Smakbox STÄMNING

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakinriktning Original

Utskick i december 2022

Antal produkter: 16 st

Pris i butik*: 361 kr

Frid eller julstress - oavsett hur den här tiden på året är för dig infinner sig alltid, förr eller senare, den där speciella känslan. När det är något magiskt i luften, en speciell stämning. Just den stämning packar vi ner extra av i boxen denna gång. Vare sig det goda lyser upp advent, jul, nyår eller bara en vanlig dag hos dig ska smakerna skapa just den där extra mysiga stämningen. 

 

TOMTESKALLAR / BUBS GODIS

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #bubs #bubsgodis @bubsgodis #smakbox @smakbox

Tomteskallar med smak av julmust och hallonknäck. Under julen stoppar man i sig smaskig knäck och sköljer ofta ner den med en god julmust. Därför ville Bubs kombinera dessa klassiska smaker. Knäcksmaken har de dessutom kryddat med lite hallon. Helt fria från gelatin och andra animaliska tillsatser. Sockret är dessutom Fairtrade-certifierat.

BLINDTEST / HEMLIGT VARUMÄRKE

Pris i butik*: ca 11 kr 
Hashtag: #smakbox @smakbox

Den här månaden har vi med en hemlig gäst. Kyl burken väl och smaka utan att ta bort pappen. Varför inte låta hela familjen gissa? Vad tror ni att det är ni dricker? Riv av pappen vid perforeringen och se om ni hade rätt!

DELICHIPS / OLW

Pris i butik*: 27 kr
Hashtag: #olw #livetmedennypasalt @olw_se #smakbox @smakbox

OLW:s premiumchips – extra krispiga, extra smakrika , grytfriterade gjorda på oskalad potatis. Stämningshöjande chips som passar alldeles utmärkt innan maten, till maten och efter maten. Njut av livet och den goda smaken från de finaste potäterna , kryddade till perfektion. Vare sig du vill dela mysiga, lökiga eller heta stunder med den du gillar så finns Delichipsen för dig. Du får prova en av smakerna.

 

Hitta butik

Mild chili & syrad grädde

Havssalt

Brynt smör & havssalt

Gräddfil & lök 

Cheddar & Gräddfil

 

FRUKTDRYCK MANGO / LOWCALY

Pris i butik*: 20 kr 
Hashtag: #lowcaly @lowcalysverige #smakbox @smakbox

En sockerfri och vitaminberikad fruktdryck med smak av mango som passar perfekt när som helst under dagen.

SKUMGODIS CRUNCHY / POLLY

Pris i butik*: 24 kr
Hashtag: #polly #cloetta @polly_cloetta #smakbox @smakbox

Polly Super Crunchy innehåller mumsigt crunch istället för Pollys vanliga skumfyllda innehåll. Dragerade med ljuvlig mjölkchoklad och kombination av spröda, lagom salta vetepuffar och len choklad. En riktig höjdare till både fredagssnacks och lördagsgodis. Så mumsig att det är omöjligt att bara ta en!

SPAGHETTI / ITALPASTA

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #pastayourway #pastaberruto #smakbox @smakbox

Spaghetti med 100% italienskt ursprung. Gjord på durumvetegryn, långsamt torkad och dragen på traditionellt sätt. Resultatet blir en pasta med sträv och spänstig textur som hjälper pastan att bibehålla kryddor och binda såser.

Tyvärr blev det ett tryckfel i tidningen med en annan produkt och varumärke. Vi ber om ursäkt för det och hoppas du uppskattar den här produkten!

 

 

SPARKLING SPRITZ / SOMERSBY

Pris i butik*: 12 kr 
Hashtag: #somersbyse @somersbyse #smakbox @smakbox

En alkoholfri smakfull cider med bittersöt smak och en tydlig ton av fruktig apelsin som passar utmärkt som fördrink eller till lättare rätter. Avnjuts bäst i ett vinglas med is och en skiva apelsin.

ALLKRYDDA / VEGETA

Pris i butik*: 27 kr
Hashtag: #vegeta #podravka @#balkanforbeginners #smakbox @smakbox

Allkrydda som passar till all typ av mat. Innehåller torkade grönsaker, salt och aromat.

CAFFÈ LATTE CHILLED COFFEE / STARBUCKS

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #sbuxsmakbox #sbuxiskaffelatte @starbuckschilledcoffee #smakbox @smakbox

En uppfriskande blandning av Starbucks® espresso och sammetslen mjölk skapar denna läckra, traditionella latte.

 

Psst! Ät upp snabbt då bäst-före-datumet är lite kortare. Produkten är dock fullt tjänlig i minst 1 månad efter att bäst-före-datum passerat, enligt tester som nyligen gjorts.

 

 

 

SVENSK SIRAP / DANSUKKER

Pris i butik*: 18 kr
Hashtag: #dansukkersverige #svensksirap @dansukkersverige #smakbox @smakbox

Svensk sirap som görs på sockerbetor och odlad i Skåne. Speciellt användbar vid bakning av matbröd, kaffebröd och småkakor. Förutom sin goda smak har den positiv inverkan på jäsningsprocessen och hjälper till att behålla fuktigheten i bröd och bakverk. Du får prova en av smakerna.

 

Hitta Butik

Bröd Sirap

Vit Sirap

Ljus Sirap

Mörk Sirap

JULMUST / HAMMARS BRYGGERI

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #hammarsjulmust #hammarsbryggeri @hammarsbryggeri #smakbox @smakbox

Hammars Bryggeri har bryggt julmust sedan tidigt 30-tal, enligt hemligt recept som förts vidare i generationer. Resultatet blir en av de mest omtyckta musterna i Sverige. En maltig smak med inslag av bränd karamell och julkryddor. Bra balans mellan syra och sötma, med en aning humlebeska som ger den dess distinkta karaktär. Lika viktig inför helgerna som julgran, julpynt och pepparkakshus! Du får prova en av smakerna.

 

FALU RÅGRUT CHIA & HAVSSALT / WASA

Pris i butik*: 22 kr 

Hashtag: #wasafaluchia @wasabrod #smakbox @smakbox

Ett smakrikt och spännande alternativ till klassikern Falu Rågrut. Bakat på fullkornsmjöl av råg med en rund och nötig karaktär. Avnjut med favoritpålägget eller bryt det och använd kuddarna som krutonger i soppan eller i salladen!

 

MAJONNÄS / HENIZ

Pris i butik*: 29 kr
Hashtag: #heinzmajonnäs @heinz_sverige #smakbox @smakbox

Den bästa ketchupen och nu också den bästa majonnäsen. Heinz har använt all sin expertis för att utveckla deras absolut bästa majonnäs som passar till smörgåsen, salladen, pommes och allt därtill. Tillverkad med ägg från frigående höns och utan några tillsatta färg- eller smakämnen, konserveringsmedel eller artificiella förtjockningsmedel.

CHOKLADDRYCK/ HUSKI

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #huskichocolatesweden @huskichocolatesweden #smakbox @smakbox

En chokladdryck i praktisk on-the-go-flaska, perfekt till mellis eller varför inte efter träningen. Finns i originalsmak och med extra tillsatt protein, du får smaka sistnämnda.

PEPPARKAKA LIMITED EDITION / ANNAS

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: ##annaspepparkakor @annaspepparkakor #smakbox @smakbox

För åttonde året lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför julsäsongen. Årets smak kombinerar två av våra mest älskade bakverk, där pepparkakan möter smakerna vanilj, kanel och en hint av äpple i en oemotståndlig smak av nybakad äppelpaj med vaniljsås.

BRYGGARMUST / APOTEKARNES

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #apotekarnes @apotekarnesjulmust #smakbox @smakbox

En alkoholfri mindre söt julmust gjord på Apotekarnes original julmust samt Eriksbergs alkoholfria hovmästarlager. Apotekarnes Julmust utgör stommen i drycken och ger Bryggarmusten dess sötma och typiska mustsmak, mörka färg och rejäla skum. Sötman balanseras av ölens beskare toner av humle och malt och passar perfekt för de som vill ha ett mer vuxet alkoholfritt alternativ med mindre sötma till julmaten.

 

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.