Leverans

Ja, vi skickar Smakbox inom hela Sverige till utlämningsställe. Dessutom erbjuder vi hemleverans till många postnummer.

Här kan du se vilka leveransalternativ som är möjliga till ditt postnummer.

Du som lagt till Kallt Tillägg till din prenumeration får alltid hemleverans till dörren. 

Din första Smakbox kommer inom 2 veckor från beställning, om boxar finns på lager, annars kommer den vid ordinarie utskick. Exakt datum när första boxen skickas hittar du i beställningsformuläret. Därefter skickas Smakbox varannan månad i februari, april, juni, augusti, oktober och december, förutsatt att betalning genomförts. Här kan du se när kommande boxar börjar skickas.

Det finns 2 sätt att få hem Smakbox:

Leverans till utlämningsställe: leverans sker till närmsta utlämningsställe utifrån din angivna leveransadress. Du får en avisering via mejl när din Smakbox skickas från vårt lager. När boxen anlänt till utlämningsstället får du en sms-avisering till angivet mobilnummer. Detta leveransalternativ är gratis. Boxen skickas med Schenker. 

Hemleverans: för prenumeranter inom vissa postnummer är det möjligt att få Smakbox levererad till dörren. Detta leveransalternativ är gratis.

Du som lagt till Kallt Tillägg till din prenumeration får hemleverans med kyld och fryst transport. Detta leveransalternativ kostar 50 kr.

Här kan du se vilka leveransalternativ som är möjliga till ditt postnummer.  

När Smakbox börjar packas hos oss får du ett mejl från oss. När den därefter blivit skickad får du ett nytt mejl med ditt sändningsnummer. Med detta kan du enkelt själv spåra din box. Ibland händer det att boxar går sönder på vägen eller skickas fel. Då hjälper vi dig förstås, hör av dig till oss.

Har du inte fått något mejl har du troligtvis angivit fel kontaktuppgifter. Hör av dig till oss på Smakbox så hjälper vi dig att spåra din box samt uppdatera dina kontaktuppgifter inför nästa utskick.

2 veckor väntar din Smakbox på utlämningsstället.

Vi har som mål att undvika att skicka Smakbox under den vanliga semestertider. Därför skickas ingen box i exempelvis juli. I december och juni skickar vi dessutom Smakbox lite tidigare och i augusti lite senare i månaden.

Ej uthämtad box som går i retur till Smakbox återbetalas ej. Om du vill att vi skickar den igen innebär det en returkostnad. Hör av dig till oss om du vill att vi ska skicka ut den igen.

Hör av dig till oss på Smakbox så hjälper vi dig!

Hittar du inte vad du letar efter?

Kontakta oss:

E-post: kontakt@smakbox.se

Telefon: 08 - 120 223 80