Smakbox JUBILEUM med Kallt tillägg

Smakinriktning Original 

Utskick i april 2021

Boxpris: 399 kr

Antal produkter: 38 st

Pris i butik*: 1115 kr (varav 97 kr jubileumsprodukter)

 

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox med Kallt tillägg.

Mitt i dessa speciella tider fyller Smakbox 5 år. Den 1:a Smakboxen såg dagens ljus våren 2016 och nu är det dags att fira. Det är JUBILEUM!

RADIOBILAR / AHLGRENS BILAR

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #ahlgrensbilar #smakbox

Ahlgrens bilar Radiobilar bjuder på ett riktigt nöjesåk! Radiobilarna har en festlig blandning av goda tivolismaker som popcorn, cola och spunnet socker. Något för hela familjen! Fria från palmolja och innehåller inga artificiella färgämnen. Produkten är en limited edition under 2021

LÄSK ZERO SUGAR / COCA-COLA

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #cocacola #smakbox

Med ett helt nytt, slående och elegant utseende och en utvecklad, uppfriskande och utsökt smak, erbjuder nya Coca-Cola Zero Sugar den bästa Coca-Cola-upplevelsen, fortfarande sockerfri och kalorifri.

MJUKOST DI MOZZARELLA / KAVLI

Pris i butik*: 38 kr
Hashtag: #kavlimjukost #smakbox

Kavli di Mozzarella är en vidareutveckling av den traditionella mjukosten med en ny kombination av ostar och "grönare" smaker. Innehåller 10% Mozzarella och har en fetthalt på 14%. Smakerna är inspirerade av det italienska köket och innehåller synliga bitar av grönsaker, örter och kryddor. Du får prova en av smakerna.

AMERICAN STYLE MAYO / KAVLI

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #kavlimajonnäs #smakbox

Kavli American style majonnäs är en mild och krämig majonnäs. Den passar utmärkt till grillat men också som bas till såser, dressingar och mycket annat. Majonnäsen har den typiska milda amerikanska smaken men själva tillagningen sker i Sverige som all Kavlis majonnäs gjort ända sedan 1940-talet. Kavli Majonnäsen tillagas i Eslöv med nordisk rapsolja och ägg från frigående höns. Prova och njut!

SOCKERFRI PASTILL / LÄKEROL

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #läkerol #redorangelicorice #smakbox

Läkerol Red Orange Licorice är en sockerfri pastill med smak av sötsyrlig blodapelsin som blandas med toner av lakrits för att uppnå en perfekt balans. Något för dig som har svårt att välja mellan lakrits och frukt!

YUP CRISPY / LÄKEROL

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #läkerol #läkerolyupcrispy #smakbox

Läkerol YUP Crispy bjuder på flera oväntade upplevelser i samma pastill, både vad gäller smak och konsistens. Det krispiga skalet och den mjuka kärnan har olika smaker, som kombinerats till perfektion. Sockerfria, veganska och med vitamin C. Du får prova en av smakerna.

PIZZASÅS CLASSICA / MUTTI

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #muttipomodoro #smakbox

Med Muttis klassiska pizzasås kan du laga pizza med autentisk italiensk smak hemma i ditt eget kök! Såsen innehåller färska, perfekt solmogna och naturligtvis till 100% italienska tomater och bara naturliga smaker. Den här såsen skulle en italienare välja på sin pizza. 

CHOCOLATE WAFER / NICK'S

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #nicks #smakbox

NICK'S Chocolate Wafer är en krispig kexchoklad doppad i mjölkchoklad. No added sugar, no palm oil, no gluten, just joy. 

APELSINLÄSK / ORANGINA

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #orangina #smakbox

Orangina skapades i Frankrike på 1930-talet på uppdrag av Jean Claude Beton som ville kunna njuta av apelsiner året runt. Orangina görs på naturliga ingredienser, är försiktigt kolsyrad och innehåller 12% juice och fruktkött. För att få fram den bästa smaken bör flaskan skakas innan du dricker den!

ALKOHOLFRI ÖL / PRIPPS

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #prippsradler #smakbox

Pripps Radler 0,0% är en törstsläckande blandning av ljus alkoholfri öl och frisk citronlemonad. En dryck för avkoppling, gemenskap och de blå stunderna.

FUNKTIONSVATTEN / RAMLÖSA

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #ramlösa #smakbox

Kolsyrat mineralvatten berikat med vitaminer, energi och antioxidanter från naturen. Den fräscha smaken och lätta sötman kommer från frukt. Fri från syntetiska sötningsmedel. Finns i tre olika varianter, särskilt framtagna för att hjälpa dig hitta rätt känsla vid rätt tillfälle. Du får prova en av dem.

EXPRESSRIS / UNCLE BEN'S

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #unclebens #expressris #smakbox

Bra ris förtjänar något speciellt. Uncle Ben's har smakatt sitt autentiska ris med noggrant utvald vitlök och kryddor (och lite av Uncle Ben's know-how). Helt enkelt inget behov av konstgjorda smakämnen, konserveringsmedel eller färgämnen. 

LEMONAD / KIVIKS MUSTERI

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #kiviksmusteri #smakbox

Ekologiska lemonader från Kiviks Musteri - en klassisk dryck med historia, tradition och genuinitet. Gjorda på noggrant utvalda råvaror och finns i fem läskande varianter, alla med en lite vuxnare smak. Du får prova en av smakerna.

BIG CUTS / OLW

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #OLW #smakbox

OLW Big Cuts har som namnet antyder fått den allra grövsta och krispigaste räfflan. Dessa chips rullar in med vågade toner toner av havssalt och ett stänk svartpeppar. Mera krisp och mer volym helt enkelt. Du får prova en mindre förpackning i Smakbox.

SMAKSATT VATTEN / ECOWTR

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #ecowtr #vattennörd #smakbox

Passionerade vattennördar har tillverkat världens bästa smaksatta vatten. Här i smak av smultron. Ekologiskt, hållbart och fantastiskt gott. Smaka skillnaden du också! 

ÖLKORV / HÄRRYDA KARLSSON

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #karlssonschark #härrydakarlsson #smakbox

Härryda Karlssons härliga ölkorvar är gjorda på 100% svenskt kött. De finns i sju olika varianter, från klassiskt mild till riktigt het. Alla kan hitta sin favorit bland dessa smaker! Du får prova en av varianterna.

KVARGSHAKE / PROPUD

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #propud #kvargshake #smakbox

ProPud KvargShake passar perfekt när man har lite bråttom, missat frukosten eller bara är sugen på ett riktigt gott mellanmål! Finns i två fräscha och fruktiga smaker, Mandarin Madness och Pink Lemonade. Du får prova en av smakerna.

KAFFE MED EXTRA KOFFEIN / ZOÉGAS

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #zoegas #smakbox

Zoégas Forte har en naturligt högre koffeinhalt. En produkt för dig som söker ett naturligt alternativ för att få i dig mer koffein! Du får prova en provpåse.

KEX / LOTUS BISCOFF

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #lotusbiscoff #lotusbiscoffsandwich #smakbox

Tre läckra nyheter från Lotus Biscoff! Den ikoniska Biscoff-kakan med sin unika karamelliserade smak kombineras nu med en krämig fyllning i en oemotståndlig kombo! Kommer i smakerna Kexkräm, Vanilj och Mjölkchoklad. Smakerna Vanilj och Kexkräm är veganska. Du får prova en av smakerna.

PESTO BASILIKA & RUCCOLA / BARILLA

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #barillapesto #pestoruccola #smakbox

En pesto gjord på den allra finaste italienska basilikan och ruccolan. Passar lika bra som smaksättare och tillbehör, som pastasås. Välsmakande ricottaost gör dessutom peston krämig och sammetslen. Peston är glutenfri. 

MUSCOVADORÖRSOCKER / DANSUKKER

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #dansukkersverige #muscovado #smakbox

Dansukker Ljust och Mörkt Muscovadorörsocker har sitt ursprung på Mauritius och utvinns ur sockerrör. Sockret behandlats så lite som möjligt för att aromen och färgen ska bevaras. Sockret är fuktigt och finkornigt , och förutom sin sötma har även det ljusa muscovadosockret en ton av smörkola och det mörka har ett drag av lakrits. Du får prova en av sorterna.

EMMER & ENKORNSKNÄCKE / VIKA BRÖD

Pris i butik*: 47 kr
Hashtag: #vikabröd #smakbox

JUBILEUMSPRODUKT! Ett riktigt gott Vika bröd som är bakat på svensk fullkornsråg, Emmer och Enkorn vilka är kulturspannmål med över 10.000 år gamla anor. Mjölerna kommer ifrån Warbokvarn i Södermanland och odlas kring Mälaren. Brödet är ljust, krispigt och smakrikt.

Kallt tillägg

SKOTSK CHEDDAR / ALLERUM

Pris i butik*: 28 kr
Hashtag: #allerumost #smakbox

Allerums äkta skotska Cheddar nu i rivet format! Hantverk och traditioner ger Allerum Cheddar dess kraftfulla smak. Den är fyllig och aromrik och har den karaktäristiska sältan och syrligheten. Ger smak och krämighet både till soppan, på pizzan, i pajen och i gratängen.

MILD MINI-YOGHURT / ARLA KO

Pris i butik*: 14 kr
Hashtag: #arlako #smakbox

Nu lanserar Arla en ny naturell Mini-yoghurt som har riktigt låg fetthalt, bara 0.1% fett. Utan att kompromissa med vare sig smak eller krämighet. Produkten görs enbart på mjölk från svenska gårdar precis som alla andra produkter från Arla Ko. 

GRÄDDGLASS / BEN & JERRY'S

Pris i butik*: 59 kr
Hashtag: #benandjerrys #raindough #cookiedough30 #smakbox

Rain-dough Cookie Dough Twist är fylld med söta överraskningar! Krämig vaniljgräddglass, bitar av vit choklad, tjock kakdegsfyllning med chokladbitar och strössel i regnbågens färger. Glassen är gjord på Fairtrade-ingredienser och förpackningen är ansvarsfullt utvecklad av växtbaserat material.

BISKOP ORIGINAL / FALKÖPINGS MEJERI

ERSÄTTER GRILLOST

Pris i butik*: 75 kr
Hashtag: #falköpingsmejeri #smakbox

Belönad för sin goda smak och fina kvalitet. Lagrad i 10-12 månader för att få sin starka och fylliga smak. God som smörgåspålägg och till maträtter som behöver lite extra smak!

HUMMUS / FONTANA

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #fontanafood #deladetgoda #smakbox

Sätt smak på vardagen med Fontanas goda och lena hummus! Hummusen är full av kikärtor (hela 70%), helt fri från konserveringsmedel och finns i tre smaker: Originalet, Chili samt Citron & Koriander. På Fontana tycker man att det ska vara enkelt att dela det goda. Du får prova en av smakerna.

COTTAGE CHEESE JORDGUBB / KESO®

Pris i butik*: 29 kr
Hashtag: #KESO #KESOsverige #smakbox

Prova den nya härliga KESO® Cottage Cheese fylld med jordgubbar som passar både stor och liten. Krämig, proteinrik och med smak och färg helt naturligt från bär. Proteinet håller dig mätt länge. Njut som den är eller tillsammans med det du gillar bäst. Till frukost, lunch eller mittemellan!

VEGOBIFFAR & BOLLAR / KUNG MARKATTA

Pris i butik*: 34 kr
Hashtag: #kungmarkatta #smakbox

Smakrika vegetariska biffar och bollar med ekologiska ingredienser gjorda på hela fröer och bajväxter från Sveriges Grönaste varumärke! Du får prova en av produkterna.

SOYGURT JORDGUBB / PLANTI

Pris i butik*: 31 kr
Hashtag: #planti #smakbox

Plantis växtbaserade soygurt är en ljuvlig jordgubbsdröm som för tankarna till sommar och härlig jordgubbsglass. Ät den till frukost eller mellanmål, som den är eller med en god müsli, precis som en vanlig yoghurt.

SMÖRDEG & PAJDEG / POP! BAKERY

Pris i butik*: 24 kr
Hashtag: #popbakerysverige #riktigtsmör #smakbox

Smördeg och pajdeg med riktigt smör! Pop! Bakery smördeg och pajdeg görs på 100% riktigt smör. Inget margarin. Ingen palmolja. Inga tillsatser. Bara ett jättegott och härligt frasigt resultat! Du får prova antingen smördeg eller pajdeg.

BRIEOST GOURMET / PRÉSIDENT

Pris i butik*: 38 kr
Hashtag: #presidentsverige #smakbox

Lyxigt gott på ostbrickan! Président le Brie Gourmet erbjuder nu två nya krämiga och aromatiska brie med härlig smaksatt fyllning och i ett lyxigt format. Välj mellan en delikat fyllning av tryffelsmör från sommartryffel eller en härligt söt fyllning av mandel och honung. Du får prova en av smakerna.

ÄPPELDRÖM / RISIFRUTTI

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #risifrutti #barapositivenergi #smakbox

Det svenska originalmellanmålet som smakar gott och ger positiv energi! RISIFRUTTI innehåller svensk mjölk och grädde och tillverkas i Örebro. Äppeldröm med kanel är ett tillfälligt besök.

RÖDBETSSALLAD / RYDBERGS

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #rydbergs #smakbox

Ingen köttbullesmörgås utan rödbetssallad! Rydbergs Rödbetssallad är gjord på fina Gotlandsrödbetor och passar lika bra till kallskuret kött som till fisk.

SALSICCIAFÄRS / SCAN

Pris i butik*: 99 kr
Hashtag: #scansverige #smakbox

Scans Salsicciafärs är en pannfärdig svensk fläskfärs, finmald och färdigkryddad med bl.a. rosmarin, vitlök och fänkål. Perfekt till pastasåsen, pajen, eller som topping på pizzan. Italiensk comfort food på svenska!

VEGO-NUGGETS / UGGLARPS

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #ugglarps #smakbox

Pannfärdiga krispiga vegetariska nuggets, gjord på svenska ärtor med svensk produktion och helt vegansk! Oavsett om du är vegetarian, vegan eller köttätare så tycker Ugglarps att det ska finnas ett gott och enkelt val för alla som vill äta mer vegetariskt. 

BIG BANGERS & CHICKENED OUT CHUNKS / THE VEGETARIAN BUTCHER

Pris i butik*: 37 kr
Hashtag: #thevegetarianbutcher @thevegetarianbutcher_se #smakbox

Gillar du att tänka stort? Perfekt! Då kommer du att älska Big Bangers. Dessa härligheter är lika saftiga och smakrika som den animaliska versionen och de passar utmärkt på grillen. Chickened Out Chunks är för dig som älskar kyckling(ar)! De är 100% veganska, men trots detta tycker vissa att dessa chunks smakar mer som kyckling än originalet självt. De funkar perfekt i grytor, sallader eller varför inte fajitas? Du får prova antingen Big Bangers eller Chickened out Chunks.

SALTED CARAMEL CRUSH / ALMONDY

Pris i butik*: 50 kr
Hashtag: #almondy #saltedcaramelcrush #smakbox

JUBILEUMSPRODUKT! En perfekt kombination av salt och sött! Salted Caramel Crush har en mjuk mandelbotten i kombination med ett lager gyllene kräm och ett lager läcker saltkola, toppad med knapriga jordnötter och överdragen med mjölkchoklad. 

LÄTTRÖKT PORCHETTA / JAKOBSDALS

INGÅR I VISSA BOXAR

Pris i butik*: 28 kr
Hashtag: #jakobsdalscharkuteri #smakbox

En svensk variant av porchetta! Kryddad med en blandning av fänkålsfrön, rosmarin, vitlök, citron och svartpeppar. Porchettan är en riktig klassiker och populär världen över. Tillagad på svensk fläsksida som rullats för hand och rökts lätt, så att kryddningen framhävs utan att röksmaken tar över.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.