Smakbox STÄMNING

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakinriktning Balans

Utskick i december 2022

Antal produkter: 18 st

Pris i butik*: 421 kr

Frid eller julstress - oavsett hur den här tiden på året är för dig infinner sig alltid, förr eller senare, den där speciella känslan. När det är något magiskt i luften, en speciell stämning. Just den stämning packar vi ner extra av i boxen denna gång. Vare sig det goda lyser upp advent, jul, nyår eller bara en vanlig dag hos dig ska smakerna skapa just den där extra mysiga stämningen. 

 

BLINDTEST / HEMLIGT VARUMÄRKE

Pris i butik*: ca 11 kr 
Hashtag: #smakbox @smakbox

Den här månaden har vi med en hemlig gäst. Kyl burken väl och smaka utan att ta bort pappen. Varför inte låta hela familjen gissa? Vad tror ni att det är ni dricker? Riv av pappen vid perforeringen och se om ni hade rätt!

FUNKTIONSDRYCK / CLEAN SAV:D

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #cleansavd #nomorefruitwaste @cleansavd #smakbox @smakbox

En hållbar funktionsdryck gjord på tillvaratagna äpplen för att minska fruktsvinnet. Hela serien är producerad i Sverige, 100% vegansk och innehåller 105 mg naturligt koffein samt 5 vitaminer. Du får prova den goda smaken av Päron som är en nyhet i sortimentet.

 

SKUMGODIS CRUNCHY / POLLY

Pris i butik*: 24 kr
Hashtag: #polly #cloetta @polly_cloetta #smakbox @smakbox

Polly Super Crunchy innehåller mumsigt crunch istället för Pollys vanliga skumfyllda innehåll. Dragerade med ljuvlig mjölkchoklad och kombination av spröda, lagom salta vetepuffar och len choklad. En riktig höjdare till både fredagssnacks och lördagsgodis. Så mumsig att det är omöjligt att bara ta en!

SANDWICH TACO / WASA

Pris i butik*: 9 kr
Hashtag: #wasasandwichtaco @wasabrod #smakbox @smakbox

Ett snabbt och enkelt mellanmål bakat på fullkornsrågmjöl. Med krispigt bröd och krämig fyllning med smak av tomat och örter är Wasa Sandwich perfekt för familjer med barn och alla som vill ha ett gott, fiberrikt mellanmål.

 

ENERGY GUMS / DEXTRO ENERGY

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #dextroenergy #smakbox @smakbox

Bidrar till att upprätthålla uthållighetsprestandan under långa träningspass eller tävlingar. Rika på kolhydrater och tas omedelbart upp av kroppen för att ge dig energi när du behöver det. Läckra kolhydrater i kombination med koffein eller natrium. Finns i 3 fräscha smaker. Perfekt för dig som ska spela padel, ut på en löptur eller bara behöver extra snabb energi i vardagen. Du får prova en av smakerna.

SPARKLING SPRITZ / SOMERSBY

Pris i butik*: 12 kr 
Hashtag: #somersbyse @somersbyse #smakbox @smakbox

En alkoholfri smakfull cider med bittersöt smak och en tydlig ton av fruktig apelsin som passar utmärkt som fördrink eller till lättare rätter. Avnjuts bäst i ett vinglas med is och en skiva apelsin.

BAKMJÖL / LA MOLE

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #lamole #smakbox @smakbox

Framtagna för både hemmakockar och restauranger, de nya LA MOLE-mjölen täcker alla typer av önskemål. Mjölblandning av typen ”00” med Manitobamjöl är perfekt för pizzor och det mjuka vetemjölet av typen ”00” är perfekt för bröd, pasta och kakor. Du får prova en smakerna.

CROSTINI / LA MOLE

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #bakeryproduct #madeinitalyproduct #smakbox @smakbox

Krispiga och smakrika Crostinis gjorda på rostat bröd med olivolja. Passar perfekt till ostbricka, tapenade, röror och som tillbehör till soppa eller bara att äta som de är!

PASTA / 1881

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #pastayourway #inclusive #smakbox @smakbox

Fusillipasta med 100% italienskt ursprung. Gjord på durumvetegryn, långsamt torkad och dragen på traditionellt sätt. Resultatet blir en pasta med sträv och spänstig textur som hjälper pastan att bibehålla kryddor och binda såser.

TOMTESKALLAR / BUBS GODIS

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #bubs #bubsgodis @bubsgodis #smakbox @smakbox

Tomteskallar med smak av julmust och hallonknäck. Under julen stoppar man i sig smaskig knäck och sköljer ofta ner den med en god julmust. Därför ville Bubs kombinera dessa klassiska smaker. Knäcksmaken har de dessutom kryddat med lite hallon. Helt fria från gelatin och andra animaliska tillsatser. Sockret är dessutom Fairtrade-certifierat.

DELICHIPS / OLW

Pris i butik*: 27 kr
Hashtag: #olw #livetmedennypasalt @olw_se #smakbox @smakbox

OLW:s premiumchips – extra krispiga, extra smakrika , grytfriterade gjorda på oskalad potatis. Stämningshöjande chips som passar alldeles utmärkt innan maten, till maten och efter maten. Njut av livet och den goda smaken från de finaste potäterna , kryddade till perfektion. Vare sig du vill dela mysiga, lökiga eller heta stunder med den du gillar så finns Delichipsen för dig. Du får prova en av smakerna.

 

Hitta butik

Mild chili & syrad grädde

Havssalt

Brynt smör & havssalt

Gräddfil & lök 

Cheddar & Gräddfil

 

FRUKTDRYCK MANGO / LOWCALY

Pris i butik*: 20 kr 
Hashtag: #lowcaly @lowcalysverige #smakbox @smakbox

En sockerfri och vitaminberikad fruktdryck med smak av mango som passar perfekt när som helst under dagen.

PEPPARKAKOR / NYÅKERS

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #nyakerspepparkakor #smakbox @smakbox

Nyåkers klassiska runda pepparkakor. Bakade enligt originalrecept från 1952. Kryddorna är väl avvägda och kakorna har en fin sprödhet. Testvinnaren - Nyåkers pepparkakor bakas på samma sätt som de alltid har gjorts i Västerbotten. År efter år visar stora konsumenttest att Nyåkers verkar göra rätt!

CAFFÈ LATTE CHILLED COFFEE / STARBUCKS

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #sbuxsmakbox #sbuxiskaffelatte @starbuckschilledcoffee #smakbox @smakbox

En uppfriskande blandning av Starbucks® espresso och sammetslen mjölk skapar denna läckra, traditionella latte.

 

Psst! Ät upp snabbt då bäst-före-datumet är lite kortare. Produkten är dock fullt tjänlig i minst 1 månad efter att bäst-före-datum passerat, enligt tester som nyligen gjorts.

 

 

CHOKLADDRYCK/ HUSKI

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #huskichocolatesweden @huskichocolatesweden #smakbox @smakbox

En chokladdryck i praktisk on-the-go-flaska, perfekt till mellis eller varför inte efter träningen. Finns i originalsmak och med extra tillsatt protein, du får smaka sistnämnda.

JULMUST / HAMMARS BRYGGERI

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #hammarsjulmust #hammarsbryggeri @hammarsbryggeri #smakbox @smakbox

Hammars Bryggeri har bryggt julmust sedan tidigt 30-tal, enligt hemligt recept som förts vidare i generationer. Resultatet blir en av de mest omtyckta musterna i Sverige. En maltig smak med inslag av bränd karamell och julkryddor. Bra balans mellan syra och sötma, med en aning humlebeska som ger den dess distinkta karaktär. Lika viktig inför helgerna som julgran, julpynt och pepparkakshus! Du får prova en av smakerna.

 

BRYGGARMUST / APOTEKARNES

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #apotekarnes @apotekarnesjulmust #smakbox @smakbox

En alkoholfri mindre söt julmust gjord på Apotekarnes original julmust samt Eriksbergs alkoholfria hovmästarlager. Apotekarnes Julmust utgör stommen i drycken och ger Bryggarmusten dess sötma och typiska mustsmak, mörka färg och rejäla skum. Sötman balanseras av ölens beskare toner av humle och malt och passar perfekt för de som vill ha ett mer vuxet alkoholfritt alternativ med mindre sötma till julmaten.

 

OSTBÅGAR / OLW

Pris i butik*: 27 kr
Hashtag: #livetmedennypasalt #olw @olw_se #smakbox @smakbox

OLW's lyxigaste små ostbågar med stora smaker. Just dessa har mycket karaktär, smakrik sälta och perfekt fras! Ett riktigt gott ostsnacks som sätter extra guldkant på vilken bjudning eller fest!

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.