Smakbox Matkärlek

Smakinriktning Nyfiken.

Utskick i april och maj 2020.

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: ca 19 st

Pris i butik*: ca 457 kr

Här kan du se några av produkterna som var med i Smakbox MATKÄRLEK smakinriktning Nyfiken. I dessa speciella tider behöver vi små ljusglimtar i tillvaron. Mat, kärlek, omtanke och överraskning i hemmets hjärta brukar vara en magisk kombination. MATKÄRLEK helt enkelt!

Här hittar du Smakbox MATKÄRLEKs kundtidning. 

SVENSKT HAVRERIS / FREBACO KVARN

Pris i butik*: 28 kr

Hashtag: #frebacokvarn #havreris #smakbox

En världsnyhet från Frebaco Kvarn! Klimatgott, svenskt och närodlat ris gjort på 100% havre från Västgötaslätten. Smaken är mild och behaglig och behöver endast kokas 13 minuter.

VEGONADE / PAUL & THOM

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #vegonade #paulochthom #smakbox

Vegonade är en vegansk smaksättare för det gröna köket. Ett enkelt sätt att göra det goda enkelt. Vegonade lyfter råvarorna till nya höjder! Det enda du behöver göra är att skala, skölja, dela och blanda så sköter ugnen resten! Finns sex olika smaker, du får prova en av smakerna i Smakbox.

KRISPIGA KEX / TUC

Pris i butik*: 24 kr

Hashtag: #tuc #smakbox

TUC Baked Bites är krispiga kex, varsamt ugnsbakade och kryddade för en härlig smakupplevelse. Ett mellanting av salta kex och chips, perfekt för det salta suget på eftermiddagen eller för att njuta tillsammans med vänner på kvällen. Du får prova en av smakerna i Smakbox Matkärlek.

SOCKERFRI ENERGIDRYCK / COCA COLA

Pris i butik*: 19 kr

Hashtag: #cocacola #smakbox

Coca-Cola Energy är en energidryck med en smak av Coca-Cola. Drycken innehåller koffein från naturliga källor, guarana-extrakt samt vitamin B och är fri från taurin. Coca-Cola Energy finns både med och utan socker. I Smakbox får du prova den sockerfria varianten av Coca-Cola Energy.

COLA LIGHT / COCA-COLA

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #cocacola #smakbox

Coca-Cola Light har en lättare smak av Coca-Cola och är omtyckt för att ge en uppfriskande smakupplevelse. Passar perfekt till dig som vill avnjuta en god dryck utan socker eller kalorier. Nu har du dessutom möjlighet att uttrycka dig med din burk genom Coca-Colas speciella design i limiterad upplaga. Drycken produceras i Jordbro, Haninge.

SMAKSATT MINERALVATTEN / RAMLÖSA

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #ramlösa #smakbox

Ny smak från Ramlösa! Ramlösa Passion är en solsemester på flaska. Buteljerad direkt vid källan i Ramlösa Hälsobrunn.

ALKOHOLFRI ÖL / CARLSBERG

Pris i butik*: 12 kr

Hashtag: #carlsberg #probablythebest #smakbox

Carlsberg Alcohol Free är Sveriges absolut mest köpta alkoholfria öl! Det är en krispig och uppfriskande ljus lager med perfekt balans som gör att den passar till många olika tillfällen och extra bra till mat med lite extra sälta. Produkten är ekologisk och finns nu även i en 33 cl burk.

ELBILAR / AHLGRENS BILAR

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #ahlgrensbilar #smakbox

Ahlgrens bilar Elbilar är modellen för dig som vill ha en körupplevelse med kittlande smaker. Elbilarna har samma klassiska form som originalet, med en ny sprakande kaross och en interiör som är fulladdad med ett batteri av elektriska smaker. Fri från palmolja, innehåller inga artificiella färgämnen och är glutenfri.

KYCKLING I TOMATSÅS / ALDELIS

Pris i butik*: 25 kr

Hashtag: #aldelis #aldelischicken #smakbox

Aldelis kycklingfilé kommer färdiglagad direkt ur förpackningen. Kycklingen pressas inte vilket gör den saftig och smakrik. Med den smarta förpackningen kan kycklingen förvaras i rumstemperatur vilket gör den enkel att ta med sig på resande fot. Ett perfekt alternativ för dig som tröttnat på makrillen eller tonfisken. Aldelis kycklingfilé är helt fri från tillsatser och gjord på enbart 100% naturliga ingredienser. Finns i flera olika smaksättningar. I Smakbox får du prova en av dem.

MINI-PRETZELS / MCVITIE'S

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #flipz #mcvitiessverige #smakbox

Flipz är unik nyhet i kexhyllan! Salta och krispiga mini-pretzels, täckta av ett tunt överdrag av mjölkchoklad och härligt chokladstänk. Ett familjesnack som kombinerar det bästa av två smakvärldar.

BBQ SÅS / BULLS-EYE

Pris i butik*: 30 kr

Hashtag: #bullseyebbq #smakbox

Bull's-Eye har tagit barbecuesåser till nästa nivå sedan 1985 och är tillagade av och för konsumenter med en passion för kött och utmanande smaker. Finns i flera olika smaker. I Smakbox får du prova antingen Original eller New York Steakhouse. Du får prova 1 av smakerna i Smakbox Matkärlek.

ITALIENSKA SKORPOR / COLUSSI

Pris i butik*: 40 kr

Hashtag: #colussi #smakbox

En ny knaprig italiensk skorpa med tydlig smak av kaffe och en hint av choklad. En kombination av två italienska klassiker, cappuccino och toskanska cantuccini. Doppa dem i kaffe eller ät som de är.

BBQ SÅS / SANTA MARIA

Pris i butik*: 30 kr

Hashtag: #santamariasverige #smakbox

Amerikanskt influerade BBQ såser i olika smaker som passar utmärkt till grönsaker, fisk, fågel och kött. Nu med ny design. Kan både penslas på under grillning och serveras som tillbehör. Innehåller inga konserveringsmedel. Finns i sex olika smaker, du får prova en av smakerna i Smakbox Matkärlek.

COLD INFUSE / TWININGS

Pris i butik*: 50 kr

Hashtag: #twinings #nomoreboringwater #smakbox

Twinings Cold Infuse är den första tepåsen med naturlig smaksättning för kallt vatten. Enkel att använda: släpp ned en Cold Infuse tepåse i din vattenflaska, låt dra ett par minuter, skaka om och njut sen ditt vatten med en naturlig och härlig smak. Inga tillsatser, socker eller sötningsmedel - bara naturliga ingredienser. Du kan fylla på med kallt vatten upp till 4 gånger per dag med samma tepåse. Twinigs Cold Infuse gör det roligare att dricka kranvatten!

JORDNÖTSSMÖR CRUNCHY / GREEN CHOICE

Pris i butik*: 40 kr

Hashtag: #greenchoice #smakbox

Green Choice jordnötssmör Crunchy är ett måste i alla kök. Jordnötssmöret är gjort på 99,3% jordnötter och en nypa havssalt för att höja den nästan oförskämt goda smaken. Ekologisk och KRAV-märkt.

SOCKERFRI CHOKLADBAR / NICK'S

Pris i butik*: 12 kr

Hashtag: #nickstosugar #smakbox

En chokladbar med jordnötter omslutna av fudge och doppad i mjölkchoklad. Precis som övriga delar av NICK'S sortiment är produkten utan tillsatt socker, och dessutom glutenfri.

NATURCHIPS / OLW

Pris i butik*: 24 kr

Hashtag: #olw #naturchips #smakbox

För den goda smakens skull grytfriterar OLW sina Naturchips på lägre temperatur under lite längre tid. Allt för att göra dina goda chipsstunder riktigt njutningsfulla! Dessa chips har en fyllig balans mellan sälta, syra och sötma från vinäger och schalottenlök.

SMAKSATT MJÖLKCHOKLAD / KARL FAZER

Pris i butik*: 13 kr

Hashtag: #fazersverige #smakbox

En älskad chokladklassiker som har fått sin unikt fylliga smak av bästa möjliga råvaror. Mjölkchoklad gjord på färsk mjölk och 100% spårbar och ansvarsfullt producerad kakao. Finns i flera olika smaker. I Smakbox får du prova senaste nyheten Hallon och lakrits.

TORTILLACHIPS / OLD EL PASO

Pris i butik*: 22 kr

Hashtag: #oldelpasosverige #smakbox

Tortillachips av 100% majskärnor och smaksatta med havssalt. Glutenfria och innehåller inga konserveringsmedel. Du får prova en av smakerna i Smakbox.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.