Smakbox med vänner

Älskar du att prata mat med vänner, prova nya produkter och hitta på roliga smakkombinationer? Har du redan ett gäng som träffas regelbundet eller brukar ni ha svårt att få till era träffar? Oavsett hur du och dina matvänner ses har ni nu en kul mat-happening att samlas kring!

Din Smakbox-kväll

Du bjuder in ett härligt gäng som gillar mat och tillsammans skapar ni spännande rätter och smakkombinationer av produkterna i boxen. Ni provsmakar och via mobilen ger ni betyg och utvärderar det ni smakar, garanterat tycker ni olika! Ta gärna bilder på det ni skapar och ert härliga gäng och lägga upp på #smakbox eller i vår Facebook-grupp.

Du som bjuder in berättar också om Smakbox och delar med dig av din personliga rabattkod. Minst en och gärna fler av deltagarna ska bli prenumerant under kvällen till ett bra pris.

Boxen för kvällen får du gratis, dvs du betalar enbart för frakten, 49 kr.

Kort och gott är alltså ditt uppdrag:

  1. Bjud in till en härlig kväll med smakprovet i fokus
  2. Provsmaka produkterna i boxen
  3. Ge betyg och tyck till om produkterna via mobilen
  4. Berätta för alla gäster om Smakbox, minst 1 ska starta en prenumeration med din unika kod
  5. Frivilligt: ta härliga bilder och korta filmer och dela gärna i egna sociala kanaler och Smakbox FB-grupp

För dig som delar med dig på sociala medier, kanske tar vi kontakt och gör ett reportage om dig och ditt gäng i Smakbox tidning?

Så anmäler du dig

Inför varje box får du som är befintlig prenumerant ett mejl från oss där du kan anmäla intresse.

Det finns ett begränsat antal boxar till denna aktivitet.

 

Anmäl ditt intresse HÄR!

 

Kort efter att anmälningstiden går ut får du mejl från oss med en personlig rabattkod som du kan använda för att köpa din box för endast 49 kr.  

Boxen som ni njuter av skickas ca 2 veckor efter att du fått din egen box. Då vet du som värdinna/värd vad boxen innehåller och hur du vill lägga upp kvällen. Vill du att ni gör en 3-rätters meny tillsammans eller dukar ni upp allt som en provsmakningsbuffé? Eftersom majoriteten av dina gäster inte är prenumeranter blir innehållet för dem en överraskning.

Boxen skickas till ditt utlämningsställe. Max 2 boxar/sällskap (5 personer/box).

 

Frågor och svar

Här hittar du massor av frågor & svar om Smakbox med vänner för dig som vill veta ännu mer.