Smakbox STARTKLAR

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakinriktning Måltid

Utskick i augusti/september 2022

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 19 st

Pris i butik*: 488 kr (varav bonusprodukter 50 kr)

Tillbaka på banan igen! Sommaren har fyllt på depåer och laddat batterierna. Med den här boxen blir vi startklara för en ny höst med bra vanor och spännande nya smaker. Perfekt för att klicka igång hösten med ny inspiration!

TOMATPURÉ / MUTTI

Pris i butik*: 22 kr 

Hashtag: #muttipomodoro @muttinordics #smakbox @smakbox

En kreativ produkt att inspireras av i köket som kan ge en mängd olika rätter djupare karaktär och intensivare tomatsmak. Använd de två varianterna av purén till olika rätter för att få så gott resultat som möjligt. Den dubbelkoncentrerade innehåller 5,5 kg och den trippelkoncentrerade 7,5 kg färsk tomat per kilo tomatpuré. Du får prova en av smakerna.

Hitta butik

Tomatpuré Dubbelkoncentrerad

Tomatpuré Trippelkoncentrat

GRANOLA / FREBACO KVARN

Pris i butik*: 52 kr  
Hashtag: #frebaco #granola @frebaco_kvarn #smakbox @smakbox

Läckert rostad och ugnsbakad gjord på havre från åkrar i närheten av Lidköping. Förutom att havre är gott innehåller det mycket protein, nyttiga fetter, antioxidanter och kostfiber. Nyckelhålsmärkt med låg fetthalt och utan tillsatt socker, kombinerat med krispig textur, balanserad sötma och en god syrlighet från bären. Njut av den tillsammans med mjölk, fil eller yoghurt och toppa med färsk frukt.

SPAGHETTI / ZETA

Pris i butik*: 29 kr
Hashtag: #zetarecept #zeta @zeta.nu #smakbox @smakbox

Bakad med ägg och har en extra hög proteinhalt vilket ger en härlig al dente-känsla. Med Zetas pesto blir det en riktig italiensk klassiker, spaghettins lite sträva yta tar upp smaken på ett underbart sätt!

GRÖN PESTO / ZETA

Pris i butik*: 34 kr 

Hashtag: #zetarecept #zeta @zeta.nu #smakbox @smakbox

Klassiskt recept från Genua med färsk basilika, Pecorino, Grana Padano och pinjenötter. Mångsidig smakförhöjare, som passar lika bra till pasta som risotto, bönsallad, charkuteri, fisk, kött, mozzarellasmörgås eller i tomatsoppa!

 

KAFFEBÖNOR / LAVAZZA

Pris i butik*: 19 kr
Hashtag: #lavazzamoment #lavazzasverige @lavazzasverige #smakbox @smakbox

¡Tierra! For Amazonia är ett ekologiskt kaffe från Peru, där Lavazza Foundation är involverad i bevarandet och återplantering av regnskog i Amazonas. Balanserad smak av tropisk frukt och florala undertoner. Perfekt för din espressomaskin eller kaffekvarn. Mellanrostad och en intensitet på 5/10. I butik säljs produkten i förpackning om 300 g för ca 40 kr. Du får prova en påse om 50 g!

CHICKPEA TORTILLA CHIPS / SANTA MARIA

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #santamariasverige @santamariasverige #smakbox @smakbox

En perfekt blandning av kikärtor, svarta bönor och gröna ärter. Rostade med hög temperatur och tryck, för att få till den härligt krispiga texturen och fina smaken. Perfekt att servera som tillbehör till tacos eller som snacks till fest eller vardagsmys!

 

 

LONG DRINK ALKOHOLFRI / ORIGINAL LONG DRINK

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #originallongdrink #readytoserve @originallongdrink_se #smakbox @smakbox

Klassisk finsk dryck även känd som "Lonkero". Nu också som helt alkoholfri med samma goda fruktiga smak med inslag av grapefrukt, citron och arom av gin. Passar lika bra i bastun som på picknicken eller sommarfesten. Sedan i år finns den även med smak av ingefära. Du får prova en av smakerna.

 

GRÄDDKOLA / AROMA

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #aroma #gräddkola @aroma_godisfabriken #smakbox @smakbox

Len mjölkchoklad på utsidan och seg gräddkola på insidan, passar lika bra i godispåsen som på dessertbordet! Innehåller ingen palmolja.

KEXSTICKS / GÖTEBORGS UTVALDA

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #goteborgsutvalda #goteborgskex @goteborgsutvalda #smakbox @smakbox

Spröda sticks med smak av Västerbottenost och milda toner av peppar. Utmärkta till ostbrickan och ihop med en krämig färskost, vitmögelost eller lagrad hårdost. Även mycket goda att äta som dem är eller till en god röra!

CHIPS / ESTRELLA

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #gillaattdela @estrellasverige #smakbox @smakbox

Folkvald nyhet! Nu intar äntligen vinnaren i Chipsvalet 2022 snackshyllorna. Finräfflade potatischips med en god nötig smak av brynt smör. Lägg till ett sting av chili och smakupplevelsen är total!

VITT TE HALLON / CLIPPER

Pris i butik*: 37 kr
Hashtag: #clippersverige #clipper @clippersverige #smakbox @smakbox

Ekologiskt med bitar av hallon som görs på de första knopparna på tebusken som varsamt torkas på låg temperatur, vilket bibehåller många naturligt nyttiga ämnen. Råvaror av högsta kvalitet, inga artificiella smakämnen och en strävan efter förbättrade levnadsvillkor för producenterna.

FINKORNIGT SALT / FALKSALT

Pris i butik*: 18,7 kr
Hashtag: #falksalt @falksaltsverige #smakbox @smakbox

Innehåller 35% mindre natrium och smakar precis lika gott som vanligt salt. Ett bra val för hälsan, eftersom ett minskat intag av natrium bidrar till ett stabilare blodtryck.

WATERMELON ZERO SUGAR / FANTA

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #fantawatermelonsverige @fantasverige #smakbox @smakbox

En kolsyrad läskedryck med smak av vattenmelon, som produceras i Jordbro utanför Stockholm. Innehåller bara naturliga aromer och inget tillsatt socker. Flaskan är i 100 % återvunnen plast (exkl etikett och kork) och förpackningen är återvinningsbar.

 

MINI-RUT KNÄCKE / LEKSANDS KNÄCKEBRÖD

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #leksandsknäckebröd #äktanjutning @leksands_knacke #smakbox @smakbox

Bakat med en mindre rutkavel som ger små rutor. God att äta som den smörgås det är eller att bryta ner i filen till frukost. En stor favorit hos Leksands själva.

 

 

OLIVOLJA / FONTANA

Pris i butik*: 50 kr 
Hashtag: #fontana #fontanafood @fontanafood #smakbox @smakbox

En mild och balanserad olja med lite gräsiga toner. Passar till det mesta, tar inte överdrivet mycket plats men är en perfekt smakförhöjare. Ringla den över maten eller blanda till dressing! I butik finns den även att köpa i två större förpackningar om 500 ml och 750 ml.

SKUMOVALER / BUBS

Pris i butik*: 9 kr

Hashtag: #bubsgodis #bubs @bubsgodis #smakbox @smakbox

Fruktig päronsmak, frisk surhet och seghet i en riktigt god kombination. Fräsch godisupplevelse, helt fri från gelatin eller andra animaliska tillsatser. Sockret är dessutom Fairtrade-certifierat!

ALKOHOLFRI ÖL / LAPIN KULTA

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #lapinkulta #smakbox @smakbox

Lapin Kulta eller "Lapplands Guld" som namnet betyder har genom historien skapat en unik och frisk smaksensation till alla ölälskare. Nu även som alkoholfri ljus och smakrik lageröl som har fått fina betyg i konsumenttester både i Sverige och Finland.

SOCKERFRI OCH KOFFEINFRI LÄSK / COCA-COLA

Pris i butik*: 11 kr
Hashtag: #cocacolazerosugar @cocacola_sverige #smakbox @smakbox

Samma goda smak som Coca–Cola Zero Sugar. Sockerfri och dessutom innehåller den inget koffein. Du kan alltså ta ett glas sent på kvällen utan att behöva oroa dig för att inte kunna sova!

BALSAMVINÄGER / CARANDINI

Pris i butik*: 50 kr
Hashtag: #carandini @carandiniofficial #smakbox @smakbox

Kreativitet i köket!! Balsamic Glaze erbjuder möjligheten att smakfullt upptäcka Balsamvinäger från Modena SGB (Skyddad Geografisk Beteckning), Italien, i en mängd olika produkter som är enkla att använda och fulla av naturliga smaker. Ett enkelt sätt att skapa, förnya och garnera alla dina rätter, både söta och salta. Perfekt till sallad, kött, ost, pommes, fisk och många andra rätter!

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.