Kallt tillägg Smakbox JUBILEUM

Smakinriktning Original 

Utskick i april 2021

Pris: 200 kr

Antal produkter: ca 17 st

Pris i butik*: ca 632 kr (varav 50 kr jubileumsprodukt)

 

Här kan du se produkterna som var med i det Kalla tillägget med boxen Smakbox JUBILEUM.

SKOTSK CHEDDAR / ALLERUM

Pris i butik*: 28 kr
Hashtag: #allerumost #smakbox

Allerums äkta skotska Cheddar nu i rivet format! Hantverk och traditioner ger Allerum Cheddar dess kraftfulla smak. Den är fyllig och aromrik och har den karaktäristiska sältan och syrligheten. Ger smak och krämighet både till soppan, på pizzan, i pajen och i gratängen.

MILD MINI-YOGHURT / ARLA KO

Pris i butik*: 14 kr
Hashtag: #arlako #smakbox

Nu lanserar Arla en ny naturell Mini-yoghurt som har riktigt låg fetthalt, bara 0.1% fett. Utan att kompromissa med vare sig smak eller krämighet. Produkten görs enbart på mjölk från svenska gårdar precis som alla andra produkter från Arla Ko. 

GRÄDDGLASS / BEN & JERRY'S

Pris i butik*: 59 kr
Hashtag: #benandjerrys #raindough #cookiedough30 #smakbox

Rain-dough Cookie Dough Twist är fylld med söta överraskningar! Krämig vaniljgräddglass, bitar av vit choklad, tjock kakdegsfyllning med chokladbitar och strössel i regnbågens färger. Glassen är gjord på Fairtrade-ingredienser och förpackningen är ansvarsfullt utvecklad av växtbaserat material.

BISKOP ORIGINAL / FALKÖPINGS MEJERI

ERSÄTTER GRILLOST

Pris i butik*: 75 kr
Hashtag: #falköpingsmejeri #smakbox

Belönad för sin goda smak och fina kvalitet. Lagrad i 10-12 månader för att få sin starka och fylliga smak. God som smörgåspålägg och till maträtter som behöver lite extra smak!

HUMMUS / FONTANA

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #fontanafood #deladetgoda #smakbox

Sätt smak på vardagen med Fontanas goda och lena hummus! Hummusen är full av kikärtor (hela 70%), helt fri från konserveringsmedel och finns i tre smaker: Originalet, Chili samt Citron & Koriander. På Fontana tycker man att det ska vara enkelt att dela det goda. Du får prova en av smakerna.

COTTAGE CHEESE JORDGUBB / KESO®

Pris i butik*: 29 kr
Hashtag: #KESO #KESOsverige #smakbox

Prova den nya härliga KESO® Cottage Cheese fylld med jordgubbar som passar både stor och liten. Krämig, proteinrik och med smak och färg helt naturligt från bär. Proteinet håller dig mätt länge. Njut som den är eller tillsammans med det du gillar bäst. Till frukost, lunch eller mittemellan!

VEGOBIFFAR & BOLLAR / KUNG MARKATTA

Pris i butik*: 34 kr
Hashtag: #kungmarkatta #smakbox

Smakrika vegetariska biffar och bollar med ekologiska ingredienser gjorda på hela fröer och bajväxter från Sveriges Grönaste varumärke! Du får prova en av produkterna.

SOYGURT JORDGUBB / PLANTI

Pris i butik*: 31 kr
Hashtag: #planti #smakbox

Plantis växtbaserade soygurt är en ljuvlig jordgubbsdröm som för tankarna till sommar och härlig jordgubbsglass. Ät den till frukost eller mellanmål, som den är eller med en god müsli, precis som en vanlig yoghurt.

SMÖRDEG & PAJDEG / POP! BAKERY

Pris i butik*: 24 kr
Hashtag: #popbakerysverige #riktigtsmör #smakbox

Smördeg och pajdeg med riktigt smör! Pop! Bakery smördeg och pajdeg görs på 100% riktigt smör. Inget margarin. Ingen palmolja. Inga tillsatser. Bara ett jättegott och härligt frasigt resultat! Du får prova antingen smördeg eller pajdeg.

BRIEOST GOURMET / PRÉSIDENT

Pris i butik*: 38 kr
Hashtag: #presidentsverige #smakbox

Lyxigt gott på ostbrickan! Président le Brie Gourmet erbjuder nu två nya krämiga och aromatiska brie med härlig smaksatt fyllning och i ett lyxigt format. Välj mellan en delikat fyllning av tryffelsmör från sommartryffel eller en härligt söt fyllning av mandel och honung. Du får prova en av smakerna.

ÄPPELDRÖM / RISIFRUTTI

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #risifrutti #barapositivenergi #smakbox

Det svenska originalmellanmålet som smakar gott och ger positiv energi! RISIFRUTTI innehåller svensk mjölk och grädde och tillverkas i Örebro. Äppeldröm med kanel är ett tillfälligt besök.

RÖDBETSSALLAD / RYDBERGS

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #rydbergs #smakbox

Ingen köttbullesmörgås utan rödbetssallad! Rydbergs Rödbetssallad är gjord på fina Gotlandsrödbetor och passar lika bra till kallskuret kött som till fisk.

SALSICCIAFÄRS / SCAN

Pris i butik*: 99 kr
Hashtag: #scansverige #smakbox

Scans Salsicciafärs är en pannfärdig svensk fläskfärs, finmald och färdigkryddad med bl.a. rosmarin, vitlök och fänkål. Perfekt till pastasåsen, pajen, eller som topping på pizzan. Italiensk comfort food på svenska!

VEGO-NUGGETS / UGGLARPS

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #ugglarps #smakbox

Pannfärdiga krispiga vegetariska nuggets, gjord på svenska ärtor med svensk produktion och helt vegansk! Oavsett om du är vegetarian, vegan eller köttätare så tycker Ugglarps att det ska finnas ett gott och enkelt val för alla som vill äta mer vegetariskt. 

BIG BANGERS & CHICKENED OUT CHUNKS / THE VEGETARIAN BUTCHER

Pris i butik*: 37 kr
Hashtag: #thevegetarianbutcher @thevegetarianbutcher_se #smakbox

Gillar du att tänka stort? Perfekt! Då kommer du att älska Big Bangers. Dessa härligheter är lika saftiga och smakrika som den animaliska versionen och de passar utmärkt på grillen. Chickened Out Chunks är för dig som älskar kyckling(ar)! De är 100% veganska, men trots detta tycker vissa att dessa chunks smakar mer som kyckling än originalet självt. De funkar perfekt i grytor, sallader eller varför inte fajitas? Du får prova antingen Big Bangers eller Chickened out Chunks.

SALTED CARAMEL CRUSH / ALMONDY

Pris i butik*: 50 kr
Hashtag: #almondy #saltedcaramelcrush #smakbox

JUBILEUMSPRODUKT! En perfekt kombination av salt och sött! Salted Caramel Crush har en mjuk mandelbotten i kombination med ett lager gyllene kräm och ett lager läcker saltkola, toppad med knapriga jordnötter och överdragen med mjölkchoklad. 

LÄTTRÖKT PORCHETTA / JAKOBSDALS

INGÅR I VISSA BOXAR

Pris i butik*: 28 kr
Hashtag: #jakobsdalscharkuteri #smakbox

En svensk variant av porchetta! Kryddad med en blandning av fänkålsfrön, rosmarin, vitlök, citron och svartpeppar. Porchettan är en riktig klassiker och populär världen över. Tillagad på svensk fläsksida som rullats för hand och rökts lätt, så att kryddningen framhävs utan att röksmaken tar över.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.