Smakbox Högtid

Utskick i december 2019.

Smakinriktning: Original

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: ca 19 st

Pris i butik*: ca 421 kr

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox. Mitt i allt det mörka tänder vi upp! Stjärnor i fönstren och ljus på borden. Högtiden är här! Vi önskar dig en riktig god högtid med produkterna i denna box.

 

MINI GRISSINI / LA MOLE

Pris i butik*: 28 kr

Hashtag: #lamole #smakbox

Mini-grissinis från La Mole! Små, krispiga brödsticks som smakar precis som hemgjorda. Smaksatta med olivolja och havssalt. Perfekta som ett snabbt mellanmål, till förrätten och till småplocket.

COCA-COLA ZERO SUGAR / COCA-COLA

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #tastethefeeling #cocacola #smakbox

Njut av en Coca-Cola Zero Sugar i en ikonisk glasflaska från Coca-Cola®. Produkten är fri från socker, kalorier, helt vegansk och producerad i Jordbro utanför Stockholm. Coca-Cola i glasflaska kan beställas hos de flesta kaféer, restauranger och barer i varianterna Coca-Cola Original Taste, Coca-Cola Zero Sugar och Coca-Cola Light. Vill du köpa med dig Coca-Cola i glasflaska hem finns de inom dagligvaruhandeln förpackade som 6*250ml i varianterna Coca-Cola Original Taste och Coca-Cola Zero Sugar. God Jul önskar Coca-Cola!

LINDOR MJÖLK / LINDOR FRÅN LINDT

Pris i butik*: 41 kr

Hashtag: #lindormoment #lindtsverige #smakbox

Njut av oemotståndligt krämiga Lindor-praliner med smak av mjölkchoklad! Lindor består av ett delikat skal av den finaste mjölkchokladen innesluten av en len och krämig fyllning skapat av Lindts passionerade chokladmästare.

JULIGA LANTCHIPS / SVENSKA LANTCHIPS

Pris i butik*: 22 kr

Hashtag: #lantchips #smakbox

Nu släpper Svenska LantChips deras klassiker och Sveriges mest sålda lättsaltade chips färdiginslagen lagom till julen.

SAFFRANSOST & ÄDELOST / KAVLI

Pris i butik*: 35 kr

Hashtag: #kavlijul #smakbox

Nyheter från Kavli mjukost! Årets smak är tillverkad av mild krämig ost och smaksatt med äkta saffran. Den lena saffranssmaken kombineras med en knivsudd Cayenne för en underton av hetta. Perfekt på pepparkakan! Päron och Ädelost är en fantastisk smakkombination. Den pigga, goda smaken kommer från finaste Williamspäron och naturlig päronarom. Ett gott alternativ till traditionell ädelost och perfekt på pepparkakan! Du får prova 1 av smakerna i Smakbox.

PEPPARKAKSPOPCORN / SUNDLINGS

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #sundlingspopcorn #sundlings #smakbox

Nyhet från Sundlings! Popcorn och pepparkaka i ett, nu är julen komplett! Sundlings juligaste nyhet är här. Kanderade popcorn med smak av pepparkaka! Popcorn som kärleksfullt kanderats i en härligt julig pepparkakssmak. LIMITED EDITION. Denna produkt kommer finnas hos utvalda biografer, arenor, nöjesfält och butiker runtom i Norden, och i vissa Smakbox förstås!

BÖN- & ÄRTMIX / GO GREEN

Pris i butik*: 14 kr

Hashtag: #gogreen #smakbox

God bön- och ärtmix innehållandes kidneybönor, gula ärter och gråärter. Nyckelhålsmärkta.

NORDISK FULLKORNSHAVRE & FULLKORNSGRYN / OKIVI

Pris i butik*: 40 kr

Hashtag: #okinordiskmat #okivi #smakbox

Nyhet från Okivi! På Okinawa i Japan lever man längst i världen, mycket tack vare en hälsosam kost. Nu kan du äta enligt deras matfilosofi fast med nordiska råvaror - okinordisk mat. Okivi® Fyra nordiska fullkornsgryn och Okivi® Nordisk fullkornshavre är matgryn som används istället för t.ex. pasta och ris, eller i bakning. Odlat i Skåne, klart på 10 min, 100% fullkorn. Du får prova 1 av smakerna i Smakbox.

MJÖLKCHOKLAD I OLIKA SMAKER / KARL FAZER

Pris i butik*: 13 kr

Hashtag: #fazersverige #smakbox

Nyhet från Karl Fazer! En älskad chokladklassiker som har fått sin unikt fylliga smak av bästa möjliga råvaror. Mjölkchoklad gjord på färsk mjölk och 100% spårbar och ansvarsfullt producerad kakao. Vi tar inga genvägar för att uppnå den bästa smaken. Dela en av våra spännande smaker med vänner eller unna dig själv en stunds njutning. Du får prova 1 av smakerna i Smakbox.

BRYGGARMUST / APOTEKARNES

Pris i butik*: 13 kr

Hashtag: #apotekarnes #bryggarmust #smakbox

Nyhet från Apotekarnes! I Apotekarnes Bryggarmust har 3 delar klassisk julmust och 1 del alkoholfri julöl blandats. Det ger en vuxnare alkoholfri must som är mindre söt. Mustens sötma och ölens beska balanserar varandra och ger en riktigt fin smakupplevelse.

MINI PEPPARKAKSHUS / GILLE

Pris i butik*: 32 kr

Hashtag: #gillekakor #gillepepparkakor #smakbox

Nyhet från Gille! Mini Pepparkakshus till alla i familjen att bygga tillsammans och pynta sitt hus som man själv vill. Burken innehåller delar till 6 st Mini Pepparkakshus. Bakade efter vinnarreceptet på Gilles Stora hjärtan med kokosolja raps- eller sheaolja.

CANNELONI / ARRIGHI

Pris i butik*: 35 kr

Hashtag: #arrighi #smakbox

Arrighis Canneloni är färdiga pastaplattor som inte behöver förkokas. Perfekta för ugnsrätter, fyll dem med en god krämig fyllning så har du på 40 minuter en välsmakande pastarätt att avnjuta.

SOFT TOFFEE / NICK'S

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #nickstosugar #smakbox

Nyhet från NICK'S! Svenska varumärket NICK'S lanserar en utmanare till Center! Soft Toffee är fylld med en krämig toffeefyllning och doppad i mjölkchoklad. Innehåller inget tillsatt socker och är fri från palmolja och gluten.

LATTE ON-THE-GO x2 / OATLY

Pris i butik*: 21 kr x2

Hashtag: #oatly #smakbox

Oatlys mocha-latte förenar grundämnena kaffe och choklad till en 100% vegetabilisk chokladkaffe du kan dricka ”på språng”. Den är dessutom ekologisk! Går utmärkt att förvara i ryggsäcken, men är såklart godast kall. Glöm inte att skaka den bara. Oatlys matcha-latte är en PK-ekologisk matcha-te-latte (fast 100% vegetabilisk) on-the-go-dryck! Går utmärkt att förvara i normal rumstemperatur men dricks med fördel kall och definitivt skakad. Du får prova båda smakerna i Smakbox.

LINSBÅGAR / ESTRELLA

Pris i butik*: 20 kr

Hashtag: #estrellasverige #gillaattdela #smakbox

Nyhet från Estrella! Vad händer om man kombinerar spröda linsbågar, fyllig äkta cheddarost och klassisk Sourcream & Onion? Svar: något fenomenalt. En perfekt smakkombination som får smaklökarna att jubla!

KVALITETSTE / DILMAH

Pris i butik*: 10 kr

Hashtag: #dilmah @dilmahsverige #smakbox

Dilmah är kvalitetste i påse med färska råvaror, rika på smak och antioxidanter. Teet odlas under etiska förhållanden och är färskt då det bara går några dagar från skörd till att det läggs i täta kuvert för att bevara den rika aromen. Dilmah Ingefära Honung är 100% svart Ceylonte med varm ingefärs- och honungssmak. Dilmah Blåbär Vanilj är 100% svart Ceylonte med blåbär- och vaniljsmak. Du får prova en sampler med två av Dilmahs mest uppskattade smaker i Smakbox.

 

HANDDISKMEDEL / ÄNGLAMARK

Pris i butik*: 15 kr

Hashtag: #coop #smakbox

Änglamark handdiskmedel är framtaget med största möjliga hänsyn till miljön och är Svanenmärkt. Förutom de tre dofterna Vårblom, Daggdroppe och Havsbris finns en neutral variant utan parfym och färgämne som även har Astma- och Allergiförbundets Svalanmärkning. Änglamark. Noga utvalt. Klokt bortvalt. Finns bara på Coop. Du får prova 1 av dofterna i Smakbox.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.