Smakbox Högtid med Kylt & Fryst tillägg

Utskick i december 2019.

Smakinriktning: Original

Boxpris: 299 kr + hemleverans 50 kr

Antal produkter: ca 8 st

Pris i butik*: ca 200 kr

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox och ditt Kylda & Frysta tillägg. Mitt i allt det mörka tänder vi upp! Stjärnor i fönstren och ljus på borden. Högtiden är här! Vi önskar dig en riktig god högtid med produkterna i denna box. 

Kylt & Fryst

 

CRÈME BONJOUR BLEU / CRÈME BONJOUR

Pris i butik*: 16 kr

Hashtag: #cremebonjour #cremedelacreme #smakbox #kyltfryst

Crème Bonjour Bleu är en smakrik, krämig färskost med mild och balanserad smak av blåmögelost. Smakar allra bäst ihop med digestive eller varför inte med pepparkakor nu till jul.

BEARNAISESÅS / ERIKS SÅSER

Pris i butik*: 22 kr

Hashtag: #erikssåser #eriksbearnaise #smakbox #kyltfryst

Eriks® Bearnaise är bäst i test! Eriks® Bearnaise är gjord på äkta fransk dragon, högkvalitativ rapsolja och ägg från frigående höns. Smakar lika bra till grillat som stekt kött, såsom fläsk, nöt och kyckling, som till grillade grönsaker och allt där emellan. Testa gärna till oxfilé med klyftpotatis och gemsallad. Bon app!

EKOLOGISKT & NITRITFRITT BACON / TULIP

Pris i butik*: 19 kr 

Hashtag: #tulip #ekologisktbacon #smakbox #kyltfryst

Tulips ekologiska grisar från Danmark går ute större delen av året, och bökar fritt i gräsbevuxen hage. Grisarna har tillgång till innevistelse när de önskar och under den kallaste vintern är de inne mer, men har då tillgång till rastgård med halm och strö. Även smågrisarna föds upp utomhus, med såväl rastgård som hage. Tulips ekologiska grisar äter ekologiskt foder, har knorren kvar och ges ingen antibiotika. Baconet från Tulips ekologiska utegrisar framställs helt utan tillsatser och innehåller inga e-nummer. I vanligt bacon finns tillsatt nitrit. Nitrit ger bl.a. köttet en rödare färg. Det gör att baconet i det här paketet kan vara lite brunare i färgen än annat bacon. Tulip har även fått lov att använda Ä-märket (ä-märket.se).

 

MOR MATILDAS JULSKINKA / JAKOBSDAHLS CHARKUTERI

Pris i butik*: 28 kr

Hashtag: #jakobsdalscharkuteri #mormatildasjulskinka #smakbox #kyltfryst

Mor Matildas kokta senapsgriljerade julskinka doftar, smakar och känns hemlagad med en bevarad struktur precis som förr. För att få äkta julkänsla griljerar vi med senap och glutenfritt ströbröd.

PEASE BOWL / FINDUS

Pris i butik*: 38 kr 

Hashtag: #peasebowl #findus #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Findus! Pease Bowl Chiligryta med picklad rödlök är en smakrik, vegansk färdiglagad enportionsrätt full av kripiga grönsaker och proteinrikt ärtprotein. På bara 7 minuter får du en god lunch eller middag.  Pease Bowl finns att köpa på Willys, Hemköp och City Gross.

SMÅ DELIKATESSKÖTTBULLAR / DAFGÅRDS

Pris i butik*: 40 kr

Hashtag: #dafgårds #mannerström #smakbox #kyltfryst

Dafgårds Små Delikatessköttbullar är omsorgsfullt komponerade enligt Leif Mannerströms egna recept och har en hemmagjord karaktär med mycket smak av lök och vitpeppar. För att göra köttbullarna ännu godare har Dafgårds hittat ett nytt sätt att ta tillvara på krokiga baguetter från deras eget bageri. Dessa torkar och smular de för att sedan använda i köttbullesmeten istället för ströbröd. Det är hållbarhet på Dafgårds vis, i en liten köttbulle med stor karaktär!

SILL INGEFÄRA & LIME / ABBA

Pris i butik*: 22 kr 

Hashtag: #abbakungshamn #smakbox #kyltfryst

Abba Ingefära Lime är en sill med härlig fräschör, smaksatt med både ingefära och lime. Ingefära- och limesill passar perfekt på både julbordet, påskbuffén och midsommarfirandet eller som en god lunch tillsammans med färsk potatis. Tillverkad i Kungshamn på bohuslänska västkusten. Produkten är MSC-märkt.

HAVREGRÄDDE / AITO

Pris i butik*: 17 kr

Hashtag: ##aitoglobal #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Kaslink Aito! Aito Oat for Whipping fungerar som vanlig vispgrädde, fast gjord på nordisk havre. Den är helt fri från laktos, gluten och komjölk och passar oavsett om du är allergisk, vegan eller bara uppskattar en bra produkt.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.