Smakbox HÖSTMIX

Smakinriktning Nyfiken

Utskick i oktober och november 2021

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 21 st

Pris i butik*: 384 kr

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox. 

Höstmyset är här igen! Äntligen får vi krypa upp i soffan, värma köket med puttrande långkok och tända ljus. Vi ser fram emot att bjuda dig på en sprakande HÖSTMIX av smaker i denna box!

 

 

VATTEN / WATER BY OSKAR

Pris i butik*: 9 kr
Hashtag: #waterbyoskar @waterbyoskar_official #smakbox @smakbox

Water by Oskar är ett svalkande gott vatten direkt hämtat från fabrikens egen källa i Oskarström. Den artesiska källan bjuder på en anrik historia som sträcker sig tillbaka redan till 1800-talet då sägnen var att källans naturliga vatten skulle ha helande krafter. Vattnet tappas enligt samma principer idag som på 1800-talet - att folk ska få dricka ett gott och naturligt vatten med fokus på hälsa och kvalitet.

KAFFE INTENZO / ZOÉGAS

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #zoegas @zoegaskaffe #smakbox @smakbox

Intenzo är en aromrik smakkomposition av omsorgsfullt handplockade, högvuxna Arabicabönor från Östafrika som ger en varm fyllighet som är smakfullt balanserad. I Zoégas kafferosteri i Helsingborg har rostmästarna rostat och koppat bönorna till perfektion för att lyfta fram en fyllig mörkrost med toner av röda äpplen, där sötma och syra kompletterar varandra.

NÖTBAR / NICK'S

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #nicks @nicks #smakbox @smakbox

Crunchy veganska nötbars med chokladlager och crisp i samma tugga. Passande för lågkolhydratskost, keto, diabetes, glutenintolerans men främst för alla som vill njuta och må bra på samma gång. No added sugar. Just joy. Du får prova en av smakerna.

SOCKERFRI TUGGPASTILL / LÄKEROL DENTS

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #dentspeppermint @lakerol_sverige #smakbox @smakbox

En mjuk och sockerfri tuggpastill med frisk smak av pepparmint. Pastillen innehåller 50% xylitol som bidrar till en fräsch kylig känsla i munnen. Dessutom bidrar intag av pastiller som innehåller xylitol och maltitol i stället för sockerarter till att bibehålla tändernas mineralisering. Ta två av Läkerol Dents Peppermint efter varje måltid.

PLOMMONTOMATER PELATI / MUTTI

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Skalade, italienska, solmogna plommontomater i rik tomatsås. De hela tomaterna är anpassade för långa koktider och används i grytor och pastasåser som ska puttra länge på spisen. De passar också perfekt i rätter med grönsaker, fisk och skaldjur. Prova receptet vi bjuder på här, och läs mer om Muttis tomater i deras tomatskola här bredvid.

ALKOHOLFRI HOVMÄSTARLAGER / ERIKSBERG

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #eriksbergalkoholfri #engodhistoria #smakbox @smakbox

Eriksberg Hovmästarlager är ett lite mörkare öl som bjuder på rikliga aromer och en lättdrucken beska. Denna fylligare alkoholfria lager passar utmärkt till klassiska husmansrätter som pytt i panna, råbiff, eller isterband med dillstuvad potatis.

LAKRITSPOLLY / POLLY

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #pollylicorice @polly_cloetta #smakbox @smakbox

Polly Licorice är den ultimata skumtoppen för dig som vill avnjuta en mix av Polly och lakritssmak. Kombinationen av skumtopp, lakrits och choklad gör det omöjligt att bara ta en! Polly Licorice kommer i tre olika påsstorlekar; 100 gram, 150 gram och 400 gram.

OLIVOLJA ONE / FONTANA

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #oneolivolja @fontanafood #smakbox @smakbox

Fontanas olivolja ONE är en praktisk allt-i-ett-olja. Gjord av de grekiska oliverna Koroneiki och Amfissa. Oljan har en smörig, mjuk och mild smak. Passar till allt från stekning och bakning till wok och fritering.

SNACK STRINGS / GØL

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #gölmoment @golsverige #smakbox @smakbox

Nytt unikt snacking-format från GØL – ett 2 meter långt salamisnöre. Snacksen finns i flera olika smaker; Classic, Beef och Spicy. GØLs kvalitetsprodukter kännetecknas alltid av ett genuint hantverk och hög kvalitet. Du får prova en av smakerna.

WAFER / HANUTA

Pris i butik*: 8 kr
Hashtag: #hanuta #smakbox @smakbox

Ikoniska Hanuta finns nu i Sverige! Två rustika wafers med fyllning av kakao och rostade hasselnötter gör fikastunden till ren njutning, eller som sällskap när du är på språng. I förpackningen ryms två styckförpackade Hanuta, enkelt att spara!

SOMBREROS / ESTRELLA

Pris i butik*: 21 kr
Hashtag: #estrellasverige @estrellasverige #smakbox @smakbox

Älskad favorit från Estrella i ny smak! Spröda och frasiga majssnacks med smak av Ranch & Sourcream.

DUMLE HAVREDRYCK / FAZER

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #fazer @fazersverige #smakbox @smakbox

Fazer Dumle Havredryck är en 100% växtbaserad havredryck med rik smak av kola, kakao och havre. God att njuta både som kall och uppvärmd - perfekt för hela familjen och alla tillfällen! Du får prova en mindre förpackning av produkten i Smakbox, du hittar den även som 1 liter i butik.

COCA-COLA / COCA-COLA

Pris i butik*: 18 kr
Hashtag:#cocacolasverige @cocacola_sverige #smakbox @smakbox

Coca-Cola classic är världens mest välkända och älskade läskedryck. Coca-Cola har en lång historia och har varit en högt uppskattad dryck hos folk världen över sedan den skapades av apotekaren Dr. John Pemberton i Atlanta i USA 1886.

TORROSTAD NÖTMIX / NUTISAL

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #nutisal @nutisalsverige #smakbox @smakbox

Nya torrostade nötmixer med kvalitetsnötter från Nutisal, kryddade med äkta naturliga råvaror för sötma, sälta och rökig hetta! För dig som förväntar dig lite mer av ditt snacks. Du får prova en av smakerna.

FANTA LEMON ZERO, ORANGE / FANTA

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #fantasverige @fantasverige #smakbox @smakbox

Vågar du spela trick or treat? Gå till fanta.se/trickortreat och ange koden under korken för chansen att vinna coola priser eller läskiga överraskningar. Sätt färg på höstmörket med Fanta! Du får prova en av smakerna.

HERRGÅRDSCIDER / KIVIKS MUSTERI

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #kiviksmusteri @kiviksmusteri #smakbox @smakbox

Herrgårdscider är en klassisk cider att njuta av både till vardag och fest. Den har tillverkats av Kiviks Musteri sedan 1969 och finns i 3 olika smaker. Servera som det alkoholfria alternativet på festen eller när du vill lyxa till din vardag. För livets festliga stunder! Du får prova en mindre flaska av en av smakerna. I butik hittar du den som 75 cl till ca-priset av 22 kr.

KRISPIGA WAFERS / KINDER

Pris i butik*: 25 kr 
Hashtag: #kindercards #smakbox @smakbox

Ett kex med den unika smaken av Kinder! Kinder Cards är två krispiga wafers med en mjuk kakao- och mjölkfyllning. Kexen är smidigt förpackade två och två, enkla att ta med på utflykten utan smulor i väskan och enkla att spara till fler fikastunder. Oemotståndliga för både stora och små!

FRUIT MIX BAG / JELLY BELLY

Pris i butik*: 20 kr 
Hashtag: #roligtgodis #smakbox @smakbox

The Original Jelly Belly Jelly Beans® Gourmet beans dök upp på de exklusiva godishyllorna i USA redan 1976, idag går de att hitta i fler än 70 länder runtom i världen. Jelly Belly's gelébönor är kända för de träffsäkra smakerna, att bönorna går att kombinera till olika recept och de många olika variationerna, både i smak och färg.

MACCHERONI / PASTA BERUTTO

Pris i butik*: 30 kr 
Hashtag: #pastaberutto #smakbox @smakbox

Bronsritningen på den här italienska pastans yta gör den porös och grov, och därför perfekt för att fånga upp din pastasås för en god smakupplevelse.

EXPRESSRIS / UNCLE BEN'S

Pris i butik*: 25 kr 
Hashtag: #expressris #smakbox @smakbox

Uncle Ben's Express medelhavsris är ett snabbt och enkelt sätt att laga en läcker måltid. Smakrika tomater och färsk basilika fångar smakerna från Medelhavsområdet.

FLINGOR / NESTLÉ CINI MINIS

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #nestle @nestlecerealsnordics #smakbox @smakbox

Nestlés Cini Minis är frasiga fling-kvadrater med smak av socker och kanel. Perfekta i filmjölken! Flingorna innehåller 27% fullkorn. Du hittar produkten i en större förpackning i butik till ca-priset av 28 kr.

 

 

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.