Smakbox LJUSGLIMT

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakinriktning Original

Utskick i februari 2022

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 19 st

Pris i butik*: 444 kr (varav bonusprodukter 65 kr)

Mat och smaker är verkligen en ljusglimt i tillvaron! Tillsammans med att ljuset sakta återvänder hoppas vi att godbitarna i denna box lyser upp hemma hos dig och blir en LJUSGLIMT i tillvaron.

---------

Nytt! Via Matspar.se hjälper vi dig denna gång att hitta i vilka butiker du kan köpa produkterna i Smakbox. 
 
Via knappen "Hitta butik" ser du i vilka nätbutiker produkten finns att köpa. Om produkten finns i näthandeln på exempelvis ICA, Coop, Willys eller Hemköp kan du också oftast hitta dem i deras vanliga butiker. Om de inte finns i din butik, fråga om butiken kan ta in dem i sortimentet

 

 

CHIP NUTS / ST. MICHAEL

Pris i butik*: 20 kr  
Hashtag: #doublethecrunch @st.michael_nuts #smakbox @smakbox

Chip Nuts är ett helt nytt snackskoncept! Sprödbakade jordnötter med ett kryddat överdrag som är lätta att äta och ger en helt speciell smak- och ätupplevelse. Det ultimata snackset i tre olika smaker! Du får 1 av smakerna.
Hitta butik

TIC TAC FRUITY MIX / TIC TAC

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #tictac #smakbox @smakbox

Ny mix från Tic Tac: en härlig blandning av olika fruktsmaker! Här får du känna smaken av söta körsbär, syrlig citron-lime, saftig passionsfrukt och söt jordgubb-mint. Förpackningen är den ikoniska asken som är enkel att stänga och att ha med sig i fickan.

SANDWICH PIZZA / WASA

Pris i butik*: 10 kr 

Hashtag: #wasa #sandwichpizza @wasabrod #smakbox @smakbox

Wasa Sandwich Pizza är ett snabbt och enkelt mellanmål bakat på fullkornsrågmjöl. En utsökt kombination av krispigt fiberrikt bröd och krämig fyllning med smak av tomat och basilika. Sandwich Pizza är 100% klimatkompenserad.

EKO CHOKLAD / MALMÖ CHOKLADFABRIK

Pris i butik*: 65 kr
Hashtag: #malmöchokladfabrik @malmochokladfabrik #smakbox @smakbox

Ekologisk choklad från Sveriges populäraste tillverkare av premiumchoklad - alltid fri från nötter, gluten, soja och ägg. Du får prova den mörka, veganska chokladen med Apelsinskal eller favoriten Saltstänk. Bägge är prisbelönta och tillverkas i den nya fabriken i utkanten av Malmö.

Bonusprodukten är för dig som prenumererar och får din 3:e box eller mer. Du får 1 av bonusprodukterna i din box.

 

FRUKTDRYCK MANGO / KIVIKS MUSTERI

Pris i butik*: 15 kr 
Hashtag: #kiviksmusteri @kiviksmusteri #smakbox @smakbox

En härlig fruktdryck med smak av solmogen mango som passar hela familjen. Mangon är odlad i Indien men drycken är fylld på musteriet i Österlen. En smak av sommar året runt!

DORITOS BBQ STYLE / DORITOS

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #doritos #smakbox @smakbox

Nya Doritos Barbecue har en söt barbecuesmak och är precis lagom crunchiga. Innehåller inga artificiella färg- eller smakämnen, är både gluten- och laktosfria och passar såklart perfekt för vegetarianer. Lika goda att dippa som när du vill sätta extra krydda på nachotallriken!

PEPSI MAX / PEPSI MAX

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #pepsimaxsverige #smakbox @smakbox

Njut av den uppfriskande smaken av Pepsi Max, maximum taste no sugar. Pepsi Max är en sockerfri cola med en bra balans mellan söta och syrliga toner. Njut av din Pepsi Max väl kyld, för dig själv eller tillsammans med vänner och familj. Du får minst 1 av smakerna.

Hitta butik

Pepsi max mango

Pepsi max lime

GRYTMIX / BLÅ BAND

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #blåband @blabandsverige #smakbox @smakbox

Blå Bands grytmixer hjälper dig att snabbt och enkelt få till en riktigt god vardagsrätt. Finns i fyra goda smaker. Bara att tillsätta vatten och valfritt protein – klart att äta! Du får 1 av smakerna.

Hitta butik

Bolognese grytmix

Hawaian grytmix

Italian grytmix

Mexican grytmix

EXPRESSRIS / UNCLE BEN'S

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #expressris #bensoriginal #smakbox @smakbox

Laga middag eller lunch snabbt och enkelt med Ben's Original™ Hot Tex Mex Style ris, gjort med noggrant utvalt ris och bönor (och lite av Ben's Original™ know-how). Kan användas som bas till dina vardagsmåltider eller som ett kompliment till din mexikanska favoritmaträtt.

CHEEZ DOODLES® DELUXE PECORINO / OLW

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #olw @olw_se #smakbox @smakbox

OLW cheez doodles® Deluxe Pecorino är OLWs lyxigaste och mest delikata små ostbågar. Produkten har en krämig sälta av äkta pecorino romano och ett riktigt gott fras. Ett ostsnacks som sätter extra guldkant på vilken bjudning eller mysfest som helst!

BEAN BOOZLED FLAMING FIVE / JELLY BELLY

Pris i butik*: 42 kr
Hashtag: #flamingfivechallange #smakbox @smakbox

Hur starkt kan du hantera? Jelly Belly har ännu en gång tagit fram en galen produkt. Bean Boozled Flaming Five utmanar dig i hur starkt du vågar äta, mätt i chili-styrka!

FINA HAVREGRYN / SALTÅ KVARN

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #saltakvarn @saltakvarn #smakbox @smakbox

Saltå Kvarns Fina Havregryn är tillverkade av svensk ekologisk havre i Saltå Kvarns kvarn i Järna. Havrekärnorna är klippta och fint valsade för en snabbare och lenare gröt. Fina Havregryn är rika på fiber och fullkorn. När du väljer den här produkten stöttar du dessutom våra svenska eko-bönder.

PASTASÅS BASILIKA / MUTTI

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Mutti Pastasås Basilika är resultatet av en lång tradition av kärlek till, och erfarenhet av, italienska tomater. Den här naturliga, fräscha och goda pastasåsen är gjord av solmogna tomater av högsta kvalitet som smaksatts med basilika. Servera den som den är till pasta eller ris eller använd den som en bas till pastasås och grytor och lägg till dina egna favoritingredienser. 

TOMATPESTO / MUTTI

Pris i butik*: 33 kr
Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Mutti Tomtapesto innehåller över 50% tomat och smakar intensivt som traditionell pesto. Mutti har begränsat innehållet av olja och salt i produkten vilket gör att den smakar lika intensivt, men innehåller 45% mindre fett jämfört med de bästsäljande pestosåserna på marknaden.* Du får 1 av smakerna. *IRI

Hitta butik:

Pesto röda tomater

Pesto orange tomater

CHOKLADDRYCK / HUSKI

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #huskichocolatesweden @huskichocolatesweden #smakbox @smakbox

En chokladdryck i praktisk on-the-go flaska, perfekt till mellis eller varför inte efter träningen. Finns i originalsmak och med extra tillsatt protein. Du får 1 av smakerna.

 Hitta butik

Huski chokladdryck

Huski proteindryck

CLASSIC SPICE MIX / EL TACO TRUCK

Pris i butik*: 18 kr
Hashtag: #eltacotruck @eltacotruck #smakbox @smakbox

Classic Spice Mix har en traditionell smaksättning med pepprig chilikaraktär. Kryddmixen passar till att smaksätta din färs, men fungerar även utmärkt att smaksätta andra rätter med!

ZERO SALT BULJONG / KNORR

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #knorrsverige #knorrzerosalt @knorrsverige #smakbox @smakbox

Med Knorr Zero salt buljongtärningar kan du enkelt tillföra dina rätter en mustig smak, helt utan salt. Passar perfekt som bas i olika såser, soppor och grytor. Du får 1 av sorterna.

DRINKMIXER / THOMAS HENRY

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #thomashenryofficial @thomashenryofficial #smakbox @smakbox

Drinkmixer gjorda med noga utvalda ingredienser och med en unik smakupplevelse. Bitter Lemon är behagligt bitter och intensiv på samma gång. Ginger Beer är stark och samtidigt överraskande kryddig. Thomas Henry har gett namn åt detta exklusiva urval av drycker. År 1773 lyckades han för allra första gången med att berika vatten med koldioxid i sitt labb i Manchester. Du får 1 av smakerna.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.