Smakbox JUBILEUM

Smakinriktning Original 

Utskick i april och maj 2021

Boxpris: 199 kr

Antal produkter: 22st

Pris i butik*: 523 kr (varav 106 kr jubileumsprodukter)

 

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Mitt i dessa speciella tider fyller Smakbox 5 år. Den 1:a Smakboxen såg dagens ljus våren 2016 och nu är det dags att fira. Det är JUBILEUM!

RADIOBILAR / AHLGRENS BILAR

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #ahlgrensbilar #smakbox

Ahlgrens bilar Radiobilar bjuder på ett riktigt nöjesåk! Radiobilarna har en festlig blandning av goda tivolismaker som popcorn, cola och spunnet socker. Något för hela familjen! Fria från palmolja och innehåller inga artificiella färgämnen. Produkten är en limited edition under 2021

LÄSK ZERO SUGAR / COCA-COLA

Pris i butik*: 15 kr
Hashtag: #cocacola #smakbox

Med ett helt nytt, slående och elegant utseende och en utvecklad, uppfriskande och utsökt smak, erbjuder nya Coca-Cola Zero Sugar den bästa Coca-Cola-upplevelsen, fortfarande sockerfri och kalorifri.

MJUKOST DI MOZZARELLA / KAVLI

Pris i butik*: 38 kr
Hashtag: #kavlimjukost #smakbox

Kavli di Mozzarella är en vidareutveckling av den traditionella mjukosten med en ny kombination av ostar och "grönare" smaker. Innehåller 10% Mozzarella och har en fetthalt på 14%. Smakerna är inspirerade av det italienska köket och innehåller synliga bitar av grönsaker, örter och kryddor. Du får prova en av smakerna.

AMERICAN STYLE MAYO / KAVLI

Pris i butik*: 25 kr
Hashtag: #kavlimajonnäs #smakbox

Kavli American style majonnäs är en mild och krämig majonnäs. Den passar utmärkt till grillat men också som bas till såser, dressingar och mycket annat. Majonnäsen har den typiska milda amerikanska smaken men själva tillagningen sker i Sverige som all Kavlis majonnäs gjort ända sedan 1940-talet. Kavli Majonnäsen tillagas i Eslöv med nordisk rapsolja och ägg från frigående höns. Prova och njut!

SOCKERFRI PASTILL / LÄKEROL

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #läkerol #redorangelicorice #smakbox

Läkerol Red Orange Licorice är en sockerfri pastill med smak av sötsyrlig blodapelsin som blandas med toner av lakrits för att uppnå en perfekt balans. Något för dig som har svårt att välja mellan lakrits och frukt!

YUP CRISPY / LÄKEROL

Pris i butik*: 12 kr
Hashtag: #läkerol #läkerolyupcrispy #smakbox

Läkerol YUP Crispy bjuder på flera oväntade upplevelser i samma pastill, både vad gäller smak och konsistens. Det krispiga skalet och den mjuka kärnan har olika smaker, som kombinerats till perfektion. Sockerfria, veganska och med vitamin C. Du får prova en av smakerna.

PIZZASÅS CLASSICA / MUTTI

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #muttipomodoro #smakbox

Med Muttis klassiska pizzasås kan du laga pizza med autentisk italiensk smak hemma i ditt eget kök! Såsen innehåller färska, perfekt solmogna och naturligtvis till 100% italienska tomater och bara naturliga smaker. Den här såsen skulle en italienare välja på sin pizza. 

CHOCOLATE WAFER / NICK'S

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #nicks #smakbox

NICK'S Chocolate Wafer är en krispig kexchoklad doppad i mjölkchoklad. No added sugar, no palm oil, no gluten, just joy. 

APELSINLÄSK / ORANGINA

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #orangina #smakbox

Orangina skapades i Frankrike på 1930-talet på uppdrag av Jean Claude Beton som ville kunna njuta av apelsiner året runt. Orangina görs på naturliga ingredienser, är försiktigt kolsyrad och innehåller 12% juice och fruktkött. För att få fram den bästa smaken bör flaskan skakas innan du dricker den!

ALKOHOLFRI ÖL / PRIPPS

Pris i butik*: 13 kr
Hashtag: #prippsradler #smakbox

Pripps Radler 0,0% är en törstsläckande blandning av ljus alkoholfri öl och frisk citronlemonad. En dryck för avkoppling, gemenskap och de blå stunderna.

FUNKTIONSVATTEN / RAMLÖSA

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #ramlösa #smakbox

Kolsyrat mineralvatten berikat med vitaminer, energi och antioxidanter från naturen. Den fräscha smaken och lätta sötman kommer från frukt. Fri från syntetiska sötningsmedel. Finns i tre olika varianter, särskilt framtagna för att hjälpa dig hitta rätt känsla vid rätt tillfälle. Du får prova en av dem.

EXPRESSRIS / UNCLE BEN'S

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #unclebens #expressris #smakbox

Bra ris förtjänar något speciellt. Uncle Ben's har smakatt sitt autentiska ris med noggrant utvald vitlök och kryddor (och lite av Uncle Ben's know-how). Helt enkelt inget behov av konstgjorda smakämnen, konserveringsmedel eller färgämnen. 

LEMONAD / KIVIKS MUSTERI

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #kiviksmusteri #smakbox

Ekologiska lemonader från Kiviks Musteri - en klassisk dryck med historia, tradition och genuinitet. Gjorda på noggrant utvalda råvaror och finns i fem läskande varianter, alla med en lite vuxnare smak. Du får prova en av smakerna.

BIG CUTS / OLW

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #OLW #smakbox

OLW Big Cuts har som namnet antyder fått den allra grövsta och krispigaste räfflan. Dessa chips rullar in med vågade toner toner av havssalt och ett stänk svartpeppar. Mera krisp och mer volym helt enkelt. Du får prova en mindre förpackning i Smakbox.

SMAKSATT VATTEN / ECOWTR

Pris i butik*: 20 kr
Hashtag: #ecowtr #vattennörd #smakbox

Passionerade vattennördar har tillverkat världens bästa smaksatta vatten. Här i smak av smultron. Ekologiskt, hållbart och fantastiskt gott. Smaka skillnaden du också! 

ÖLKORV / HÄRRYDA KARLSSON

Pris i butik*: 35 kr
Hashtag: #karlssonschark #härrydakarlsson #smakbox

Härryda Karlssons härliga ölkorvar är gjorda på 100% svenskt kött. De finns i sju olika varianter, från klassiskt mild till riktigt het. Alla kan hitta sin favorit bland dessa smaker! Du får prova en av varianterna.

MÖRKROSTAT KAFFE / RUTASOKA

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #rutasokacoffee #smakbox

Ekologiskt mörkrostat fylligt kaffe med smak av röda bär och toner av mörk choklad. 100% Arabica från ekologiska och rättvisa plantager i Kongo. Rutasoka återinvesterar dessutom inom hälsovård och jordbruk där kaffe kommer ifrån. Du får prova en provförpackning.

KEX / LOTUS BISCOFF

Pris i butik*: 17 kr
Hashtag: #lotusbiscoff #lotusbiscoffsandwich #smakbox

Tre läckra nyheter från Lotus Biscoff! Den ikoniska Biscoff-kakan med sin unika karamelliserade smak kombineras nu med en krämig fyllning i en oemotståndlig kombo! Kommer i smakerna Kexkräm, Vanilj och Mjölkchoklad. Smakerna Vanilj och Kexkräm är veganska. Du får prova en av smakerna.

PESTO BASILIKA & RUCCOLA / BARILLA

Pris i butik*: 30 kr
Hashtag: #barillapesto #pestoruccola #smakbox

En pesto gjord på den allra finaste italienska basilikan och ruccolan. Passar lika bra som smaksättare och tillbehör, som pastasås. Välsmakande ricottaost gör dessutom peston krämig och sammetslen. Peston är glutenfri. 

MUSCOVADORÖRSOCKER / DANSUKKER

Pris i butik*: 26 kr
Hashtag: #dansukkersverige #muscovado #smakbox

Dansukker Ljust och Mörkt Muscovadorörsocker har sitt ursprung på Mauritius och utvinns ur sockerrör. Sockret behandlats så lite som möjligt för att aromen och färgen ska bevaras. Sockret är fuktigt och finkornigt , och förutom sin sötma har även det ljusa muscovadosockret en ton av smörkola och det mörka har ett drag av lakrits. Du får prova en av sorterna.

HARRY POTTER GODIS / JELLY BELLY

Pris i butik*: 59 kr
Hashtag: #fromus2u #roligtgodis #smakbox

JUBILEUMSPRODUKT! Din biljett till det välkända tåget från Harry Potter filmerna, Hogwarts Express. Välkommen ombord på en resa med magisk choklad och riskrisp.
----------
Ingredienser: MJÖLKchoklad 90% (socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: E322 (SOJA), aromämnen), krispigt ris 10% (rismjöl, socker, salt). Kakaotorrsubstans 25% minimum. MJÖLKtorrsubstans 14% minimum.

EMMER & ENKORNSKNÄCKE / VIKA BRÖD

Pris i butik*: 47 kr
Hashtag: #vikabröd #smakbox

JUBILEUMSPRODUKT! Ett riktigt gott Vika bröd som är bakat på svensk fullkornsråg, Emmer och Enkorn vilka är kulturspannmål med över 10.000 år gamla anor. Mjölerna kommer ifrån Warbokvarn i Södermanland och odlas kring Mälaren. Brödet är ljust, krispigt och smakrikt.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.