Smakbox Maxat Höstmys

Smakinriktning Original

Utskick i oktober och november 2020.

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: ca 22 st

Pris i butik*: ca 441 kr

Här kan du se några av produkterna som var med i Smakbox MAXAT HÖSTMYS smakinriktning Original.

Mörkare tider, guldprakt på träden och inne-mys. Hösten är här för att stanna. Vi omfamnar den och MAXAR höstmyset! Här kommer Smakbox med MAXAT HÖSTMYS till dig!   

MAJS / BONDUELLE

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #bonduellesverige #smakbox

Bonduelles majs ångas och packas inom 12 timmar efter skörd, när den är perfekt mogen. Därför kan den avnjutas lika krispig och söt som den dag den skördades. Du får prova 1 burk i Smakbox.

PASSATA / MUTTI

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #muttitomato #tomatojoy #smakbox

Alla Muttis tomater odlas på öppna fält i Italien och skördas mitt i sommaren när de är perfekt mogna. Passata får sin unika, söta smak från de utvalda tomaterna av hög kvalitet och från beredningsprocessen där tomaterna rengörs försiktigt och värms upp två gånger. Passata har en krämig, sammetslen struktur som gör det extremt enkelt att dosera. Den är idealisk för korta tillagningstider där den bibehåller sin ljusröda färg och ger krämighet. Använd Passata som bas i din pastasås, i köttfärssås eller i en härlig tomatsoppa.  

FÄBODKNÄCKE FRÖN & HAVSSALT / LEKSANDS KNÄCKEBRÖD

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #leksandsknäcke #äktanjutning @leksands_knacke #smakbox

Ett lyxigt knäckebröd där smakerna från frön och havssalt möts i ett krispigt fullkornsknäcke. Toppat med hirs och gula linfrön får det en nötig och lite söt smak som bryts av med sältan från havssalt. Bakat på närproducerad råg och vatten från egen källa.

CHOKLADDRYCK KIDS EXPLORER / ARLA EXPLORER

Pris i butik*: 8 kr
Hashtag: #arlaexplorers #smakbox

Laktosfri chokladdryck med noll procent konstgjorda tillsatser och smakar hundra procent gott! Har lång hållbarhet och behöver inte förvaras i kylskåp. Passar perfekt till utflykten, mellisen och till aktiviteten.

BBQ SÅS SMOKEY BACON / BULL'S-EYE

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #bullseyebbq #smakbox

En rökig BBQ-sås med kraftfull smak av rökig bacon. Den här BBQ-såsen har soul, så lita på din näsa och ringla, bred och dränk in för bästa resultat. Samla dina matgäster och låt doften av rökigt bacon göra jobbet.

DIGESTIVE & HAVREKEX / MCVITIE'S

Pris i butik*: 23 kr
Hashtag: #mcvities #mcvitiessverige #smakbox

Kakor i smarta to-go förpackningar, perfekt för dig på språng, som håller kakorna krispiga längre. Du får prova en av smakerna i Smakbox.

CHOKLADKEX CRUNCHIES / OREO

Pris i butik*: 23 kr
Hashtag: #oreocrunchies #oreo #smakbox

Små krispiga och tunna chokladkex från OREO med len vaniljfyllning. Finns i klassisk variant eller med läckert kakaoöverdrag - perfekt snack i smart återförslutningsbar påse.

SOLROSKÄRNOR / RISENTA

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #risenta #smakbox

Solroskärnor med en härligt nötig smak som kommer fram ännu mer när du rostar dem. Det gör du enkelt i stekpannan eller i ugnen. Solroskärnor är naturligt rika på E-vitamin och mineraler och passar lika bra att toppa din frukost eller lunch med som till bakning. 100% klimatkompenserad!

SOCKERFRI LÄSK MED LIMESMAK / PEPSI MAX

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #pepsisverige #smakbox

Pepsi Max Lime är en sockerfri läsk med en härligt uppfriskande smak av cola och lime. Pepsi Max Lime bör serveras väl kyld, gärna med is. Passar såväl till mat och snacks som att avnjutas för sig själv.

APELSINLÄSK / FANTA

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #fanta #smakbox

Fanta Orange är en kolsyrad dryck med apelsinsmak som är gjord med fruktjuice och naturliga aromer. Fanta Orange finns både med och utan socker och i 1.5L PET, 50cl PET och 330ml burk. 

SKUMOVALER / BUBS GODIS

Pris i butik*: 10 kr
Hashtag: #ilikebubs #bubsgodis #smakbox

Ovaler av härligt skum, fullproppade med riktigt goda smaker. Givetvis veganska, Fairtrade-märkta och tillverkade i Sverige. Goody smak, Goody samvete från BUBS.

MAJSSNACKS / FRIGGS

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #friggs #smakbox

Små snacks med stor smak! Friggs nya minimajskakor kommer i en praktisk påse och är enkla att ta med sig vart man än ska. Perfekt att knapra på när man är sugen på något litet. Finns i tre spännade smaker. Du får prova en av smakerna i Smakbox.

LAKRITSI MED CHOKLADÖVERDRAG / FAZER LAKRITSI

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #fazersverige #smakbox

Lakritsi Chocolate & Liquorice och Lakritsi Chocolate & Liquorice Tyrkis Peber är två oslagbara kombinationer där Lakritsis mjuka lakrits möter Fazers fylliga mjölkchoklad, och där den ena även har ett överdrag av Tyrkis Peber-pulver. Du får prova en av smakerna i Smakbox.

DEXTROSTABLETTER / DEXTRO ENERGY

Pris i butik*: 23 kr
Hashtag: #dextroenery #dextrosol #smakbox

Dextro Energy Fizzy är en dextrostablett med fizzy-effekt! Kommer i smakerna Berry och Lemon. Finns att köpa på ICA.

MAJONNÄS / HEINZ

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #heinzseriouslygood #smakbox

Heinz har använt all sin expertis för att utveckla den absolut bästa majonnäsen som passar till allt från smörgåsen, salladen och till pommes frites. Tillverkad med ägg från frigående höns och utan några som helst tillsatta färg- eller smakämnen, konververingsmedel eller artificiella förtjockningsmedel.

GRÖNSAKSJUICER / KIVIKS MUSTERI

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #kiviksmusteri #smakbox

Med dessa nya grönsaksjuicer från Kiviks Musteri blir det lättare att vara hälsosam och få i sig mer frukt och grönt redan vid frukosten. Inget tillsatt socker - bara 100% frukt och grönt, vegansk och tillverkad i Sverige. Finns i flera smaker. Du får prova en av smakerna i Smakbox.

CHOKLAD MED AHLGRENS BILAR / PLOPP

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #ploppchoklad #ploppahlgrensbilar #smakbox

Plopp samåker med Sveriges mest köpta bil. En unik kombination av mjölkchoklad och Ahlgrens bilar. Tillsammans bjuder de båda varumärkena på en härlig chokladupplevelse med välbekant smak av de populära bilarna.

MILD MINI-SALAMI / TULIP

Pris i butik*: 9 kr
Hashtag: #tulipsalami #smakbox

Mild mini-salami i perfekt snacking-format, enkel att riva av och dela. Lufttorkad och rökt utan tillsatta e-nummer med torkade grönsaker. Perfekt till mellisen och i farten. Till 100 g färdigvara har 178 g griskött använts.

CHOKLADFLINGOR / KELLOGG'S

Pris i butik*: 37 kr
Hashtag: #kelloggs #tresor #smakbox

Två nya smaker från Kellogg’s! Tresor Roulette, är som namnet avslöjar, en smaköverraskning i varje tugga med en mix av mjölkchoklad, choklad & hasselnöt samt vit choklad. Tresor Dark Choco består av en krämig mörkchokladfyllning. Du får prova en av smakerna i Smakbox.

PEPPARKAKSFIGURER / GILLE

Pris i butik*: 33 kr
Hashtag: #gillekakor #pepparkakor #smakbox

Pyssla och bygg ditt eget pepparkakeland med GILLE Pepparkaksfigurer! Burken innehåller delar till 13 stycken figurer bakade efter vinnarreceptet med raps-/shea-/kokosolja.

HAVREDRYCK BARISTA / VALIO ODDLYGOOD

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #valio #oddlygood #smakbox

Valio Oddlygood Barista är en glutenfri havredryck, särskilt framtagen att använda i kaffet. Gjord på nordisk havre. Krämigt rund smak för alla kaffeälskare, framtagen tillsammans med professionella baristas. Kan drickas varm eller kall och vispas till ett lent skum.

ALKOHOLFRI HOVMÄSTARLAGER / ERIKSBERG

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #eriksberg #engodhistoria #smakbox

En mörk alkoholfri lager med lite mer smak. Passar utmärkt till klassiska husmansrätter som pytt i panna, eller varför inte till isterband med dillstuvad potatis.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Du kan enkelt pausa eller avsluta.