ifrån sig oljan efter tillagning vilket gör att den behåller sin krispiga yta. Kikkoman Panko är gjort av specialbakat bröd för att skapa ett luftigt, krispigt och kvalitativt resultat. Ordet kommer från japanska: PAN = bröd, KO = smulor. Smaklig spis!

FANTA LEMON ZERO, ORANGE / FANTA

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #fantasverige @fantasverige #smakbox @smakbox

Vågar du spela trick or treat? Gå till fanta.se/trickortreat och ange koden under korken för chansen att vinna coola priser eller läskiga överraskningar. Sätt färg på höstmörket med Fanta! Du får prova en av smakerna.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.