Smakbox STÄMNING

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakinriktning Nyfiken

Utskick i december 2022

Antal produkter: 15 st

Pris i butik*: 431 kr

Frid eller julstress - oavsett hur den här tiden på året är för dig infinner sig alltid, förr eller senare, den där speciella känslan. När det är något magiskt i luften, en speciell stämning. Just den stämning packar vi ner extra av i boxen denna gång. Vare sig det goda lyser upp advent, jul, nyår eller bara en vanlig dag hos dig ska smakerna skapa just den där extra mysiga stämningen. 

 

VÄSTKUSTCHIPS / ESTRELLA

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #gillaattdela @estrellasverige #smakbox @smakbox

Extra knapriga Västkustchips med smak av Sourcream & Onion. Potatisen skivas med skalet kvar i ett nätmönster som gör de både luftiga och extra krispiga. Chipsen grytfriteras i små omgångar under lång tid och är smaksatta med naturliga kryddor.

TOMTESKALLAR / BUBS GODIS

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #bubs #bubsgodis @bubsgodis #smakbox @smakbox

Tomteskallar med smak av julmust och hallonknäck. Under julen stoppar man i sig smaskig knäck och sköljer ofta ner den med en god julmust. Därför ville Bubs kombinera dessa klassiska smaker. Knäcksmaken har de dessutom kryddat med lite hallon. Helt fria från gelatin och andra animaliska tillsatser. Sockret är dessutom Fairtrade-certifierat.

BLINDTEST / HEMLIGT VARUMÄRKE

Pris i butik*: ca 11 kr 
Hashtag: #smakbox @smakbox

Den här månaden har vi med en hemlig gäst. Kyl burken väl och smaka utan att ta bort pappen. Varför inte låta hela familjen gissa? Vad tror ni att det är ni dricker? Riv av pappen vid perforeringen och se om ni hade rätt!

MILKSHAKE CHOCOLATE / PROPUD

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #propud @propudsverige #smakbox @smakbox

Choklad-älskarens favorit! Lätt och krämig med kakao för en fyllig och god chokladsmak, perfekt protein mellanmål!

SENAPSPULVER / COLMANS

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #taframdetbästa #colmans @taframdetbasta #smakbox @smakbox

En högkvalitativ unik blandning av ljusa och mörka senapsfrön. Senapspulvret har genom tiderna använts till olika sorters matlagning och är en perfekt smaksättare att använda som ingrediens i exempelvis såser, dressingar och kryddblandningar. Utmärkt i alla rätter där senap finns i receptet och ger dig dessutom den unika möjligheten att göra din egen senap!

SKUMGODIS CRUNCHY / POLLY

Pris i butik*: 24 kr
Hashtag: #polly #cloetta @polly_cloetta #smakbox @smakbox

Polly Super Crunchy innehåller mumsigt crunch istället för Pollys vanliga skumfyllda innehåll. Dragerade med ljuvlig mjölkchoklad och kombination av spröda, lagom salta vetepuffar och len choklad. En riktig höjdare till både fredagssnacks och lördagsgodis. Så mumsig att det är omöjligt att bara ta en!

COOKIE LOOP / MARABOU

Pris i butik*: 32 kr
Hashtag: #marabou @marabousverige #smakbox @smakbox

Härligt krispig cookie i ett spännande ringformat. Bestående av bitar med rik mörk choklad och halvt doppad i len mjölkchoklad. Perfekt till fikat, mysstunden eller när du vill ha en härlig stund för dig själv!

 

 

SAVOIARDIKEX / MATILDE VICENZI

Pris i butik*: 27 kr
Hashtag: #matildevicenzi #savoiardi @matilde.vicenzi #smakbox @smakbox

Klassiskt kex i det italienska köket. Spröda och krispiga, täckta med en tunn yta av knaprigt socker. Smaken är söt med toner av vanilj och citrus. Kexen är huvudingrediensen i en traditionell Tiramisu. De kan också serveras till glass eller choklad/vaniljkräm med färska bär. Eller njut av dem som de är, doppa gärna i te eller kaffe.

 

 

BAKMJÖL / LA MOLE

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #lamole #smakbox @smakbox

Framtagna för både hemmakockar och restauranger, de nya LA MOLE-mjölen täcker alla typer av önskemål. Mjölblandning av typen ”00” med Manitobamjöl är perfekt för pizzor och det mjuka vetemjölet av typen ”00” är perfekt för bröd, pasta och kakor. Du får prova en smakerna.

PEPPARKAKOR / NYÅKERS

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #nyakerspepparkakor #smakbox @smakbox

Nyåkers klassiska runda pepparkakor. Bakade enligt originalrecept från 1952. Kryddorna är väl avvägda och kakorna har en fin sprödhet. Testvinnaren - Nyåkers pepparkakor bakas på samma sätt som de alltid har gjorts i Västerbotten. År efter år visar stora konsumenttest att Nyåkers verkar göra rätt!

CAFFÈ LATTE CHILLED COFFEE / STARBUCKS

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #sbuxsmakbox #sbuxiskaffelatte @starbuckschilledcoffee #smakbox @smakbox

En uppfriskande blandning av Starbucks® espresso och sammetslen mjölk skapar denna läckra, traditionella latte.

 

Psst! Ät upp snabbt då bäst-före-datumet är lite kortare. Produkten är dock fullt tjänlig i minst 1 månad efter att bäst-före-datum passerat, enligt tester som nyligen gjorts.

 

 

PEPPARKAKSKNÄCKE / LEKSANDS KNÄCKE

Pris i butik*: 20 kr  
Hashtag: #leksandsknäckebröd #äktanjutning @leksands_knacke #smakbox @smakbox

Pepparkaka i knäckebrödsform är Leksands oväntade smakkombination när årets julknäcke presenteras för nionde året i rad. Mer jul än så här blir det inte! Leksands fortsätter att presentera goda och innovativa julsmaker som de allra flesta har en stark relation till. Utmärkt att bryta i mindre bitar och ha till glöggminglet där en bit grönmögelost gör sig precis lika bra på detta som på den vanliga pepparkakan.

KOLSYRAD DRYCK / SPIRIT OF SWEDEN

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #spiritofsweden #spiritofswedenbeverages @spirit_of_sweden_beverages #smakbox @smakbox

Kolsyrad dryck i smakerna Polka, Smällkaramell och Skumtomte. Äntligen något nytt, kul och uppfriskande. För erkänn, lite trött blir man ju på choklad, röd glögg, lussekatter och jingel bells? Med dessa får du en lite roligare och godare jul helt enkelt! Du får prova en av smakerna.

GODISBÖNOR / JELLY BELLY BEANS®

Pris i butik*: 39 kr
Hashtag: #us2u_se #funcandy @us2u_se #smakbox @smakbox

Jelly Belly Beans® finns i över 50st officiella smaker. Bönorna har en smidig storlek, finns i en bred variation av färger, med verklighetstrogna och träffsäkra smaker. Unika egenskaper som gör dem ledande bland gelébönor! Du får prova en smakerna.

MULTIVITAMIN / BEROCCA

Pris i butik*: 70 kr
Hashtag: #berocca #smakbox @smakbox

Berocca Energy är en välsmakande sockerfri multivitamin innehållande 11 vitaminer och mineraler. Du får prova den uppfriskande smaken av Svartvinbär & röda bär. Berocca Energy finns även med smak av Mango och Apelsin. Berocca är ett kosttillskott som inte bör användas som alternativ till en varierad kost och sund livsstil. Bl.a. vitamin B2 bidrar till att minska trötthet och utmattning.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.