Smakbox STÄMNING

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakinriktning Måltid

Utskick i december 2022

Antal produkter: 15 st

Pris i butik*: 385 kr

Frid eller julstress - oavsett hur den här tiden på året är för dig infinner sig alltid, förr eller senare, den där speciella känslan. När det är något magiskt i luften, en speciell stämning. Just den stämning packar vi ner extra av i boxen denna gång. Vare sig det goda lyser upp advent, jul, nyår eller bara en vanlig dag hos dig ska smakerna skapa just den där extra mysiga stämningen. 

 

BLINDTEST / HEMLIGT VARUMÄRKE

Pris i butik*: ca 11 kr 
Hashtag: #smakbox @smakbox

Den här månaden har vi med en hemlig gäst. Kyl burken väl och smaka utan att ta bort pappen. Varför inte låta hela familjen gissa? Vad tror ni att det är ni dricker? Riv av pappen vid perforeringen och se om ni hade rätt!

SKUMTOMTAR / AROMA

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #aroma #skumtomtar @aroma_godisfabriken #smakbox @smakbox

Tipp tapp, julen står för dörren och skålarna fylls av klassiska skumtomtar från Aroma. Klassisk tomtefar med härlig fruktsmak och givetvis glutenfri.

 

SKUMGODIS CRUNCHY / POLLY

Pris i butik*: 24 kr
Hashtag: #polly #cloetta @polly_cloetta #smakbox @smakbox

Polly Super Crunchy innehåller mumsigt crunch istället för Pollys vanliga skumfyllda innehåll. Dragerade med ljuvlig mjölkchoklad och kombination av spröda, lagom salta vetepuffar och len choklad. En riktig höjdare till både fredagssnacks och lördagsgodis. Så mumsig att det är omöjligt att bara ta en!

MAJONNÄS / HENIZ

Pris i butik*: 29 kr
Hashtag: #heinzmajonnäs @heinz_sverige #smakbox @smakbox

Den bästa ketchupen och nu också den bästa majonnäsen. Heinz har använt all sin expertis för att utveckla deras absolut bästa majonnäs som passar till smörgåsen, salladen, pommes och allt därtill. Tillverkad med ägg från frigående höns och utan några tillsatta färg- eller smakämnen, konserveringsmedel eller artificiella förtjockningsmedel.

SAVOIARDIKEX / MATILDE VICENZI

Pris i butik*: 27 kr
Hashtag: #matildevicenzi #savoiardi @matilde.vicenzi #smakbox @smakbox

Klassiskt kex i det italienska köket. Spröda och krispiga, täckta med en tunn yta av knaprigt socker. Smaken är söt med toner av vanilj och citrus. Kexen är huvudingrediensen i en traditionell Tiramisu. De kan också serveras till glass eller choklad/vaniljkräm med färska bär. Eller njut av dem som de är, doppa gärna i te eller kaffe.

 

 

SPARKLING SPRITZ / SOMERSBY

Pris i butik*: 12 kr 
Hashtag: #somersbyse @somersbyse #smakbox @smakbox

En alkoholfri smakfull cider med bittersöt smak och en tydlig ton av fruktig apelsin som passar utmärkt som fördrink eller till lättare rätter. Avnjuts bäst i ett vinglas med is och en skiva apelsin.

BAKMJÖL / LA MOLE

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #lamole #smakbox @smakbox

Framtagna för både hemmakockar och restauranger, de nya LA MOLE-mjölen täcker alla typer av önskemål. Mjölblandning av typen ”00” med Manitobamjöl är perfekt för pizzor och det mjuka vetemjölet av typen ”00” är perfekt för bröd, pasta och kakor. Du får prova en smakerna.

CROSTINI / LA MOLE

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #bakeryproduct #madeinitalyproduct #smakbox @smakbox

Krispiga och smakrika Crostinis gjorda på rostat bröd med olivolja. Passar perfekt till ostbricka, tapenade, röror och som tillbehör till soppa eller bara att äta som de är!

SPAGHETTI / ITALPASTA

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #pastayourway #pastaberruto #smakbox @smakbox

Spaghetti med 100% italienskt ursprung. Gjord på durumvetegryn, långsamt torkad och dragen på traditionellt sätt. Resultatet blir en pasta med sträv och spänstig textur som hjälper pastan att bibehålla kryddor och binda såser.

Tyvärr blev det ett tryckfel i tidningen med en annan produkt och varumärke. Vi ber om ursäkt för det och hoppas du uppskattar den här produkten!

 

 

CAFFÈ LATTE CHILLED COFFEE / STARBUCKS

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #sbuxsmakbox #sbuxiskaffelatte @starbuckschilledcoffee #smakbox @smakbox

En uppfriskande blandning av Starbucks® espresso och sammetslen mjölk skapar denna läckra, traditionella latte.

 

Psst! Ät upp snabbt då bäst-före-datumet är lite kortare. Produkten är dock fullt tjänlig i minst 1 månad efter att bäst-före-datum passerat, enligt tester som nyligen gjorts.

 

 

PEPPARKAKSKNÄCKE / LEKSANDS KNÄCKE

Pris i butik*: 20 kr  
Hashtag: #leksandsknäckebröd #äktanjutning @leksands_knacke #smakbox @smakbox

Pepparkaka i knäckebrödsform är Leksands oväntade smakkombination när årets julknäcke presenteras för nionde året i rad. Mer jul än så här blir det inte! Leksands fortsätter att presentera goda och innovativa julsmaker som de allra flesta har en stark relation till. Utmärkt att bryta i mindre bitar och ha till glöggminglet där en bit grönmögelost gör sig precis lika bra på detta som på den vanliga pepparkakan.

GLÖGG / BLOSSA

Pris i butik*: 32 kr
Hashtag: #blossa @blossasverige #smakbox @smakbox

Alla Blossa Glögg utgår från samma älskade grundrecept från 1895. I Blossa alkoholfri glögg har alkoholen varsamt tagits bort från vinet, vilket behåller smakerna och ger en fruktig och söt dryck med inslag av kryddnejlika och kardemumma. Årets nyhet är Blossa Rosé alkoholfri som är gjord på avalkoholiserat rosévin. Du får prova en av smakerna.

 

Hitta Butik

Blossa Glögg rosé

Blossa Glögg röd

BRYGGARMUST / APOTEKARNES

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #apotekarnes @apotekarnesjulmust #smakbox @smakbox

En alkoholfri mindre söt julmust gjord på Apotekarnes original julmust samt Eriksbergs alkoholfria hovmästarlager. Apotekarnes Julmust utgör stommen i drycken och ger Bryggarmusten dess sötma och typiska mustsmak, mörka färg och rejäla skum. Sötman balanseras av ölens beskare toner av humle och malt och passar perfekt för de som vill ha ett mer vuxet alkoholfritt alternativ med mindre sötma till julmaten.

 

CHIPS / GÅRDSCHIPS

Pris i butik*: 27 kr 
Hashtag: #gardschips #premiumchips @gardschips #smakbox @smakbox

Havssaltschipsen är gjorda på svensk potatis och är toppade med havssalt. En smak som passar de flesta och som är otroligt god att dippa. Havssaltschipsen är goda att äta som de är men också utmärkta på t.ex en ostbricka. 

 

 

CHIPS / GÅRDSCHIPS

Pris i butik*: 27 kr 
Hashtag: #gardschips #premiumchips @gardschips #smakbox @smakbox

Rotfruktschips gjorda på svensk potatis, rödbeta och palsternacka. Sötman från rotfrukterna kompletteras perfekt med salt och skapar en harmonisk balans i en tugga. Rotfruktschipsen är goda att äta som de är men också utmärkta på t.ex en ostbricka.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.