Smakbox LJUSGLIMT

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox med Kallt Tillägg.

Smakinriktning Original

Utskick i februari 2022

Boxpris: 399 kr

Antal produkter: 41 st

Pris i butik*: 1066 kr (varav bonusprodukter 65 kr)

Mat och smaker är verkligen en ljusglimt i tillvaron! Tillsammans med att ljuset sakta återvänder hoppas vi att godbitarna i denna box lyser upp hemma hos dig och blir en LJUSGLIMT i tillvaron.

---------

Nytt! Via Matspar.se hjälper vi dig denna gång att hitta i vilka butiker du kan köpa produkterna i Smakbox. 
 
Via knappen "Hitta butik" ser du i vilka nätbutiker produkten finns att köpa. Om produkten finns i näthandeln på exempelvis ICA, Coop, Willys eller Hemköp kan du också oftast hitta dem i deras vanliga butiker. Om de inte finns i din butik, fråga om butiken kan ta in dem i sortimentet
 
Via knappen "Hitta butik" ser du i vilka nätbutiker produkten finns att köpa. Om produkten finns i näthandeln på exempelvis ICA, Coop, Willys eller Hemköp kan du också oftast hitta dem i deras vanliga butiker. Om de inte finns i din butik, fråga om butiken kan ta in dem i sortimentet

 

 

CHIP NUTS / ST. MICHAEL

Pris i butik*: 20 kr  
Hashtag: #doublethecrunch @st.michael_nuts #smakbox @smakbox

Chip Nuts är ett helt nytt snackskoncept! Sprödbakade jordnötter med ett kryddat överdrag som är lätta att äta och ger en helt speciell smak- och ätupplevelse. Det ultimata snackset i tre olika smaker! Du får 1 av smakerna.
Hitta butik

TIC TAC FRUITY MIX / TIC TAC

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #tictac #smakbox @smakbox

Ny mix från Tic Tac: en härlig blandning av olika fruktsmaker! Här får du känna smaken av söta körsbär, syrlig citron-lime, saftig passionsfrukt och söt jordgubb-mint. Förpackningen är den ikoniska asken som är enkel att stänga och att ha med sig i fickan.

SANDWICH PIZZA / WASA

Pris i butik*: 10 kr 

Hashtag: #wasa #sandwichpizza @wasabrod #smakbox @smakbox

Wasa Sandwich Pizza är ett snabbt och enkelt mellanmål bakat på fullkornsrågmjöl. En utsökt kombination av krispigt fiberrikt bröd och krämig fyllning med smak av tomat och basilika. Sandwich Pizza är 100% klimatkompenserad.

EKO CHOKLAD / MALMÖ CHOKLADFABRIK

Pris i butik*: 65 kr
Hashtag: #malmöchokladfabrik @malmochokladfabrik #smakbox @smakbox

Ekologisk choklad från Sveriges populäraste tillverkare av premiumchoklad - alltid fri från nötter, gluten, soja och ägg. Du får prova den mörka, veganska chokladen med Apelsinskal eller favoriten Saltstänk. Bägge är prisbelönta och tillverkas i den nya fabriken i utkanten av Malmö.

Bonusprodukten är för dig som prenumererar och får din 3:e box eller mer. Du får 1 av bonusprodukterna i din box.

 

FRUKTDRYCK MANGO / KIVIKS MUSTERI

Pris i butik*: 15 kr 
Hashtag: #kiviksmusteri @kiviksmusteri #smakbox @smakbox

En härlig fruktdryck med smak av solmogen mango som passar hela familjen. Mangon är odlad i Indien men drycken är fylld på musteriet i Österlen. En smak av sommar året runt!

DORITOS BBQ STYLE / DORITOS

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #doritos #smakbox @smakbox

Nya Doritos Barbecue har en söt barbecuesmak och är precis lagom crunchiga. Innehåller inga artificiella färg- eller smakämnen, är både gluten- och laktosfria och passar såklart perfekt för vegetarianer. Lika goda att dippa som när du vill sätta extra krydda på nachotallriken!

PEPSI MAX / PEPSI MAX

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #pepsimaxsverige #smakbox @smakbox

Njut av den uppfriskande smaken av Pepsi Max, maximum taste no sugar. Pepsi Max är en sockerfri cola med en bra balans mellan söta och syrliga toner. Njut av din Pepsi Max väl kyld, för dig själv eller tillsammans med vänner och familj. Du får minst 1 av smakerna.

Hitta butik

Pepsi max mango

Pepsi max lime

GRYTMIX / BLÅ BAND

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #blåband @blabandsverige #smakbox @smakbox

Blå Bands grytmixer hjälper dig att snabbt och enkelt få till en riktigt god vardagsrätt. Finns i fyra goda smaker. Bara att tillsätta vatten och valfritt protein – klart att äta! Du får 1 av smakerna.

Hitta butik

Bolognese grytmix

Hawaian grytmix

Italian grytmix

Mexican grytmix

EXPRESSRIS / UNCLE BEN'S

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #expressris #bensoriginal #smakbox @smakbox

Laga middag eller lunch snabbt och enkelt med Ben's Original™ Hot Tex Mex Style ris, gjort med noggrant utvalt ris och bönor (och lite av Ben's Original™ know-how). Kan användas som bas till dina vardagsmåltider eller som ett kompliment till din mexikanska favoritmaträtt.

CHEEZ DOODLES® DELUXE PECORINO / OLW

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #olw @olw_se #smakbox @smakbox

OLW cheez doodles® Deluxe Pecorino är OLWs lyxigaste och mest delikata små ostbågar. Produkten har en krämig sälta av äkta pecorino romano och ett riktigt gott fras. Ett ostsnacks som sätter extra guldkant på vilken bjudning eller mysfest som helst!

BEAN BOOZLED FLAMING FIVE / JELLY BELLY

Pris i butik*: 42 kr
Hashtag: #flamingfivechallange #smakbox @smakbox

Hur starkt kan du hantera? Jelly Belly har ännu en gång tagit fram en galen produkt. Bean Boozled Flaming Five utmanar dig i hur starkt du vågar äta, mätt i chili-styrka!

FINA HAVREGRYN / SALTÅ KVARN

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #saltakvarn @saltakvarn #smakbox @smakbox

Saltå Kvarns Fina Havregryn är tillverkade av svensk ekologisk havre i Saltå Kvarns kvarn i Järna. Havrekärnorna är klippta och fint valsade för en snabbare och lenare gröt. Fina Havregryn är rika på fiber och fullkorn. När du väljer den här produkten stöttar du dessutom våra svenska eko-bönder.

PASTASÅS BASILIKA / MUTTI

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Mutti Pastasås Basilika är resultatet av en lång tradition av kärlek till, och erfarenhet av, italienska tomater. Den här naturliga, fräscha och goda pastasåsen är gjord av solmogna tomater av högsta kvalitet som smaksatts med basilika. Servera den som den är till pasta eller ris eller använd den som en bas till pastasås och grytor och lägg till dina egna favoritingredienser. 

TOMATPESTO / MUTTI

Pris i butik*: 33 kr
Hashtag: #muttipomodoro @mutti.northerneurope #smakbox @smakbox

Mutti Tomtapesto innehåller över 50% tomat och smakar intensivt som traditionell pesto. Mutti har begränsat innehållet av olja och salt i produkten vilket gör att den smakar lika intensivt, men innehåller 45% mindre fett jämfört med de bästsäljande pestosåserna på marknaden.* Du får 1 av smakerna. *IRI

Hitta butik:

Pesto röda tomater

Pesto orange tomater

CHOKLADDRYCK / HUSKI

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #huskichocolatesweden @huskichocolatesweden #smakbox @smakbox

En chokladdryck i praktisk on-the-go flaska, perfekt till mellis eller varför inte efter träningen. Finns i originalsmak och med extra tillsatt protein. Du får 1 av smakerna.

 Hitta butik

Huski chokladdryck

Huski proteindryck

CLASSIC SPICE MIX / EL TACO TRUCK

Pris i butik*: 18 kr
Hashtag: #eltacotruck @eltacotruck #smakbox @smakbox

Classic Spice Mix har en traditionell smaksättning med pepprig chilikaraktär. Kryddmixen passar till att smaksätta din färs, men fungerar även utmärkt att smaksätta andra rätter med!

ZERO SALT BULJONG / KNORR

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #knorrsverige #knorrzerosalt @knorrsverige #smakbox @smakbox

Med Knorr Zero salt buljongtärningar kan du enkelt tillföra dina rätter en mustig smak, helt utan salt. Passar perfekt som bas i olika såser, soppor och grytor. Du får 1 av sorterna.

DRINKMIXER / THOMAS HENRY

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #thomashenryofficial @thomashenryofficial #smakbox @smakbox

Drinkmixer gjorda med noga utvalda ingredienser och med en unik smakupplevelse. Bitter Lemon är behagligt bitter och intensiv på samma gång. Ginger Beer är stark och samtidigt överraskande kryddig. Thomas Henry har gett namn åt detta exklusiva urval av drycker. År 1773 lyckades han för allra första gången med att berika vatten med koldioxid i sitt labb i Manchester. Du får 1 av smakerna.

Kallt tillägg

GREKISK SALLADSOST / FONTANA

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #fontanafood @fontanafood #smakbox @smakbox

Grekisk salladsost gjord av komjölk från familjeägda gårdar vid Olympusbergets sluttningar. Korna betar ute stora delar av året vilket ger en härligt smakrik ost. Perfekt på pizzan, i röror – och till sallad, så klart.

CRÈME BRÛLÉE & PANNACOTTA / DREAMY DESSERT

Pris i butik*: 25 & 30 kr
Hashtag: #dreamydessert #smakbox @smakbox

Lyxiga desserter som du snabbt fixar på egenhand! PannaCotta Björnbär & Svartvinbär är en len puddingdessert som toppas med såsen vid servering. Crème brûlée gjord på grädde och mjölk är klar på några minuter! Du får båda smakerna.

GRÖNSAKSMIX / ICA

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #grönsaksmix @icasverige #smakbox @smakbox

Gott, hälsosamt och lätt att tillaga! Den perfekta mixen av gryn och grönsaker som dessutom är snabb att tillaga i lagom mängd direkt från frysen. Ät den som en god vegetarisk rätt eller som tillbehör till kött, kyckling eller fisk. Du får 1 av smakerna.

Hitta butik

Quinoa grönsaksmix

Bulgur grönsaksmix

YOGHURT HALLON & ÅKERBÄR / FJÄLLYOGHURT

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #fjällyoghurt @fjallfil #smakbox @smakbox

En krämig yoghurt med en mjukt spritsig karaktär som för tankarna till fjälltopparnas krispiga snötäcke. Fjällyoghurt har kombinerat ihop det exklusiva röda guldet med hallon och skapat smaken Hallon & Åkerbär. Smaka och njut!

BONDBÖNSGRYTA / SVEGRO

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #svegro #frånsverige @svegrosverige #smakbox @smakbox

God och näringsrik bondbönsgryta med svenska bondbönor, rotfrukter och fyllig smak av örter. Rik på protein och fiber från Sverige. Värm i mikron och servera som den är eller tillsammans med ris, matgryn eller pasta. Du får 1 av smakerna.

Hitta butik

Bondbönsgryta oregano & citron

Bondbönsgryta timjan & chili

KÖTTFRI KÖTTFÄRSSÅS / DAFGÅRDS

Pris i butik*: 34 kr
Hashtag: #dafgårds @dafgards #smakbox @smakbox

Växtbaserad tolkning på en riktigt god klassiker framtagen tillsammans med smaksäkra Leif Mannerström – Köttfri köttfärssås på ärtprotein. Serveras med linguinepasta, svamp, spenat och toppas med tomatolja och svartpeppar.

KESO FRUKT & BÄR / KESO®

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #keso @KESOsverige #smakbox @smakbox

Gott, proteinrikt mellanmål med härlig smak och som håller dig mätt. I botten finns bär som toppas med laktosfri cottage cheese – allt i samma bägare. Produkten har låg sockerhalt och är sötad enbart med bär och juice. Innehåller 17g protein/förpackning. Smak och färg kommer från bär. Du får 1 av smakerna.

JOE' KURT / NATURLI'

Pris i butik*: 28 kr 
Hashtag: #naturliSE #joekurt @naturli_se #smakbox @smakbox

Ett 100% växtbaserat alternativ till yoghurt gjord på en krämig och lagom syrlig mandelbas och innehåller vitamin D, B2 och B12. Len och underbar på frukostbordet, i smoothien eller som mellanmål. Du får 1 av smakerna.

Hitta butik

Joe'Kurt vanilj

Joe'Kurt naturell

Joe'Kurt päron & banan

Joe'Kurt jordgubb

 

LANTMJÖLK / ÅSENS

Pris i butik*: 28 kr 
Hashtag: #skånemejerier @skanemejerier #smakbox @smakbox

Åsens Lantmjölk har naturlig och genuin mjölksmak eftersom de ursprungliga gräddfettkulorna finns kvar och ger lantmjölken en fyllig och rund smak. Skaka förpackningen före servering så att fettkulorna finfördelas. Mjölken kommer från gårdar i södra Sverige med de högsta kraven på djuromsorg. Du får 1 av sorterna.

GLASS UTAN TILLSATT SOCKER / SIA GLASS

Pris i butik*: 45 kr
Hashtag: #siaglass #utantillsattsocker @siaglass #smakbox @smakbox

Lika krämig och smakfull som SIAs vanliga gräddglass! SIA ville ta fram marknadens godaste glass utan tillsatt socker. Resultatet är ett helt nytt segment - Utan tillsatt socker, som lanseras i två av de mest populära smakerna, Vanilj och Choklad. Sötman kommer från björksocker och steviolglykosider av stevia och självklart är glassen tillverkad i Slöinge på svensk färsk grädde. Du får 1 av smakerna.

Hitta butik

SIA chocklad

SIA vanilj

PIADINA / ZETA

Pris i butik*: 28 kr
Hashtag: #zetarecept @zeta.nu #smakbox @smakbox

Ett italienskt tunt bröd bakat enligt gamla traditioner med extra jungfruolivolja. Piadina är en italiensk favorit sedan 1300 talet f.Kr. Snabbmat på italienskt vis som passar till lunch, mellanmål eller middag. Värm, fyll med valfri fyllning, vik och njut!

KRISPIG STEKOST / ARLA KÖKET®

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #arlakoket @arlakoket #smakbox @smakbox

Krispig stekost har en mild, något karamelliserad smak med fin balans mellan sötma och sälta. När du steker den får den en härligt spröd och saftig yta och en mjuk insida. En utmärkt huvudingrediens i vegetariska rätter! Prova den som burgare, i lasagne, grönsaksgrytor och andra favoriträtter.

HUMMUS / SEVAN

Pris i butik*: 29 kr 
Hashtag: #sevanfood #sevanhummus @sevanfood #smakbox @smakbox

Sevan Hummus Original är känd för sin krämiga, silkeslena konsistens. Baserad på kikärtor och är helt vegansk. Den passar perfekt som tillbehör till de flesta varma och kalla rätter, som smörgåspålägg eller dipp. Produceras i Rosersberg norr om Stockholm.

PIZZAKIT MAESTRO / POP! BAKERY

Pris i butik*: 25 kr 
Hashtag: #pizzakvällpopbakery @popbakerysverige #smakbox @smakbox

POP! BAKERY Pizzakit Maestro är en hempizza i mästarklass. Degen är perfekt för både nybagare och proffs som vill baka en riktigt luftig och härligt frasig pizza. Och den kommer med en tomatsås i gourmetklass – tillagad med tomater och örter.

KYCKLINGKÖTTBULLAR / KRONFÅGEL

Pris i butik*: 30 kr 
Hashtag: #kronfågel #kycklingköttbullar @kronfagel #smakbox @smakbox

Kycklingköttbullar gjorda av det goda, ljusa, hälsosamma, klimatsmarta kycklingköttet. Tillagade på klassiskt vis, färdiga att äta och du steker dem några minuter för att få en fin stekyta.

I vissa Kalla tillägg

 

VEGOCHILI / ANAMMA

Pris i butik*: 40 kr 
Hashtag: #anamma @anamma_sverige #smakbox @smakbox

Äntligen en vegansk version av en favorit! En smakrik vegansk och mättande chiligryta, gjord på vegofärs, bönor, majs, röd paprika och basmatiris, tillagad i Sverige med lågt klimatavtryck.

Du får prova antingen Vegochili från Anamma eller Spenatpinnar från Findus

SPENATPINNAR / FINDUS

Pris i butik*: 27 kr 
Hashtag: #greencuisine @findus_se #smakbox @smakbox

Green Cuisine lakto-vegetariska Spenatpinnar är krispigt sprödbakade och fyllda med krämig spenat. Panerade med pretzelsmulor och en nypa havssalt. Ät som tilltugg eller låt dem spela huvudrollen på tallriken. Grönt, gott, krispigt och krämigt!

Du får prova antingen Vegochili från Anamma eller Spenatpinnar från Findus

A-FIL / BOLLNÄSFIL

Pris i butik*: 16 kr 
Hashtag: #bollnäsfil #smakbox @smakbox

Bollnäsfil är älskad för sin milda, mjuka smak och krämiga konsistens och passar perfekt till frukost och mellanmål för hela familjen. Nyheten A-fil är precis så god som en Bollnäsfil ska vara, och berikad med den snälla acidophilus bakterien. 

Du får prova antingen A-fil från Bollnäsfil eller Svartrökt skinka från Jakobsdals Charkuteri

SVARTRÖKT SKINKA / JAKOBSDALS CHARKUTERI

Pris i butik*: 29 kr 
Hashtag: #jakobsdalscharkuteri @jakobsdalscharkuteri #smakbox @smakbox

Den extra långa rökningen över lönn och ek skapar en generös smak. Tillagad av innan- och ytterlår av svensk köttråvara och röks sedan rejält länge så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna mer än normalt. Denna svarta pärla delar ovanligt generöst med sig av röksmaken från lönn och ek.

Du får prova antingen A-fil från Bollnäsfil eller Svartrökt skinka från Jakobsdals Charkuteri

FRÖBAKADE FISKFILÉER / FINDUS

Pris i butik*: 30 kr 
Hashtag: #findus @findus_se #smakbox @smakbox

En helt ny smakupplevelse! Findus Fröbakade Fiskfiléer är renskurna fiskfiléer panerade med olika fröer. Den unika kombinationen gör fisken extra god och krispig!

Du får prova antingen Fröbakade fiskfiléer från Findus eller Halloumi fries/nuggets från Fontana

HALLOUMI FRIES & NUGGETS / FONTANA

Pris i butik*: 40 kr 
Hashtag: #fontanafood @fontanafood #smakbox @smakbox

Frasigt panerade nuggets och fries, med en kärna av äkta halloumi från Cypern. De frysta godbitarna blir klara på en kvart i ugnen eller några minuter i fritösen eller stekpannan. Perfekta till drinken, middagen eller fredagsmyset. Du får prova 1 av dem.

Du får prova antingen Fröbakade fiskfiléer från Findus eller Halloumi fries/nuggets från Fontana

Hitta butik

Halloumi fries

Halloumi nuggets

SVENSK SALLAD / LJUSGÅRDA

Pris i butik*: 20 kr 
Hashtag: #ljusgarda @ljugarda #smakbox @smakbox

Svensk sallad med gott samvete, hela åretsrunt! Odlas inomhus i Tibro. Du får 1 av sorterna.

 

POMMES / GREEN FRIES

Pris i butik*: 34 kr 
Hashtag: #greenfries @greenfries1 #smakbox @smakbox

Svenska KRAV-ekologiska pommes. Tillverkade med kärlek till den lokala råvaran ifrån Hässleholm, Skåne. Helt naturliga pommes utan tillsatser som endast innehåller potatis och rapsolja. En pommes som smakar potatis! 

Du får prova antingen Glutenfria chockladmuffins från Fria bröd eller Pommes från Green fries

GLUTENFRIA CHOKLADMUFFINS / FRIA BRÖD

Pris i butik*: 32 kr 
Hashtag: #friaglutenfritt @friaglutenfritt #smakbox @smakbox

Frias glutenfria chokladmuffins blir med sin saftiga konsistens och intensiva smak av choklad ett populärt inslag till fikat. Fria från gluten, laktos och mjölkprotein och en av Frias mest populära produkter. 

Du får prova antingen Glutenfria chockladmuffins från Fria bröd eller Pommes från Green fries

KYCKLINGBRÖSTFILÉ / LÖNNEBERGA

Pris i butik*: 50 kr 
Hashtag: #lönneberga @lonneberga.se #smakbox @smakbox

Lönneberga kycklingfilé är favoriten till vardag likväl som till fest. Perfekt att tillaga i både panna och ugn eller att grilla.

 

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.