Smakbox LJUSGLIMT

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakinriktning Balans

Utskick i februari 2022

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 19 st

Pris i butik*: 519 kr (varav bonusprodukter 109 kr)

Mat och smaker är verkligen en ljusglimt i tillvaron! Tillsammans med att ljuset sakta återvänder hoppas vi att godbitarna i denna box lyser upp hemma hos dig och blir en LJUSGLIMT i tillvaron.

---------

Nytt! Via Matspar.se hjälper vi dig denna gång att hitta i vilka butiker du kan köpa produkterna i Smakbox. 
 
Via knappen "Hitta butik" ser du i vilka nätbutiker produkten finns att köpa. Om produkten finns i näthandeln på exempelvis ICA, Coop, Willys eller Hemköp kan du också oftast hitta dem i deras vanliga butiker. Om de inte finns i din butik, fråga om butiken kan ta in dem i sortimentet

 

 

LINSCHIPS / ESTRELLA

Pris i butik*: 22 kr

Hashtag: #estrellasverige @estrellasverige #smakbox @smakbox

Chips behöver inte vara gjorda av potatis för att vara supergoda! Det är Estrellas Linschips ett välsmakande bevis på. Dessa vågformade, knapriga snacks innehåller 40% mindre fett än vanliga chips, 13% protein, och såklart 100% god smak.

VEGANSK MAJONNÄS / HELLMANN'S

Pris i butik*: 35 kr 

Hashtag: #hellmanns #smakbox @smakbox

Hellmann's veganska smaksatta majonnäser har den krämighet du alltid kan förvänta dig av Hellmann's produkter. Aioli är klassiskt smaksatt med vitlök och Chipotle har den rätta balansen mellan rökighet och hetta. Förbered dig på ren, vegansk njutning! Du får 1 av smakerna.

Hitta butik

PEPSI MAX / PEPSI MAX

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #pepsimaxsverige #smakbox @smakbox

Njut av den uppfriskande smaken av Pepsi Max, maximum taste no sugar. Pepsi Max är en sockerfri cola med en bra balans mellan söta och syrliga toner. Njut av din Pepsi Max väl kyld, för dig själv eller tillsammans med vänner och familj. Du får minst 1 av smakerna.

Hitta butik

Pepsi max mango

Pepsi max lime

STILLA KÄLLVATTEN / AQUA NOBEL

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #aquanobel @aquanobel #smakbox @smakbox

Smaksatt stilla källvatten med naturligt mineralinnehåll, utan tillsatt socker, naturliga aromer och med en hög magnesium- och kalciumhalt samt ett naturligt högt PH-värde på 8,2. Vattnet kommer från en källa i byn Möarp i Skåne. Förpackning av 78% förnybart material, 100% återvinningsbar. Du får 1 av smakerna.

Hitta butik

Aqua nobel citron

Aqua nobel skogsbär

Aqua nobel granatäpple

Aqua nobel äpple

MAJS & VETETORTILLA / SANTA MARIA

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #santamariasverige @santamariasverige #smakbox @smakbox

En mjuk majs- och vetetortilla i perfekt tacostorlek. Tortillan har en tydlig smak av majs och passar till alla typer av tacos. Värm tortillan i en torr och het stekpanna tills den puffar upp och fått en lite rostad yta (ca 10 sek) innan servering för en nybakad känsla. Fri från konserveringsmedel och utan tillsatt socker.

ALKOHOLFRI IPA / BROOKLYN BREWERY

Pris i butik*: 16 kr 
Hashtag: #brooklynbrewery @brooklynbrewerySWE #smakbox @smakbox

I Brooklyn Special Effects Alcohol Free IPA så får du smaken av en klassisk IPA men utan alkohol. Den har fruktiga, milda humlearomer med mycket juicy citrustoner. Passar utmärkt till hot wings, pizza, tofu och grillat. 

EXPRESSRIS / UNCLE BEN'S

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #expressris #bensoriginal #smakbox @smakbox

Laga middag eller lunch snabbt och enkelt med Ben's Original™ Hot Tex Mex Style ris, gjort med noggrant utvalt ris och bönor (och lite av Ben's Original™ know-how). Kan användas som bas till dina vardagsmåltider eller som ett kompliment till din mexikanska favoritmaträtt.

RÅGSNACKS / FINN CRISP

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #finncrispsnacks @finncrisporiginal #smakbox @smakbox

Nya rågsnacks från FINN CRISP med smak av Dill & Gräslök. Unikt med denna smak är att den är vegansk! Som vanligt innehåller även denna 100% fullkorn och 60% mindre fett jämfört med vanliga potatischips precis som FINN CRISP andra smaker; Sour Cream & Onion, Cheddar Cheese, Creamy Ranch samt Roasted Peppers & Chipotle. 

PASTASÅS BASILIKA / MUTTI

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Mutti Pastasås Basilika är resultatet av en lång tradition av kärlek till, och erfarenhet av, italienska tomater. Den här naturliga, fräscha och goda pastasåsen är gjord av solmogna tomater av högsta kvalitet som smaksatts med basilika. Servera den som den är till pasta eller ris eller använd den som en bas till pastasås och grytor och lägg till dina egna favoritingredienser. Du får minst 1 av smakerna.

TOMATPESTO / MUTTI

Pris i butik*: 33 kr
Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Mutti Tomtapesto innehåller över 50% tomat och smakar intensivt som traditionell pesto. Mutti har begränsat innehållet av olja och salt i produkten vilket gör att den smakar lika intensivt, men innehåller 45% mindre fett jämfört med de bästsäljande pestosåserna på marknaden.* Du får 1 av smakerna. *IRI

Hitta butik:

Pesto röda tomater

Pesto orange tomater

POLARKNÄCKE HAVRE / POLARBRÖD

Pris i butik*: 24 kr
Hashtag: #polarbrod @polarbrod #smakbox @smakbox

Ett tunt, sprött och krispigt hårt tunnbröd med tydlig havresmak. Ett perfekt bröd när du är sugen på något lättare, till frukost, mellanmål eller som komplement till en måltid. Brödet är nyckelhålsmärkt, har en låg sockerhalt samt är rikt på fullkorn och fiber.

CAMELINAOLJA / CAMELINA OF SWEDEN

Pris i butik*: 109 kr
Hashtag: #camelinaofsweden @camelinaofsweden #smakbox @smakbox

100% ekologisk kallpressad olja från kulturväxten oljedådra (Camelina sativa), kravodlad av familjeföretaget by Ranch i Sörmland. En mångsidig matolja rik på omega 3 (2 tsk ger dagsbehovet) med mild, rund och nötig smak.

Bonusprodukten är för dig som prenumererar och får din 3:e box eller mer. Du får 1 av bonusprodukterna i din box.

GLUTENFRI SOJASÅS / KIKKOMAN

Pris i butik*: 34 kr
Hashtag: #taframdetbästa #kikkoman @taframdetbasta #smakbox @smakbox

Goda nyheter för alla glutenintoleranta som älskar sojasåser: Kikkomans naturligt bryggda sojasås finns även i en glutenfri version, Tamari, och kan alltid användas i stället för någon av Kikkomans andra sojasåser. 

PASTA NOODLES / ROOT PASTA

Pris i butik*: 25 kr 
Hashtag: #rootpasta @rootpasta #smakbox @smakbox

Root pasta är ett substitut till pasta, ris och nudlar framställt av konjakrot. Innehåller inga kolhydrater och med enbart 6 kcal / 100 gram. Fritt från gluten och lämpligt för veganer!

CLASSIC SPICE MIX / EL TACO TRUCK

Pris i butik*: 18 kr
Hashtag: #eltacotruck @eltacotruck #smakbox @smakbox

Classic Spice Mix har en traditionell smaksättning med pepprig chilikaraktär. Kryddmixen passar till att smaksätta din färs, men fungerar även utmärkt att smaksätta andra rätter med!

KOKOSBAR / RAWBITE

Pris i butik*: 24 kr
Hashtag: #rawbite #myRAWBITEmoment #smakbox @smakbox

100% ekologiskt, veganskt, gluten- och laktosfritt där sötman kommer från frukt. Perfekt att ta med sig som mellanmål på språng. Smaken Kokos har en slät, smakrik blandning av kokos och nötter och för tankarna till sommaren!

ZERO SALT BULJONG / KNORR

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #knorrsverige #knorrzerosalt @knorrsverige #smakbox @smakbox

Med Knorr Zero salt buljongtärningar kan du enkelt tillföra dina rätter en mustig smak, helt utan salt. Passar perfekt som bas i olika såser, soppor och grytor. Du får 1 av sorterna.

LÄKEROL LEMON / LÄKEROL

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #läkerol @lakerol_sverige #smakbox @smakbox

Läkerol Lemon är en fruktig sockerfri pastill som fräschar upp andedräkten. Med en perfekt balans mellan sötma och syra från citron är det ett självklart val för den medvetna konsumenten. Sötsurt solsken i en liten ask!

GLUTENFRIA HAVREKEX / MCVITIE'S

Pris i butik*: 27 kr
Hashtag: #mcvities @mcvitiessverige #smakbox @smakbox

McVitie's HobNobs Glutenfria havrekex är bakat med glutenfritt havre och havremjöl toppade med mjölkchoklad. En balanserad söt kaka med smak av fylligt havre, perfekt till mellanmålet eller fikapausen. Finns i två smaker, naturell och choklad. Du får 1 av smakerna.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.