Smakbox HÖSTMIX

Smakinriktning Original

Utskick i oktober och november 2021

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 20 st

Pris i butik*: 382 kr

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox. 

Höstmyset är här igen! Äntligen får vi krypa upp i soffan, värma köket med puttrande långkok och tända ljus. Vi ser fram emot att bjuda dig på en sprakande HÖSTMIX av smaker i denna box!

Nytt! Vi testar denna gång att länka produkterna i Smaklistan till Matspar.se.

Matspar.se är en tjänst där alla matbutiker på nätet är samlade på ett ställe.

Du kan jämföra utbud och produkternas priser och förstås köpa i aktuella nätbutiker.

Via knappen "Hitta och köp via Matspar.se" ser du i vilka nätbutiker produkten finns att köpa. Om produkten finns i näthandeln på exempelvis ICA, Coop, Willys eller Hemköp kan du också oftast hitta dem i deras vanliga butiker. Om de inte finns i din butik, fråga om butiken kan ta in dem i sortimentet.

VATTEN / WATER BY OSKAR

Pris i butik*: 9 kr
Hashtag: #waterbyoskar @waterbyoskar_official #smakbox @smakbox

Water by Oskar är ett svalkande gott vatten direkt hämtat från fabrikens egen källa i Oskarström. Den artesiska källan bjuder på en anrik historia som sträcker sig tillbaka redan till 1800-talet då sägnen var att källans naturliga vatten skulle ha helande krafter. Vattnet tappas enligt samma principer idag som på 1800-talet - att folk ska få dricka ett gott och naturligt vatten med fokus på hälsa och kvalitet.

NÖTBAR / NICK'S

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #nicks @nicks #smakbox @smakbox

Crunchy veganska nötbars med chokladlager och crisp i samma tugga. Passande för lågkolhydratskost, keto, diabetes, glutenintolerans men främst för alla som vill njuta och må bra på samma gång. No added sugar. Just joy. Du får prova en av smakerna.

SOCKERFRI TUGGPASTILL / LÄKEROL DENTS

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #dentspeppermint @lakerol_sverige #smakbox @smakbox

En mjuk och sockerfri tuggpastill med frisk smak av pepparmint. Pastillen innehåller 50% xylitol som bidrar till en fräsch kylig känsla i munnen. Dessutom bidrar intag av pastiller som innehåller xylitol och maltitol i stället för sockerarter till att bibehålla tändernas mineralisering. Ta två av Läkerol Dents Peppermint efter varje måltid.

PLOMMONTOMATER PELATI / MUTTI

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Skalade, italienska, solmogna plommontomater i rik tomatsås. De hela tomaterna är anpassade för långa koktider och används i grytor och pastasåser som ska puttra länge på spisen. De passar också perfekt i rätter med grönsaker, fisk och skaldjur. Prova receptet vi bjuder på här, och läs mer om Muttis tomater i deras tomatskola här bredvid.

ALKOHOLFRI HOVMÄSTARLAGER / ERIKSBERG

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #eriksbergalkoholfri #engodhistoria #smakbox @smakbox

Eriksberg Hovmästarlager är ett lite mörkare öl som bjuder på rikliga aromer och en lättdrucken beska. Denna fylligare alkoholfria lager passar utmärkt till klassiska husmansrätter som pytt i panna, råbiff, eller isterband med dillstuvad potatis.

LAKRITSPOLLY / POLLY

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #pollylicorice @polly_cloetta #smakbox @smakbox

Polly Licorice är den ultimata skumtoppen för dig som vill avnjuta en mix av Polly och lakritssmak. Kombinationen av skumtopp, lakrits och choklad gör det omöjligt att bara ta en! Polly Licorice kommer i tre olika påsstorlekar; 100 gram, 150 gram och 400 gram.

DELICHIPS / OLW

Pris i butik*: 21 kr
Hashtag: #olw @olw_se #smakbox @smakbox

OLW Delichips är ett helt nytt koncept inom premiumchips. Delikata och krispiga chips som varsamt grytfriterats. Dessa stämningshöjande chips finns i fem smaker och olika former. Du får prova en av smakerna.

CHOKLADKAKA / GEISHA

Pris i butik*: 19 kr
Hashtag: #fazer #geisha @fazersverige #smakbox @smakbox

Sammetslen mjölkchoklad med en fyllning av hasselnötsnougat och salt krossad karamell. En utsökt kombination av härligt krispig fyllning och exklusiv choklad. Unna dig en stund egentid med Geisha-chokladkakan eller dela den med vänner. Och bäst av allt: alla Fazers läckra chokladprodukter tillverkas av 100% ansvarsfullt producerad kakao.

SNACK STRINGS / GØL

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #gölmoment @golsverige #smakbox @smakbox

Nytt unikt snacking-format från GØL – ett 2 meter långt salamisnöre. Snacksen finns i flera olika smaker; Classic, Beef och Spicy. GØLs kvalitetsprodukter kännetecknas alltid av ett genuint hantverk och hög kvalitet. Du får prova en av smakerna.

WAFER / HANUTA

Pris i butik*: 8 kr
Hashtag: #hanuta #smakbox @smakbox

Ikoniska Hanuta finns nu i Sverige! Två rustika wafers med fyllning av kakao och rostade hasselnötter gör fikastunden till ren njutning, eller som sällskap när du är på språng. I förpackningen ryms två styckförpackade Hanuta, enkelt att spara!

DUMLE HAVREDRYCK / FAZER

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #fazer @fazersverige #smakbox @smakbox

Fazer Dumle Havredryck är en 100% växtbaserad havredryck med rik smak av kola, kakao och havre. God att njuta både som kall och uppvärmd - perfekt för hela familjen och alla tillfällen! Du får prova en mindre förpackning av produkten i Smakbox, du hittar den även som 1 liter i butik.

COCA-COLA / COCA-COLA

Pris i butik*: 18 kr
Hashtag:#cocacolasverige @cocacola_sverige #smakbox @smakbox

Coca-Cola classic är världens mest välkända och älskade läskedryck. Coca-Cola har en lång historia och har varit en högt uppskattad dryck hos folk världen över sedan den skapades av apotekaren Dr. John Pemberton i Atlanta i USA 1886

 

FANTA LEMON ZERO, ORANGE / FANTA

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #fantasverige @fantasverige #smakbox @smakbox

Vågar du spela trick or treat? Gå till fanta.se/trickortreat och ange koden under korken för chansen att vinna coola priser eller läskiga överraskningar. Sätt färg på höstmörket med Fanta! Du får prova en av smakerna.

 

Hitta och köp via Matspar.se:

Fanta lemon zero

Fanta orange

KNÄCKEBRÖD CHIA & HAVSSALT / WASA

Pris i butik*: 28 kr
Hashtag: #dinstund @wasabrod #smakbox @smakbox

Din Stund Mini är ett krispigt knäckebröd med en rund och nötig karaktär samt mycket kostfiber. Bakat med endast tre ingredienser; rågmjöl, jäst och salt som sedan toppats med chiafrön och havssalt. Wasa Din Stund Mini är 100% klimatkompenserat.

MEDALJONGER / GÖTEBORGS KEX

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #göteborgskex @goteborgskex #smakbox @smakbox

Fantasifulla barnkex bakade helt utan vitt raffinerat socker – endast naturligt sötade med frukt, bär och honung. På kexen hittar du bästisarna enhörningen Saga och draken Love, två nyfikna små sagodjur som älskar att fika. De bor i en magisk värld som de aldrig får nog av att utforska. Hjälp Saga och Love hitta hallonen som gömmer sig på påsen, och få en medaljong i belöning!

HERRGÅRDSCIDER / KIVIKS MUSTERI

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #kiviksmusteri @kiviksmusteri #smakbox @smakbox

Herrgårdscider är en klassisk cider att njuta av både till vardag och fest. Den har tillverkats av Kiviks Musteri sedan 1969 och finns i 3 olika smaker. Servera som det alkoholfria alternativet på festen eller när du vill lyxa till din vardag. För livets festliga stunder! Du får prova en mindre flaska av en av smakerna. I butik hittar du den som 75 cl till ca-priset av 22 kr.

MACCHERONI / PASTA BERUTTO

Pris i butik*: 30 kr 
Hashtag: #pastaberutto #smakbox @smakbox

Bronsritningen på den här italienska pastans yta gör den porös och grov, och därför perfekt för att fånga upp din pastasås för en god smakupplevelse.

EXPRESSRIS / UNCLE BEN'S

Pris i butik*: 25 kr 
Hashtag: #expressris #smakbox @smakbox

Uncle Ben's Express medelhavsris är ett snabbt och enkelt sätt att laga en läcker måltid. Smakrika tomater och färsk basilika fångar smakerna från Medelhavsområdet.

ROSTADE KOKOSCHIPS / ÄNGLAMARK

Pris i butik*: 28 kr
Hashtag: #coopsverige @coopsverige #smakbox @smakbox

Krispiga KRAV-märkta kokoschips som passar perfekt som topping på bakverk. Änglamark finns bara på Coop och har idag Sveriges största KRAV- och miljömärkta sortiment med över 750 varor. Noga utvalt. Klokt bortvalt.  

MÖRKA CHOKLADKNAPPAR & MÖRK BAKCHOKLAD / ÄNGLAMARK

Pris i butik*: 23 och 17 kr
Hashtag: #coopsverige @coopsverige #smakbox @smakbox

Ekologiska chokladknappar av fin kvalitet som är snabba att smälta och enkla att dosera. Ekologisk mörk bakchoklad passar perfekt till bakning och desserter. Änglamark finns bara på Coop och har idag Sveriges största KRAV- och miljömärkta sortiment med över 750 varor. Noga utvalt. Klokt bortvalt. Du får prova antingen mörk bakchoklad eller chokladknappar.

Hitta och köp via Matspar.se:

Chokladknappar

Bakchoklad

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.