Smakbox Sommargott med Kylt & Fryst tillägg

 

Utskick i juni 2020.

Boxpris: 350 kr + 50 kr hemleverans

Antal produkter: ca 15 st

Pris i butik*: ca 423 kr

Här kan du se några av produkter som var med i Smakbox SOMMARGOTT Kylt & Fryst tillägg.

Den blomstertid är här! En annorlunda sommar är på intåg. Vi har mer tid att njuta här och nu och av det vi har nära medan umgänge och resor får vänta. Mat och gottigheter i alla dess former är en given livsförhöjare. Här kommer vi på Smakbox med lite SOMMARGOTT till dig!

 

Kylt & Fryst

 

GNOCCHI POPS / RANA

Pris i butik*: 35 kr

Hashtag: #rana #smakbox #smakboxkyltfryst

5 minuter i stekpannan är tillräckligt för att framhäva smaken hos dessa delikata gnocchi med en fyllning av grillad tomat och mozzarella. Kan serveras som huvudrätt, tillbehör eller som en aperitif. En utmärkt rätt för alla tillfällen! Du får prova 1 av smakerna i Smakbox.

ÅRETS GRÄDDGLASS / TRIUMF GLASS

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #triumfglass #smakbox #smakboxkyltfryst

Årets dessertnyhet från Triumf Glass är en krämig vit chokladglass gjord på färsk svensk grädde fylld med syrlig hallonsås. Från Glassfabriken i Sävedalen.

BRYNT SMÖR / BREGOTT

Pris i butik*: 35 kr 

Hashtag: #bregottbrynt #bregottfabriken #smakbox #smakboxkyltfryst

Bregott Brynt smakar av brynt smör med en nötig, karamelliserad doft. Tillverkad av smör gjord av färsk svensk grädde, brynt smör, rapsolja och en nypa salt. Bregott Brynt smakar gott på bröd men är också god att baka med.

 

LANTFIL / ARLA KO

Pris i butik*: 18 kr

Hashtag: #arlako #smakbox #smakboxkyltfryst

Krämig och sprisig. Arla Ko's lantfil har en naturlig fetthalt vilket ger en härlig krämighet. Den goda sprisigheten får filen tack vare att den syras under extra lång tid med en äkta filkultur. Arla Ko's Lantfil är alltid gjord på 100% svensk mjölk från Arlagårdar och är den godaste filen de har om du frågar dem på Arla.

YOGOAT VANIJ / PLANTI

Pris i butik*: 25 kr 

Hashtag: #planti #smakbox #smakboxkyltfryst

Planti YogOat Vanilj är en 100% växtbaserad gurt gjord på finaste havre. Precis lika underbart krämig och god som vanlig yoghurt, dessutom utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Precis som alla Plantis produkter är den 100% från växtriket, laktosfri och mjölkfri. Dessutom är den nu adderad med kalcium och extra mycket D-vitamin!

FÄRSKOST CRÈME BARONESSA / ALLERUM

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #allerumcreme #allerumost #smakbox #smakboxkyltfryst

Crème Baronessa är Allerums senaste färskost med en rik och intensiv smak av lagrad Allerum Grevé. Allerum Crème är ett bekvämt och enkelt sätt att få ett smakrikt och lyxigt pålägg. En Allerum i bredbart format helt enkelt.

SVENSKT BACON / TULIP

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #tulipbacon #smakbox #smakboxkyltfryst

TULIPs nya bacon kommer från svenska gårdar. För att få den bästa möjliga smaken och kvaliteten är baconet naturligt rökt över bokspån. Tulip har producerat bacon sedan 1912.

ITALIENSK GELATO / GROM

Pris i butik*: 79 kr

Hashtag: #gromgelatosweden #smakbox #smakboxkyltfryst

GROM är äkta italiensk gelato och sorbet för de som värderar kvalitet framför kvantitet. GROM använder de allra bästa ingredienserna från den ekologiska farmen Mura Mura och från väl utvalda leverantörer. I Smakbox få du prova smaken Sorbetto al Limone eller Gelato alla Nocciola. Finns även i smakerna Citron & Hasselnöt, Stracciatella, Choklad, Pistage, Kaffe och Jordgubb. Du hittar dem på utvalda butiker hos ICA, Coop, Hemköp och på Eataly i Stockholm och Fredos i Malmö. Kolla in @gromgelatosweden på Instagram för att se hela butikslistan.

FRUKTSMOOTHIE / FROOSH

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #froosh #froosofficial #smakbox #smakboxkyltfryst

Ny design, samma goda smak! Froosh smoothies innehåller 100% frukt, inget annat. Inga tillsatser, inget tillsatt socker och är ej från koncentrat. Froosh smoothies är tillverkade av frukt och grönsaker som inte kan säljas i butiker på grund av kosmetiska brister, men som förstås fortfarande är fulla av god smak. I Smakbox Kylt & Fryst får du smaka en smoothie med smak av persika och passion.

SUPER CRUNCH PREMIUM FRIES / AVIKO

Pris i butik*: 24 kr

Hashtag: #avikosverige #smakbox #smakboxkyltfryst

Super Crunch Premium Fries är gyllene pommes frites som håller sig krispiga extra länge tack vare en unik coating. En pommes frites för dig som ställer höga krav på smak och kvalitet, en restaurangfavorit som du nu enkelt kan tillaga hemma. Super Crunch tillagas enkelt i ugn, i fritös eller i airfryer.

GREEK STYLE GURT / PLANTI

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #planticooking #smakbox #smakboxkyltfryst

Planti Greek Style Gurt har allt som förväntas av en matgurt; frisk syra, härlig krämighet och fungerar precis som en vanlig grekisk yoghurt. Greek Style gurt är 100% växtbaserad, ekologisk och passar perfekt i kalla såser, dip och mellanmål eller som en sval, krämig klick till kryddstarka rätter.

EKO FRUKTJUICE / GOD MORGON

Pris i butik*: 27 kr

Hashtag: #godmorgon #blodapelsin #smakbox #smakboxkyltfryst

En nyhet för alla citrusälskare. Ett soligt kärleksmöte där blodapelsinens aromatiska och kraftfulla smak möter den syrliga apelsinen i en rund och lagom söt blandning. 100% ekologisk och solmogen frukt som plockats för hand. En väl avvägd citrusjuice som passar lyxiga frukostar och ger en bra start på morgondagen!

ÖRTPESTO / SVEGRO

Pris i butik*: 35 kr

Hashtag: #svegrosverige #smakbox

Svegro Örtpesto är kallrörd på ekologiska örter från Svegros växthus på Färingsö, rapsolja, svensk hårdost och solroskärnor. Tillagad utan tillsatser. Passar bra till bland annat pasta, grillat, bröd, sallad, potatis och vegetariska rätter. Du hittar den i butikens hylla för färsk pasta eller färska såser. Finns i smakerna Basilika, Grönkål och Koriander. Du får prova en av smakerna i Smakbox.

CHEESE STEAK / PRÉSIDENT

Pris i butik*: 38 kr

Hashtag: #presidentcheesesteak #smakbox #smakboxkyltfryst

Président Cheese Steak är helt ny typ av stekost med en krispig yta men mjuk i mitten. Osten är en färsk ost som funkar både att grilla, steka i pannan eller tillaga i ugnen. Président cheese steak är en bra proteinkälla som alternativ till kött, men funkar också bra som komplement till köttet. Osten kommer i tre smaker, Original och två smaksatta varianter med smak av Provencal och Barbecue. Förpackade i perfekta portioner, 2 biffar á 90 gram. Du får prova 1 av smakerna i Smakbox.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.