Smakbox Smakstart Kylt & Fryst tillägg

Utskick i augusti 2019.

Boxpris: 150 kr (varav hemleverans 50 kr)

Antal produkter: 9 st

Pris i butik*: 221 kr

Vardagen är tillbaka för de flesta och vem vill inte ha en tursam start på nya vanor och rutiner efter sommaren – en riktig SMAKSTART! Vi hoppas att du får upptäcka några helt nya smaker, även kylda och frysta! Här hittar du produkterna som vi skickade tillsammans med Smakbox SMAKSTART. Alla produkter ingår inte i alla boxar, utan följer den Smakinriktning man har på Smakbox.

FRUKTSMOOTHIE / FROOSH

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #frooshofficial #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Froosh! Gurkmejan är den nya ingefäran. Möt Froosh nya smoothie - Papaya, kokosmjölk & gurkmeja. Perfekt att dricka som mellanmål eller att använda som ingrediens i desserter. Smoothien är gjord på 100% frukt och utan tillsatt socker.

YOGHURTSMOOTHIE / ACTIVIA

Pris i butik*: 17 kr

Hashtag: #activia #shake&go #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Activia! Activia smoothies Shake & Go innehåller levande bakteriekultur, hela 40% frukt/grönt, 60% krämig drickyoghurt och naturlig sötma från frukt och bär. Med andra ord ett gott och nyttigt mellanmål, perfekt att ta med när du är på språng! Finns i två smaker; Ananas, kiwi, gurka, hampafrö & ingefära samt Mango, persika, morot & linfrö. Du får 1 av smakerna i Smakbox.

LAKTOSFRI CHOKLADMJÖLK / SKÅNEMEJERIER MÅVÄL

Pris i butik*: 22 kr 

Hashtag: #skånemejerier #måväl #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Skånemejerier! Skånemejerier MåVäl laktosfri chokladmjölk har inget tillsatt socker eller sötningsmedel och är gjord på 100% svensk mjölk från Skånemejeriers gårdar i södra Sverige. Denna näringsrika chokladmjölk är ett gott val för din mage. Njut av den kyld eller värmd. Den praktiska förpackningen med skruvkork gör den perfekt att ha hemma eller ta med på utflykten.

 

CRÈME CHEDDAR / ALLERUM

Pris i butik*: 16 kr

Hashtag: #allerumcreme #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Allerum! Allerum Crème Cheddar är Sveriges första färskost med en rik och intensiv smak av lagrad hårdost, dvs. äkta Skotsk Cheddar. Allerum Crème är ett bekvämt och enkelt sätt att få ett smakrikt och lyxigt pålägg. En Allerum i bredbart format helt enkelt.

INCREDIBLE BURGER / HÄLSANS KÖK

Pris i butik*: 40 kr 

Hashtag: #hälsanskök #incredibleburger #smakbox #kyltfryst

Incredible Burger från Hälsans Kök är en växtbaserad burgare som är gjord för att ha samma fylliga smak, saftighet, konsistens och utseende som vanliga hamburgare. Den fräser till och med likadant när du steker eller grillar den. 100% vego, 100% incredible!

TRYFFELAIOLI / ERIKS SÅSER

Pris i butik*: 26 kr

Hashtag: #erikssåser #godhelg #smakbox #kyltfryst

En lyxig Aioli som förgyller vilken måltid som helst. Välbalanserad mild och bred smak av tryffel och vitlök, mustig och krämig. Tryffelaioli passar utmärkt till fisk, grillade grönsaker och alla kötträtter, och är fantastisk som dipp till potatis och rotfrukter.

GRÄDDGLASS GEISHA / TRIUMF GLASS & FAZER

Pris i butik*: 42 kr

Hashtag: #triumfglass #geisha #smakbox #kyltfryst

Glass med smak av godisfavoriten Geisha från Fazer. Smakfull chokladglass gjord på färsk grädde med hasselnötsfyllning och mjölkchokladbitar. En favorit för alla som älskar Geisha.

BROR JAKOBS RÖKTA SKINKA / JAKOBSDALS CHARKUTERI

Pris i butik*: 28 kr 

Hashtag: #jakobsdalscharkuteri #brorjakobsröktaskinka #smakbox #kyltfryst

Bror Jakobs rökta skinka tillagas av innan- och ytterlår av svensk köttråvara. Skinkan putsas noggrant, handläggs, nätas och röks sedan långsamt så att smakerna får tid på sig att utvecklas och mogna. Så tillagas en saftig klassisk skinka med mjuk saltdoft och en röksöt smak av lönn och ek!

STRIMLAD SKINKA / TULIP

Pris i butik*: 50 kr

Hashtag: #tulip #enjoytogether #smakbox #kyltfryst

Tulip fondkokt och finstrimlad skinka, redo att ätas varm som kall. Passar perfekt för snabblagade måltider och är enkel att hantera. Använd som pizzatopping, fyllning till omelett, på varm smörgås, i gratäng, soppa eller sallad. Med återförslutningsbar förpackning kan du enkelt spara det du inte använt i matlagningen till ett senare tillfälle.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.