Smakbox med vänner

Smakbox med vänner är en kväll i smakprovets tecken för dig som är prenumerant och som älskar att prata mat och prova nya produkter och smakkombinationer med vänner. Tänk dig lite som Halv åtta hos mig fast med dina vänner, istället är det smakerna som är nya.

Ni provsmakar och via mobilen ger ni betyg och utvärderar det ni smakar, garanterat tycker ni olika! Minst en av er blir prenumerant på Smakbox under kvällen.

Boxen för kvällen får du gratis, dvs du betalar enbart för frakten, 49 kr.

Alla som är prenumeranter och har en unik personlig kod kan anmäla sitt intresse till Smakbox med vänner. Din unika kod hittar du på Mina sidor eller i mejlet du fick när du startade din prenumeration. Det finns dock ett begränsat antal boxar till denna aktivitet.

Du får 1 box/5 personer och max 2 boxar per hushåll. Ni kan alltså vara upp till 10 personer under kvällen. Självklart får ni vara fler men vi skickar max 2 boxar/hushåll.

När du anmält intresse och fått svar från oss om du får genomföra en Smakbox-kväll kommer du också få en variant av din unika rabattkod som är laddad med rabatt så att du kan köpa max 2 boxar (du betalar då enbart för frakten, 49 kr). Du köper på smakbox.se/ge-bort-smakbox.

Observera, du kan bara kan köpa 1 box per köp. Du kan välja den smakinriktning som passar dig och dina vänner.

Boxen som ni njuter av på din Smakbox-kväll skickas ca 2 veckor efter att du fått din egen box. Då vet du som värdinna/värd vad boxen innehåller och hur du vill lägga upp kvällen. I mejl från oss kommer du se tydligt vilket utskicksdatum som är aktuellt för kommande Smakbox-kväll.

I mejlet du får från oss om att du får genomföra kvällen innehåller ett sista datum då du måste genomfört din kväll. Du har vanligtvis ungefär 1 månad på dig att bjuda in dina gäster och ha en härlig kväll tillsammans.

  1. Bjud in till en härlig kväll med smakprovet i fokus
  2. Provsmaka produkterna i boxen
  3. Ge betyg och tyck till om produkterna via mobilen
  4. Berätta för alla gäster om Smakbox, minst 1 ska starta en prenumeration med din unika kod
  5. Frivilligt: ta härliga bilder och korta filmer och dela gärna i egna sociala kanaler och Smakbox FB-grupp

För dig som delar med dig på sociala medier, kanske tar vi kontakt och gör ett reportage om dig och ditt gäng i Smakbox tidning?

Du får genomföra Smakbox-kvällar så länge minst 1 av dina gäster från senaste träffen startade en prenumeration med din unika rabattkod. Ju fler ju bättre!

Kort efter att anmälningstiden gått ut får du mejl från oss med en personlig rabattkod som du kan använda för att köpa din box för endast 49 kr. Får du det mejlet vet du att du får genomföra kvällen.   

Vi prioriterar alltid dig som prenumerant och vill säkra att din egen box skickas först. Därefter skickar vi boxar till Smakbox-kvällen och till nya prenumeranter. Boxen som ni njuter av på din Smakbox-kväll skickas ca 2 veckor efter att du fått din egen box. Dessutom vet du då som värdinna/värd vad boxen innehåller och kan planera hur du vill lägga upp kvällen. Vill du att ni gör en 3-rätters meny tillsammans eller dukar ni upp allt som en provsmakningsbuffé? Eftersom majoriteten av dina gäster inte är prenumeranter blir innehållet för dem en överraskning.  

Ja, minst en av dina gäster ska gärna bli prenumerant under kvällen.

Ja, du måste utvärdera produkterna och ge dem du smakar betyg. Det är ju en del av det roliga!

Varför behöver du det? Dels hjälper du oss att förstå vilka produkter du tyckte om och är med och påverkar Smakbox framåt.  

Den största anledningen är att våra samarbetspartners gärna vill ha din åsikt om sina produkter. Det är en anledningen till att Smakbox kan vara så prisvärd. Får vi in många svar blir våra samarbetspartners nöjda och vi får fler och bättre varor till boxen!

Nej, det gör du förstås bara om du vill!

För dig som delar med dig på sociala medier, kanske tar vi kontakt och gör ett reportage om dig och ditt gäng i Smakbox tidning?

Anmäl ditt intresse här här (klicka och scrolla längre ner på sidan).

Om länken inte fungerar så är anmälningen inte öppen just nu. Är du befintlig prenumerant får du mejl från oss när det är möjligt att anmäla intresse?