Smakbox Matkärlek

Smakinriktning Balans

Utskick i april och maj 2020.

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: ca 19 st

Pris i butik*: ca 463 kr

Här kan du se några av produkterna som var med i Smakbox MATKÄRLEK smakinriktning Balans. I dessa speciella tider behöver vi små ljusglimtar i tillvaron. Mat, kärlek, omtanke och överraskning i hemmets hjärta brukar vara en magisk kombination. MATKÄRLEK helt enkelt!

Här hittar du Smakbox MATKÄRLEKs kundtidning.

SVENSKT HAVRERIS / FREBACO KVARN

Pris i butik*: 28 kr

Hashtag: #frebacokvarn #havreris #smakbox

En världsnyhet från Frebaco Kvarn! Klimatgott, svenskt och närodlat ris gjort på 100% havre från Västgötaslätten. Smaken är mild och behaglig och behöver endast kokas 13 minuter.

VEGONADE / PAUL & THOM

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #vegonade #paulochthom #smakbox

Vegonade är en vegansk smaksättare för det gröna köket. Ett enkelt sätt att göra det goda enkelt. Vegonade lyfter råvarorna till nya höjder! Det enda du behöver göra är att skala, skölja, dela och blanda så sköter ugnen resten! Finns sex olika smaker, du får prova en av smakerna i Smakbox.

KRISPIGA KEX / TUC

Pris i butik*: 24 kr

Hashtag: #tuc #smakbox

TUC Baked Bites är krispiga kex, varsamt ugnsbakade och kryddade för en härlig smakupplevelse. Ett mellanting av salta kex och chips, perfekt för det salta suget på eftermiddagen eller för att njuta tillsammans med vänner på kvällen. Du får prova en av smakerna i Smakbox Matkärlek.

SOCKERFRI ENERGIDRYCK / COCA COLA

Pris i butik*: 19 kr

Hashtag: #cocacola #smakbox

Coca-Cola Energy är en energidryck med en smak av Coca-Cola. Drycken innehåller koffein från naturliga källor, guarana-extrakt samt vitamin B och är fri från taurin. Coca-Cola Energy finns både med och utan socker. I Smakbox får du prova den sockerfria varianten av Coca-Cola Energy.

COLA LIGHT / COCA-COLA

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #cocacola #smakbox

Coca-Cola Light har en lättare smak av Coca-Cola och är omtyckt för att ge en uppfriskande smakupplevelse. Passar perfekt till dig som vill avnjuta en god dryck utan socker eller kalorier. Nu har du dessutom möjlighet att uttrycka dig med din burk genom Coca-Colas speciella design i limiterad upplaga. Drycken produceras i Jordbro, Haninge.

SMAKSATT MINERALVATTEN / RAMLÖSA

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #ramlösa #smakbox

Ny smak från Ramlösa! Ramlösa Passion är en solsemester på flaska. Buteljerad direkt vid källan i Ramlösa Hälsobrunn.

ALKOHOLFRI ÖL / CARLSBERG

Pris i butik*: 12 kr

Hashtag: #carlsberg #probablythebest #smakbox

Carlsberg Alcohol Free är Sveriges absolut mest köpta alkoholfria öl! Det är en krispig och uppfriskande ljus lager med perfekt balans som gör att den passar till många olika tillfällen och extra bra till mat med lite extra sälta. Produkten är ekologisk och finns nu även i en 33 cl burk.

COLD INFUSE / TWININGS

Pris i butik*: 50 kr

Hashtag: #twinings #nomoreboringwater #smakbox

Twinings Cold Infuse är den första tepåsen med naturlig smaksättning för kallt vatten. Enkel att använda: släpp ned en Cold Infuse tepåse i din vattenflaska, låt dra ett par minuter, skaka om och njut sen ditt vatten med en naturlig och härlig smak. Inga tillsatser, socker eller sötningsmedel - bara naturliga ingredienser. Du kan fylla på med kallt vatten upp till 4 gånger per dag med samma tepåse. Twinigs Cold Infuse gör det roligare att dricka kranvatten!

JORDNÖTSSMÖR CRUNCHY / GREEN CHOICE

Pris i butik*: 40 kr

Hashtag: #greenchoice #smakbox

Green Choice jordnötssmör Crunchy är ett måste i alla kök. Jordnötssmöret är gjort på 99,3% jordnötter och en nypa havssalt för att höja den nästan oförskämt goda smaken. Ekologisk och KRAV-märkt.

SOCKERFRIA APELSINKAKOR / GILLE

Pris i butik*: 19 kr

Hashtag: #gillekakor #smakbox

Sockerfria spröda kakor med smak från naturlig apelsinarom bakade i Sverige. En god nyhet i det sockerfria sortimentet. Du hittar produkten hos ICA och Citygross.

PROTEINDRINK / GAINOMAX

Pris i butik*: 17 kr

Hashtag: #gainomax #gainomaxproteindrink #smakbox

Ett proteinrikt mellanmål utan tillsatt socker och gjorda på svensk mjölk, speciellt utvecklade för dig med en aktiv livsstil. Finns i flera olika smaker, samtliga smaker innehåller 30 g per förpackning. I Smakbox får du prova en av smakerna.

Gainomax High Protein Drink Blueberry Delight har en fräsch smak av blåbär som möter en len ton av vanilj. Smaken Choco Coffee karaktäriseras av en mjölkdryck med chokladbas som toppas av en hint av kaffe, i fin harmoni. Dryckerna smakar bäst kylda, men går utmärkt att ha med i väskan när du är på språng. Förpackningen består av återvinningsbar kartong, för ett så lågt klimatavtryck som möjligt.

SOCKERFRI CHOKLADBAR / NICK'S

Pris i butik*: 12 kr

Hashtag: #nickstosugar #smakbox

En chokladbar med jordnötter omslutna av fudge och doppad i mjölkchoklad. Precis som övriga delar av NICK'S sortiment är produkten utan tillsatt socker, och dessutom glutenfri.

BBQ SÅS / SANTA MARIA

Pris i butik*: 30 kr

Hashtag: #santamariasverige #smakbox

Amerikanskt influerade BBQ såser i olika smaker som passar utmärkt till grönsaker, fisk, fågel och kött. Nu med ny design. Kan både penslas på under grillning och serveras som tillbehör. Innehåller inga konserveringsmedel. Finns i sex olika smaker, du får prova Spicy Ginger and Lemon i Smakbox Matkärlek.

TUNNKNÄCKE CAMELINA & CHIA / LEKSANDS TRE KULLOR

Pris i butik*: 37 kr

Hashtag: #leksandsknäcke #camelinaofsweden #smakbox

Tre Kullor är ett sortiment hantverksknäckebröd där Leksands anrika historia och bagartradition möter moderna smaker. Den senaste nyheten Tre Kullor Camelina och Chiafrön tar tillvara en bortglömd svensk kulturväxt och innehåller både olja och rostade frön från camelina, vilket ger en mustig och nötig karaktär till brödet. Tunnknäcket är framtaget tillsammans med sörmländska Camelina of Sweden, Nordens enda odlare av grödan.

DRIZZLE SÅS / HELLMANN'S

Pris i butik*: 25 kr

Hashtag: #hellmanns #hellmannsdrizzlesås #smakbox

Hellmann's nya Drizzle-såser är inspirerade av Street Food! Med ingredienser av hög kvalitet och en speciell kork garanteras ett enkelt och roligt sätt att ge smak till maten. Med inspiration från Mexiko med kryddig smak av Jalapeño, vitlök, lök och chili. Passar perfekt till tacos och enkel att ringla över dina maträtter. Flaskan är återvinningsbar.

SMAKSATT MJÖLKCHOKLAD / KARL FAZER

Pris i butik*: 13 kr

Hashtag: #fazersverige #smakbox

En älskad chokladklassiker som har fått sin unikt fylliga smak av bästa möjliga råvaror. Mjölkchoklad gjord på färsk mjölk och 100% spårbar och ansvarsfullt producerad kakao. Finns i flera olika smaker. I Smakbox får du prova Salt Toffee Crunch.

FILOKRUSTADER / LAZARIDIS

Pris i butik*: 38 kr

Hashtag: #filodelicates #smakbox

Krispiga veganska filokrustader som höjer smakupplevelsen. Bakade med noggrant utvalda råvaror, är fria från palmolja och produceras i Sverige. Håller sig fina och krispiga långt efter fyllning. Servera dem med kalla eller varma fyllningar. Du hittar dem i ICAs butiker, på Citygross, Stora Coop, Mathem.se och inom kort även på filodelicates.se.

DIJONSENAP / JOHNNY'S

Pris i butik*: 24 kr

Hashtag: #johnnys #johnnysdijon #smakbox

Johnny's nya Dijonsenap i praktisk sqeezeflaska ger dig inget kladd, utan perfekt dosering. Perfekt också att smaksätta direkt i en gryta, sås eller dressing. Johnny's Dijonsenap är en klassisk Dijonsenap med kraftfull smak i Johnny's stil och gjord av svarta senapsfrön från Frankrike.

TORTILLACHIPS / OLD EL PASO

Pris i butik*: 22 kr

Hashtag: #oldelpasosverige #smakbox

Tortillachips av 100% majskärnor och smaksatta med havssalt. Glutenfria och innehåller inga konserveringsmedel. Du får prova en av smakerna i Smakbox.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.