Smakbox STARTKLAR

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakinriktning Original

Utskick i augusti/september 2022

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 19 st

Pris i butik*: 429 kr (varav bonusprodukter 50 kr)

Tillbaka på banan igen! Sommaren har fyllt på depåer och laddat batterierna. Med den här boxen blir vi startklara för en ny höst med bra vanor och spännande nya smaker. Perfekt för att klicka igång hösten med ny inspiration!

SKUMOVALER / BUBS

Pris i butik*: 9 kr

Hashtag: #bubsgodis #bubs @bubsgodis #smakbox @smakbox

Fruktig päronsmak, frisk surhet och seghet i en riktigt god kombination. Fräsch godisupplevelse, helt fri från gelatin eller andra animaliska tillsatser. Sockret är dessutom Fairtrade-certifierat!

TOMATPURÉ / MUTTI

Pris i butik*: 22 kr 

Hashtag: #muttipomodoro @muttinordics #smakbox @smakbox

En kreativ produkt att inspireras av i köket som kan ge en mängd olika rätter djupare karaktär och intensivare tomatsmak. Använd de två varianterna av purén till olika rätter för att få så gott resultat som möjligt. Den dubbelkoncentrerade innehåller 5,5 kg och den trippelkoncentrerade 7,5 kg färsk tomat per kilo tomatpuré. Du får prova en av smakerna.

Hitta butik

Tomatpuré Dubbelkoncentrerad

Tomatpuré Trippelkoncentrat

PASTA / BARILLA

Pris i butik*: 24 kr 
Hashtag: #albronzobarilla @barilla #smakbox @smakbox

Al Bronzo är en bronsvalsad pasta vilket ger en unik struktur och robust karaktär. Detta tillsammans med durumvetets höga kvalitet skapar en rik och härlig textur som binder såser för smakupplevelser värda att minnas! Du får prova en av smakerna.
Hitta butik

LEMONADE / FESTIS

Pris i butik*: 13 kr 
Hashtag: #beafestis @beafestis #smakbox @smakbox

Svensk fruktdryck utan kolsyra med smak av lemonade. Finns i många uppfriskande smaker och har blivit en älskad klassiker hos svenska folket sedan lanseringen 1961. Avnjuts bäst välkyld!

LONG DRINK ALKOHOLFRI / ORIGINAL LONG DRINK

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #originallongdrink #readytoserve @originallongdrink_se #smakbox @smakbox

Klassisk finsk dryck även känd som "Lonkero". Nu också som helt alkoholfri med samma goda fruktiga smak med inslag av grapefrukt, citron och arom av gin. Passar lika bra i bastun som på picknicken eller sommarfesten. Sedan i år finns den även med smak av ingefära. Du får prova en av smakerna.

 

GRÄDDKOLA / WERTHERS ORIGINAL

Pris i butik*: 19 kr 
Hashtag: #werthersoriginalsaltedcaramel #werthersoriginal #smakbox @smakbox

Werther's lanserar nu en efterlängtad smak för alla kolaälskare - Salted Caramel. Gjord på äkta grädde och smör. En omtyckt smakkombination med mjuk gräddkola fylld med en ljuvlig salt karamellkräm.

ALKOHOLFRI ÖL / LAPIN KULTA

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #lapinkulta #smakbox @smakbox

Lapin Kulta eller "Lapplands Guld" som namnet betyder har genom historien skapat en unik och frisk smaksensation till alla ölälskare. Nu även som alkoholfri ljus och smakrik lageröl som har fått fina betyg i konsumenttester både i Sverige och Finland.

WATERMELON ZERO SUGAR / FANTA

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #fantawatermelonsverige @fantasverige #smakbox @smakbox

En kolsyrad läskedryck med smak av vattenmelon, som produceras i Jordbro utanför Stockholm. Innehåller bara naturliga aromer och inget tillsatt socker. Flaskan är i 100 % återvunnen plast (exkl etikett och kork) och förpackningen är återvinningsbar.

 

MINI-RUT KNÄCKE / LEKSANDS KNÄCKEBRÖD

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #leksandsknäckebröd #äktanjutning @leksands_knacke #smakbox @smakbox

Bakat med en mindre rutkavel som ger små rutor. God att äta som den smörgås det är eller att bryta ner i filen till frukost. En stor favorit hos Leksands själva.

 

 

DRINKMIX / SCHWEPPES

Pris i butik*: 16 kr
Hashtag: #schweppes #schweppesselection @schweppessverige #smakbox @smakbox

Utvecklad av mixologer, stjärnkockar och matkritiker för att leverera en intensiv och balanserad smakupplevelse. Detta bubbliga recept med en subtil ton av lime vet verkligen hur man charmar enbär, som är grunden i gin.

CHIP NUTS / ST. MICHAEL

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #chipnuts #doublethecrunch @st.michael_nuts #smakbox @smakbox

Rostade jordnötter med krispigt överdrag av ost och chili som är lätta att äta och ger en alldeles speciell dubbel smak- och matupplevelse. Det ultimata snackset tack vare den dubbla crunchen. Finns i flera olika smaker.

CHICKPEA TORTILLA CHIPS / SANTA MARIA

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #santamariasverige @santamariasverige #smakbox @smakbox

En perfekt blandning av kikärtor, svarta bönor och gröna ärter. Rostade med hög temperatur och tryck, för att få till den härligt krispiga texturen och fina smaken. Perfekt att servera som tillbehör till tacos eller som snacks till fest eller vardagsmys!

 

 

KEXSTICKS / GÖTEBORGS UTVALDA

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #goteborgsutvalda #goteborgskex @goteborgsutvalda #smakbox @smakbox

Spröda sticks med smak av Västerbottenost och milda toner av peppar. Utmärkta till ostbrickan och ihop med en krämig färskost, vitmögelost eller lagrad hårdost. Även mycket goda att äta som dem är eller till en god röra!

BASMATIRIS QUICK N' EASY / ZEINAS

Pris i butik*: 22 kr
Hashtag: #zeinas #zeinasquickneasy @zeinas.se #smakbox @smakbox

Perfekt tillagat ris på bara 2 minuter! Smakrikt, aromatiskt och luftigt med fin kärna och långa korn. Riset är noga utvalt och tillagat för bästa smak och konsistens.

HETT GODISSPEL & GODISBÖNOR / JELLY BELLY BEANS®

Pris i butik*: 40 kr
Hashtag: #roligtgodis #fromus2u @us2u_se #smakbox @smakbox

Godisspelet Bean Boozled Flaming Five är ännu en galen och rolig produkt från Jelly Belly Candy! Hur starkt du vågar äta? Jelly Bellys bönor kommer i över 50 st officiella smaker. Samtliga har en smidig storlek, verklighetstrogen smak och finns i en bred variation av färger. De här bönorna har smak av citronmarängpaj. Du får prova en av produkterna. OBS! Rekommenderas från 13 år.

 

 

PEPSI MAX LIME / PEPSI

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #pepsimaxsverige @pepsimaxsverige #smakbox @smakbox

Njut av den uppfriskande smaken av Lime, med maximal smak utan socker. Perfekt som törstsläckare och idealisk till din favoriträtt. Serveras bäst välkyld, gärna med is!

KATSY CURRYSÅS / TWIN DRAGON

Pris i butik*: 27 kr
Hashtag: #twindragonsweden #achaulien @twindragonsweden #smakbox @smakbox

En japansk Katsy currysås som passar perfekt till pankofriterade rätter. Med klara inslag av sött och kryddigt är denna currysås ett perfekt komplement till katsu-rätter, där originalrätten består ut av curry, pankopanerad kyckling och ris. Även fantastisk god till andra rätter gjorda på kött, skaldjur och tofu tillsammans med ris eller nudlar.

SNACKSTICKS / NUTELLA&GO

Pris i butik*: 18,7 kr
Hashtag: #nutella #smakbox @smakbox

Ta med dig Nutella® var du än går! Kommer i en smidig förpackning med Nutella® på ena sidan och knapriga brödpinnar på den andra. Ta en brödpinne, doppa den i Nutella® och du får en lekfull paus med ditt favoritmellanmål var du än är!

BALSAMVINÄGER / CARANDINI

Pris i butik*: 50 kr
Hashtag: #carandini @carandiniofficial #smakbox @smakbox

Kreativitet i köket!! Balsamic Glaze erbjuder möjligheten att smakfullt upptäcka Balsamvinäger från Modena SGB (Skyddad Geografisk Beteckning), Italien, i en mängd olika produkter som är enkla att använda och fulla av naturliga smaker. Ett enkelt sätt att skapa, förnya och garnera alla dina rätter, både söta och salta. Perfekt till sallad, kött, ost, pommes, fisk och många andra rätter!

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.