Smakbox Matkärlek med Kylt & Fryst tillägg

Utskick i april och maj 2020.

Boxpris: 350 kr + hemleverans 50 kr

Antal produkter: ca 12 st

Pris i butik*: ca 400 kr

Här kan du se några av produkter som var med i Smakbox MATKÄRLEK Kylt & Fryst tillägg. I dessa speciella tider behöver vi små ljusglimtar i tillvaron. Mat, kärlek, omtanke och överraskning i hemmets hjärta brukar vara en magisk kombination. MATKÄRLEK helt enkelt!

Kylt & Fryst

 

FRUKTIG A-FIL / SKÅNEMEJERIER BARA

Pris i butik*: 24 kr

Hashtag: #skånemejerier #baraskånemejerier #smakbox #smakboxkyltfryst

Skånemejeriers BARA A-fil är en fruktig och mild filmjölk utan tillsatt socker eller tillsatser. Gjord på svensk mjölk från gårdar i södra Sverige och finns i flera olika smaker. I Smakbox får du smaka en A-fil med solmogna hallon och jordgubbar.

FÄRSK TIMJAN / SPISA SMAKER

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #spisasmaker #färskaörter #smakbox #smakboxkyltfryst

Svensk, ekologisk timjan i en plastreducerad förpackning med lång hållbarhet. Med Spisa Smakers Flowpack slipper du bära hem krukan i plast med torv och kan använda hela produkten för dina kalla och varma rätter.

GRÄDDGLASS / SIA GLASS

Pris i butik*: 45 kr 

Hashtag: #siaglass #närlivetleker #smakbox #smakboxkyltfryst

I SIA:s Finaste Gräddglass har mängden färsk grädde ökats för att ytterligare lyfta fram smakerna från de exklusiva råvarorna. Grädden kommer från gårdar i Sverige. Mer grädde, fler exklusiva råvaror. Det godaste vi har! I Smakbox får du prova antingen Vår Finaste Vanilj eller Vår Finaste Valnöt.

 

INCREDIBLE SAUSAGE / HÄLSANS KÖK

Pris i butik*: 37 kr

Hashtag: #hälsanskök #incrediblesausage #smakbox #smakboxkyltfryst

En världsnyhet från Hälsans Kök som släpps först i Sverige! Hälsans Kök Incredible Sausage är en växtbaserad korv som ser ut som, smakar som och tillagas som en köttkorv. Till skillnad från konventionella växtbaserade korvar är den rå och inte förkokt. Den är gjord på soja och har ett växtbaserat skinn gjort på alger. Det gör att man kan steka eller grilla korven på klassist vis och att den blir saftig och med det typiska tuggmotståndet hos en köttkorv.

JORDNÖTSBIFFAR / KUNG MARKATTA

Pris i butik*: 32 kr 

Hashtag: #kungmarkatta #instantdinner #smakbox #smakboxkyltfryst

Lanseras först i Smakbox! Härligt knapriga biffar med hela bitar jordnötter och ett sting av het chili och spiskummin. Med Kung Markattas frysta biffar är det enkelt att servera en näringsrik vegetarisk middag på bara några minuter. Biffarna är ekologiska, glutenfria och med stora bitar av baljväxter och grönsaker.

KALKONBURGARE / INGELSTA KALKON

Pris i butik*: 63 kr

Hashtag: #ingelstakalkon #smakbox #smakboxkyltfryst

Ingelsta Kalkons kalkonburgare är gjord på svenskt kalkonkött, salt och peppar. Perfekt att ha i frysen och plocka fram för att grilla eller steka.

LAKRITSGRÖT MED HALLON / RISIFRUTTI

Pris i butik*: 13 kr

Hashtag: #risifrutti #smakbox #smakboxkyltfryst

På tillfälligt besök! Risifrutti är det svenska originalmellanmålet som smakar gott och ger positiv energi! Ett gott, enkelt och mättande mellanmål med en bas av naturliga ingredienser från mjölk, grädde, ris, frukt och bär. En ljuvlig lakritsgröt som toppas med en syrlig hallonsås. Gröten är glutenfri.

MILD ÄDELOST / KVIBILLE

Pris i butik*: 32 kr

Hashtag: #kvibilleost #smakbox #smakboxkyltfryst

Mild blåmögelost med god sälta, svag beska och härlig ädelostarom gjord av svensk mjölk på Kvibille mejeri i Halland. Osten, som är både smältbar och skivbar, har en mjuk och saftig konsistens. Unikt för osten är att en vit mögelkultur använts istället för en blå – vilket i sin tur ger den milda smaken. Kvibille® Ädel Mild passar utmärkt till matlagning, men förstås även på både ostbuffé och ostbricka. Använd den gärna i till exempel paj, pizza eller sås.

OAT CUISINE / KASLINK AITO

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #aitoglobal #smakbox #smakboxkyltfryst

Aito Oat Cuisine är en glutenfri och mjölkfri havreprodukt för matlagning, som också passar för veganer. Produkten kan tillagas både varm och kall och passar utmärkt i en krämig sås eller soppa.

RÖKT TRYFFELSKINKA / JAKOBSDALS CHARKUTERI

Pris i butik*: 30 kr

Hashtag: #jakobsdalscharkuteri #smakbox #smakboxkyltfryst

Jakobsdals Charkuteris rökta tryffelskinka är en extra mager skinka som är smaksatt med äkta tryffel och varmrökt under lång tid.

SMAKSATTA KÖTTBULLAR / SCAN

Pris i butik*: 40 kr

Hashtag: #scansverige #smakkompisar #smakbox #smakboxkyltfryst

Scans nya smakkompisar tar dig på nya spännande smakresor! Italienska Polpette har smaker av lagrad ost och örter. Japanska Niku dango har smaker av ingefära och mustig maltvinäger. Du får prova en av smakerna.

STENUGNSBAKAD PIZZA / GRANDIOSA

Pris i butik*: 39 kr

Hashtag: #grandiosa #smakbox #smakboxkyltfryst

En stenugnsbakad pizza från Grandiosa med krämig mozzarellaost och smakrik pesto med vitlkök och basilika, toppad med semitorkade tomater. Bakad i Sveriges största pizzeria i Vansbro.

Peasebowl / FINDUS

Pris i butik*: 40 kr

Hashtag: #peasebowl #findussverige #smakbox #smakboxkyltfryst

Pease Bowls är ett nytt sortiment frysta, supergoda, färdiglagade rätter. Pulled Pease med Teriyakisås är en vegansk rätt som innehåller ärtproteinbitar smaksatta med chili och vitlök, svart och vitt ris blandat med krispiga sojabönor, teriyakisås och sugar snap peas. Finns även som chiligryta med picklad rödlök. Du hittar den på Willys, Hemköp och City Gross.

YOGHURT MINDRE SOCKER / ARLA KO

Pris i butik*: 40 kr

Hashtag: #arlako #smakbox #smakboxkyltfryst

Arlas milda och krämiga fruktyoghurt har en naturligt god smak av blåbär och innhåller 30% mindre socker*. Perfekt till frukost, eller när som helst du vill njuta av något naturligt gott. Som alltid är Arlas yoghurt gjord i Sverige av svensk mjölk.

KLASSISK FALAFEL & VEGOKEBABSÅS / SCHYSST KÄK

Pris i butik*: 45 kr & 15 kr

Hashtag: #schysstkäk #smakbox #smakboxkyltfryst

Med Schysst Käk's klassiska falafel och vegokebabsås tar du falafelhaket in i ditt kök. Den klassiska falafeln är krispig utanpå, saftig och porös inuti. Gjord på kikärtor och färska örter, vilket gör den laddad med massor av smak. Passar perfekt serverat i pitabröd, med pommes eller som en falafelrulle. Den krämiga, smakrika och 100% veganska kebabsåsen är en sås som passar alla! Tillverkad av lupinpulver för att få fram den där följsamma, härliga basen och såklart ett gäng goda kryddor för att få fram den schyssta smaken. Såsen passar självklart till kebab men också till falafel och hamburgare.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.