Smakbox Vardagsfest med Kylt & Fryst tillägg

Utskick i oktober 2019.

Boxpris: 299 kr + hemleverans 50 kr

Antal produkter: ca 11 st

Pris i butik*: ca 339 kr

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox. Höst, mörkare dagar och vardag. Då skapar Smakbox VARDAGSFEST! Stort som smått skapar en festligare vardag. Vi önskar dig en riktig vardagsfest med denna box.

Kylt & Fryst

 

FRUKTYOGHURT / SKÅNEMEJERIER BARA

Pris i butik*: 25 kr

Hashtag: #skånemejerierbara #barayoghurt #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Skånemejerier! Bara är en krämig och fruktig yoghurt, i all sin enkelhet. Utan tillsatt socker eller tillsatser och gjord på 100% svensk mjölk från gårdar i södra Sverige. Här är sommaren lite längre och markerna lite extra bördiga. Oavsett var du befinner dig, ger Bara en smak och känsla av vårt sydligaste landskap. I Smakbox får du prova smaken Mango & Passion, en krämig yoghurt mixad med frukt & bär, inget annat.

KINDER MILK-SLICE / KINDER

Pris i butik*: 5 kr

Hashtag: #kinderkylda #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Kinder! Kinder Milk-Slice består av en krämig fyllning av mjölk och honung mellan två kakskivor. Perfekt för barnens ”fika”, att konsumera hemma eller ”on the go”. En fräsch produkt från kyldisken helt utan färgämnen eller konserveringsmedel.

KINDER PINGUÍ / KINDER

Pris i butik*: 5 kr 

Hashtag: #kinderkylda #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Kinder! Kinder Pinguí är en läcker kaka med krämig mjölkfyllning och ett krispigt överdrag av mörk choklad. Fri från konserveringsmedel och konstgjorda färgämnen. En njutning för alla säsonger och tillfällen året runt, älskad av alla i familjen.

 

SMOOTHIE EL. JUICE / GOD MORGON

Pris i butik*: 25 & 31 kr

Hashtag: #godmorgonjuice #smakbox #kyltfryst

Upptäck juice och smoothie från God Morgon®. Smoothie av 100% mosade frukter och bär med en slät och matig konsistens, inget annat är tillsatt och de är veganska. Perfekt till frukost eller mellis! God Morgon® juice är gjord på de bästa apelsinerna från jordens alla hörn, och pressas direkt efter skörd. Smaken på juicerna i sortimentet skiftar från mild och söt till mer syrlig. Njut av mer udda frukter och kombinationer där exotiska inslag blandas med mer förväntade frukter och bär. Du får prova 1 av smakerna i Smakbox.

CHOKLADGLASS BROWNIE MACCHIATO / HÄAGEN-DAZS

Pris i butik*: 50 kr 

Hashtag: #häagendazs #baristacollection #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Häagen-Dazs! Häagen-Dazs har tagit inspiration av kaffebarer och släpper nu en barista-kollektion med smaker plockade från kaffemenyn. En lyxig kvalitetsglass med en intensiv kaffesås och generöst med choklad- och browniebitar. I Smakbox får du prova Brownie Macchiato.

GLASS TYRKISK PEBER / FAZER & TRIUMF GLASS

Pris i butik*: 42 kr

Hashtag: #triumfglass_se #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Fazer i samarbete med Triumf Glass! Till alla lakritsälskares lycka lanserar Triumf Glass Tyrkisk Peber i glassform. En krämig gräddglass med en het saltlakritssås och bitar av Tyrkisk Peber.

SNACKS N'DIP BUFFALO WINGS / GULDFÅGELN

Pris i butik*: 59 kr

Hashtag: #guldfågeln #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Guldfågeln! Snacks N´Dip Buffalo Wings BBQ är heta grillade kycklingvingar av svensk kyckling med en dippsås i förpackningen. Förpackningen kan värmas direkt i ugnen eller mikron, avlägsna bara sleeve, plast och dippsås. 

SMÅ FINA KALKONKÖTTBULLAR / INGELSTA KALKON

Pris i butik*: 50 kr

Hashtag: #ingelstakalkon #svenskkalkon #smakbox #kyltfryst

Ingelsta Kalkons små fina kalkonköttbullar är gorda på svensk kalkon och smakar som hemlagade med en tydlig smak av gul lök. Köttbullarna är färdiglagade och kan ätas precis som de är, och kan med fördel värmas på i stekpanna med en klick smör.

SYRAD GRÄDDE / ARLA KO

Pris i butik*: 23 kr

Hashtag: #syradgrädde #smakbox #kyltfryst

Nyhet från Arla Ko! Syrad grädde kombinerar gräddens alla goda egenskaper med en lätt syra som höjer smaken på alla rätter. Passar i sås, soppa, gryta & dessert. Syran balanserar rätter med söta ingredienser som rotfrukter, kål & kyckling. En friskare smak än vispgrädde och blir som vispad fluffigare än crème fraiche.

GRÖNKÅLSBIFFAR / DAFGÅRDS

Pris i butik*: 26 kr

Hashtag: #dafgårds #smakbox #kyltfryst

Dafgårds Grönkålsbiffar är veganska, smakrika och supergoda. Gjorda av nyttig, saftig grönkål och smaksatta med bland annat koriander. Givetvis tillverkade från grunden i köket i Källby. Ett smarrigt och hållbart alternativ för dig som vill äta grönare!

GRATÄNGSÅS FÖR FISK / ABBA MIDDAGSKLART

Pris i butik*: 23 kr

Hashtag: #middagsklart #abbakungshamn #smakbox #kyltfryst

En mild och god gratängsås för ugnsbakad fisk gjord på grädde, citron och buljong. Citronsåsen har blivit en favorit bland Sveriges barnfamiljer eftersom den är enkel att tillaga och middagen är klar på nolltid. Går utmärkt att servera med lax och potatis, men är lika smarrig i en fiskgratäng eller till laxpasta. Abba Middagsklart såser finns i flera smaker och alla såser tillverkas i Abbas fabrik i västkustpärlan Kungshamn. Gå in på abba.se för att hitta goda recept med gratängsåsen, eller prova receptet ovan!

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.