Smakbox JUBILEUM

Smakinriktning Måltid

Utskick i april och maj 2021

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 24 st

Pris i butik*: 511 kr

 

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

 

Mitt i dessa speciella tider fyller Smakbox 5 år. Den 1:a Smakboxen såg dagens ljus våren 2016 och nu är det dags att fira. Det är JUBILEUM!

RADIOBILAR / AHLGRENS BILAR

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #ahlgrensbilar #smakbox

Ahlgrens bilar Radiobilar bjuder på ett riktigt nöjesåk! Radiobilarna har en festlig blandning av goda tivolismaker som popcorn, cola och spunnet socker. Något för hela familjen! Fria från palmolja och innehåller inga artificiella färgämnen. Produkten är en limited edition under 2021

LÄSK ZERO SUGAR / COCA-COLA

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #cocacola #smakbox

Med ett helt nytt, slående och elegant utseende och en utvecklad, uppfriskande och utsökt smak, erbjuder nya Coca-Cola Zero Sugar den bästa Coca-Cola-upplevelsen, fortfarande sockerfri och kalorifri.

MJUKOST DI MOZZARELLA / KAVLI

Pris i butik*: 38 kr
Hashtag: #kavlimjukost #smakbox

Kavli di Mozzarella är en vidareutveckling av den traditionella mjukosten med en ny kombination av ostar och "grönare" smaker. Innehåller 10% Mozzarella och har en fetthalt på 14%. Smakerna är inspirerade av det italienska köket och innehåller synliga bitar av grönsaker, örter och kryddor. Du får prova en av smakerna.

AMERICAN STYLE MAYO / KAVLI

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #kavlimajonnäs #smakbox

Kavli American style majonnäs är en mild och krämig majonnäs. Den passar utmärkt till grillat men också som bas till såser, dressingar och mycket annat. Majonnäsen har den typiska milda amerikanska smaken men själva tillagningen sker i Sverige som all Kavlis majonnäs gjort ända sedan 1940-talet. Kavli Majonnäsen tillagas i Eslöv med nordisk rapsolja och ägg från frigående höns. Prova och njut!

SOCKERFRI PASTILL / LÄKEROL

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #läkerol #redorangelicorice #smakbox

Läkerol Red Orange Licorice är en sockerfri pastill med smak av sötsyrlig blodapelsin som blandas med toner av lakrits för att uppnå en perfekt balans. Något för dig som har svårt att välja mellan lakrits och frukt!

YUP CRISPY / LÄKEROL

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #läkerol #läkerolyupcrispy #smakbox

Läkerol YUP Crispy bjuder på flera oväntade upplevelser i samma pastill, både vad gäller smak och konsistens. Det krispiga skalet och den mjuka kärnan har olika smaker, som kombinerats till perfektion. Sockerfria, veganska och med vitamin C. Du får prova en av smakerna.

PIZZASÅS CLASSICA / MUTTI

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #muttipomodoro #smakbox

Med Muttis klassiska pizzasås kan du laga pizza med autentisk italiensk smak hemma i ditt eget kök! Såsen innehåller färska, perfekt solmogna och naturligtvis till 100% italienska tomater och bara naturliga smaker. Den här såsen skulle en italienare välja på sin pizza. 

CHOCOLATE WAFER / NICK'S

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #nicks #smakbox

NICK'S Chocolate Wafer är en krispig kexchoklad doppad i mjölkchoklad. No added sugar, no palm oil, no gluten, just joy. 

ALKOHOLFRI ÖL / PRIPPS

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #prippsradler #smakbox

Pripps Radler 0,0% är en törstsläckande blandning av ljus alkoholfri öl och frisk citronlemonad. En dryck för avkoppling, gemenskap och de blå stunderna.

FUNKTIONSVATTEN / RAMLÖSA

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #ramlösa #smakbox

Kolsyrat mineralvatten berikat med vitaminer, energi och antioxidanter från naturen. Den fräscha smaken och lätta sötman kommer från frukt. Fri från syntetiska sötningsmedel. Finns i tre olika varianter, särskilt framtagna för att hjälpa dig hitta rätt känsla vid rätt tillfälle. Du får prova en av dem.

EXPRESSRIS / UNCLE BEN'S

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #unclebens #expressris #smakbox

Bra ris förtjänar något speciellt. Uncle Ben's har smakatt sitt autentiska ris med noggrant utvald vitlök och kryddor (och lite av Uncle Ben's know-how). Helt enkelt inget behov av konstgjorda smakämnen, konserveringsmedel eller färgämnen. 

LEMONAD / KIVIKS MUSTERI

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #kiviksmusteri #smakbox

Ekologiska lemonader från Kiviks Musteri - en klassisk dryck med historia, tradition och genuinitet. Gjorda på noggrant utvalda råvaror och finns i fem läskande varianter, alla med en lite vuxnare smak. Du får prova en av smakerna.

BIG CUTS / OLW

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #OLW #smakbox

OLW Big Cuts har som namnet antyder fått den allra grövsta och krispigaste räfflan. Dessa chips rullar in med vågade toner toner av havssalt och ett stänk svartpeppar. Mera krisp och mer volym helt enkelt. Du får prova en mindre förpackning i Smakbox.

SMAKSATT VATTEN / ECOWTR

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #ecowtr #vattennörd #smakbox

Passionerade vattennördar har tillverkat världens bästa smaksatta vatten. Här i smak av smultron. Ekologiskt, hållbart och fantastiskt gott. Smaka skillnaden du också! 

ÖLKORV / HÄRRYDA KARLSSON

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #karlssonschark #härrydakarlsson #smakbox

Härryda Karlssons härliga ölkorvar är gjorda på 100% svenskt kött. De finns i sju olika varianter, från klassiskt mild till riktigt het. Alla kan hitta sin favorit bland dessa smaker! Du får prova en av varianterna.

HÖGHÖJDSKAFFE / CAFEGO

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #cafego #höghöjdskaffe #smakbox

Cafégo är resultatet av mångårig kaffekompetens samlad i ett litet paket. Fylligt och smakrikt med en lång och elegant eftersmak tack vare den mörka rostningen och de högvuxna noga utvalda bönorna. Du får prova en av sorterna.

RÅSHOTS x 2 / RÅ

Pris i butik*: 20 kr x 2
Hashtag: #jointheråvolution #smakbox

RÅ Granatäpple är en ekologisk juice gjord på 100% granatäpple. Granatäpple har en naturligt söt, syrlig och härligt fyllig smak. Perfekt att dricka som den är, eller utblandat med kolsyrat eller stilla vatten. Finns även i Bag-in-box och på flaska. Du får prova två shots.

EKO RUSSIN / SUN-MAID

Pris i butik*: 8 kr
Hashtag: #sunmaid #smakbox

Soltorkade ekologiska russin från Sun-Maid. Saftiga russin med en fyllig smak med lagom sötma. Inget tillsatt socker och producerade utan kemiska bekämpningsmedel. Nyttigt, gott och hälsosamt - ett perfekt snack när du är på språng och behöver en extra energi-boost! Du får prova en förpackning, men du hittar dem i butik som 6-pack.

SUSHI & SASHIMI SOJASÅS / KIKKOMAN

Pris i butik*: 42 kr
Hashtag: #taframdetbästa #smakbox

Kikkoman Sushi & Sashimi sojasås är speciellt utformad för att passa till just sushi och sashimi. Med sina otroliga egenskaper tar den fram den goda smaken i rå fisk. Den är något mildare och lättare i smaken, har mindre sälta och lite högre syra än Kikkoman Original.

SOCKERFRITT TUGGUMMI / ZINQ

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #zinqgum #badbreathbegone #smakbox

Ett nytt sockerfritt tuggummi med smak av Melon Mint som motverkar dålig andedräkt och inte bara maskerar den. Detta tack vare ämnet zink som motverkar bildandet av svavelgaser, orsaken till dålig andedräkt. Finns i flera goda smaker.

EKO MÖRK CHOKLAD / GREEN & BLACKS

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #greenandblacks #smakbox

En lyxig ekologisk mörk choklad. Dark 70% är en len och smakrik choklad med 70% kakao och med toner av nötter, körsbär och söt vanilj. Dark Sea salt är en fyllig mörk choklad med delikata flingor av havssalt som skapar karaktär i denna klassiska kombination. Du får prova en av smakerna.

DELIKATESSKNÄCKE / PYRAMIDBAGERIET

Pris i butik*: 45 kr
Hashtag: #pyramidbageriet #smakbox

Pyramidbageriets Delikatessknäcke bakas med svenska råvaror i en vedeldad ugn i hjärtat av Dalarna. Nu kommer två nyheter som baserar sig på bageriets syn på att kryddor har positiva hälsoegenskaper: Delikatessknäcke med Fänkål och Delikatessknäcke med Svartkummin. Ett exklusivt knäckebröd för alla tillfällen. Du får en förpackning på 500 g av smaken fänkål, men du hittar dem i butik som 135 g.

TORTILLA CRISPS / FRANKFUL

Pris i butik*: 18 kr
Hashtag: #frankful #smakbox

Riktigt goda och klimatsmarta Tortilla Crisps gjorda på delvis räddade tortilla-wraps som annars skulle blivit matsvinn i fabriken. Gott för både smaklökarna och miljön! Tillverkade med 100% förnyelsebar energi och förpackade i en påse perfekt för att återvinnas. Du får prova en av smakerna.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.