Smakbox Smakstart

Utskick i augusti 2019.

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: ca 15 st

Pris i butik*: ca 395 kr

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox. Vardagen är tillbaka för de flesta och vem vill inte ha en tursam start på nya vanor och rutiner efter sommaren – en riktig SMAKSTART! Vi hoppas produkterna ska ge dig inspiration till en tursam start på vardagen.

EXPRESSRIS THAI / UNCLE BEN'S®

Pris i butik*: 22 kr

Hashtag: #unclebenssverige #smakbox

Uncle Ben's® Expressris Thai Egg Fried är ett smakfullt ris klart på bara två minuter. Ett snabbt och enkelt sätt att laga en läcker måltid! Med utsökt långkornigt ris och noga utvalda ägg, vitlök och lök, kan denna smakfulla thailändska klassiker avnjutas med kyckling, räkor eller grönsaker. Mikra i två minuter eller stek i en stekpanna i 3 minuter, servera med ditt favoritkött och grönsaker eller en sallad och måltiden är klar. Det är både enkelt och gott!

COLA ZERO SUGAR PEACH / COCA-COLA

Pris i butik*: 15 kr x2

Hashtag: #tastethefeeling #smakbox

Nyhet från Coca-Cola! Coca-Cola Zero Sugar smakar och är mer likt originalet än någonsin tidigare, och den nya smaken bjuder på full Coca-Cola smak, utan socker och kalorier. Nu med en frisk smak av persika! Produkten serveras bäst väl kyld. Glöm inte att panta flaskan efter dig. Du får 2 flaskor i Smakbox.

 

ISTE LEMON LEMONGRASS / FUZE TEA

Pris i butik*: 25 kr

Hashtag: #fuzeteasverige #fuzetea #smakbox

Fuze Tea Lemon Lemongrass är den perfekta mixen av svart te, frisk citron och aromatiskt citrongräs. En uppfriskande dryck med lågt kaloriinnehåll och utan kolsyra att njuta av när du behöver en liten paus.

 

VEGANSK NÖTBAR / NICK'S

Pris i butik*: 10 kr

Hashtag: #nicks #smakbox

Go nuts dark chocolate är en vegansk nötbar med ett tunt lager av mörk choklad i botten. I en perfekt balans av nötter och choklad passar denna bar utmärkt som mellanmål för alla som vill njuta och må bra på samma gång. 

VEGANSK CHOKLAD / PLAMIL

Pris i butik*: 37 kr

Hashtag: #plamil #sofreechocolate #smakbox

Vegansk choklad från Plamil! Chokladen Sofree är både ekologisk och Fairtrade-märkt. Dessutom garanterat nöt- och glutenfri! Du får 1 av smakerna i Smakbox.

 

EKOLOGISKT SNACKS / SALTÅ KVARN

Pris i butik*: 22 kr

Hashtag: #softabär #saltåkvarn #smakbox

Saltå Kvarns nya ekologiska snackssortiment Softa Bär är torkade, hela bär och frukt utan tillsatt socker och fritt från tillsatser. Perfekt snacks eller gott som godis för både stora som små. I Smakbox får du prova Softa Jordgubbar. I sortimentet hittar du även Softa Körsbär, och nyheterna Softa Tranbär och Softa Rabarber. Nyheterna består av hela tranbär och syrliga rabarber som torkats i ugn på låg temperatur. Njut med gott samvete!

EKOLOGISKA KIKÄRTOR / ZETA

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #zetarecept #smakbox

De här ekologiska kikärtorna är utmärkta i soppor, sallader, grytor och pastarätter eller som de är, kalla tillsammans med en smakrik olivolja och lite vinäger. Kikärtornas fasta konsistens och nötiga ton gör dem utmärkta i soppor, grytor eller, förstås, mixade i en hummus.

SAFT BARA BÄR / BOB

Pris i butik*: 26 kr

Hashtag: #bobbarabär #barabär #smakbox

Nyhet från BOB! Med glädje och gemenskap kan BOB saft sprida smaken av solmogna frukt, bär och sommar året om. BOB Bara Bär är en saft som kommer 100% från bär och frukt. Inget konserveringsmedel, sötningsmedel eller tillsatser och den är dessutom tillverkad i Sverige. Du får 1 av smakerna i Smakbox.

HAVRE & QUINOA GRÖT / FREBACO KVARN

Pris i butik*: 22 kr

Hashtag: #frebacokvarn #havrepower #smakbox

Frebaco Kvarns Havre & Quinoa-gröt är en helt ekologisk fullkornsprodukt, gjord av enbart naturliga råvaror. Havren med sina välkända hälsofrämjande egenskaper kommer från kvarnens närområde, den bördiga Västgötaslätten. Quinoafröet är ett av de mest näringsrika fröer människan känner till, och odlas på Andernas sluttningar. Kombinationen av havre och quinoa ger en god, fluffig och nyttig gröt med en spännande smak. Njut tillsammans med mjölk, sylt eller lite bär som förhöjer smaken ytterligare.

MJUKOST / FJÄLLBRYNT

Pris i butik*: 35 kr

Hashtag: #fjallbrynt #fjallbryntsverige #smakbox

Fjällbrynts mjukostar görs på 100% svensk ost – främst en Edamer från Götene som ger en ren och fin ostsmak – för bästa smak och konsistens. Processen gör att mjukosten får lång hållbarhet helt utan tillsatta konserveringsmedel. De passar lika bra på frukostmackan som till den snabba smörgåstårtan, och som smaksättare i såser och grytor. Du får 1 av smakerna i Smakbox.

FITNESSFLINGOR /NESTLÉ

Pris i butik*: 26 kr

Hashtag: #nestlé #fitnessflingor #smakbox

Nestlés Fitnessflingor innehåller 57% fullkorn och är nyckelhålsmärkta. Frasiga flingor av fullkornshavre för en god balanserad frukost.

DADELSIRAP / ALKAIZHWAN

Pris i butik*: 25 kr

Hashtag: #alkaizhwan #smakbox

Dadelsirap är ett bra alternativ till lönnsirap (maple syrup). Använd i exempelvis bakverk eller blanda till en söt dipp med tahini (se recept i tidningen!). För ökad bekvämlighet är Alkaizhwan Dadelsirap förpackad i en plastflaska vilket gör den enklare att ringla och dosera.

SOCKERFRITT GODIS / WELLIBITES

Pris i butik*: 25 kr

Hashtag: #wellibites #gottgodisgottsamvete #smakbox

Wellibites är ett sockerfritt godis som får sin smak från naturliga smakämnen och färg från frukt och grönt. Wellibites godis innehåller 40% färre kalorier* och är 100% veganskt samt glutenfritt. Wellibites är även berikat med zink, vitamin B2 och vitamin B6. Tillverkat och framtaget i Sverige av apotekare och kostrådgivare.

*jämfört med liknande godissorter på marknaden.

PROTEINBAR / GAINOMAX

Pris i butik*: 23 kr

Hashtag: #gainomax #gainomaxse #smakbox

Gainomax Twin Protein Bar är en proteinbar utan tillsatt socker, och framförallt ett anpassat format för din bekvämlighet. Förpackningen innehåller en delad bar, 2 x 25 gram, lösningen för alla som idag bryter sina bars i bitar. Nu kan du anpassa hur du vill äta din bar, halva eller hela. Du slipper chokladsmul och halvätna bars i väskan! Samtliga av Gainomax bars är helt fria från palmolja. Du får 1 av smakerna i Smakbox.

PROTEINKEX / VILMAS

Pris i butik*: 32 kr

Hashtag: #vilmas #smakbox

Proteinkex från Vilmas! Lätta kex med 50% protein i smakerna Pizza, Cheese och Simply Seeds. Pizza och Cheese är spannmålsfria kex, helt naturliga och perfekta för dipp eller att äta direkt från förpackningen. Simply Seeds är helt enkelt frön och lite salt. Ett förvånansvärt lätt och proteinfyllt kex, idealt för lågkolhydratsdipp eller att äta med ost och kallskuret. Passar dessutom veganer. Du får 1 av smakerna i Smakbox.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.