Smakbox SEMESTERGOTT

Här är din unika Smaklista där du kan se alla produkter som är med i din Smakbox.

Smakmix Nyfiken

Utskick i juni 2024

Antal produkter: 21 st

Pris i butik*: 463 kr

Med temat SEMESTERGOTT hoppas vi få överraska med nya, goda sommarfavoriter. Under locket hittar du bland annat mumsiga tillbehör till grillbuffén, krispiga snacks för snabb energi på utflykten och uppfriskande drycker som svalkar i högsommarhettan. Regniga dagar i soffan? Då passar de söta nyheterna från godishyllan extra bra!

Pastiller

YUP SOUR WATERMELON LÄKEROL

 

Pris i butik*: 19 kr

 

@lakerol_sverige #läkerol #smakbox @smakbox

 

Läkerol YUP Sour Watermelon är en frisk pastill som med sin läskande vattenmelonsmak för tankarna till varma sommardagar.

 

Hitta butik
Yup Sour Watermelon

Knäckebröd

SANDWICH PESTO WASA

 

Pris i butik*: 9 kr

 

@wasabrod #wasasandwichpesto #smakbox @smakbox

 

Wasa Sandwich Pesto är ett smidigt mellanmål rikt på fiber, bestående av två fullkornsrågsknäckehalvor med en krämig fyllning med smak av pesto. Praktisk att ha med i väskan och kan enkelt ätas efter skolan, innan träningen eller tas med på utflykten.

 

Hitta butik
Sandwich Pesto

Dryck

WILD STRAWBERRY FESTIS

 

Pris i butik*: 15 kr

 

@beafestis #festis #beafestis #smakbox @smakbox

 

En svensk fruktdryck utan kolsyra med smak av smultron. Festis finns i många uppfriskande smaker och har blivit en älskad klassiker hos svenska folket sedan lanseringen 1961. FEST-iS, numera känt som Festis, introducerade Sveriges första still drink, en fruktdryck utan kolsyra med apelsinsmak. Idag är Festis en modern ungdomsdryck känd för sina många spännande smaker, inklusive smultronsmak! Avnjuts väl kyld.

 

Funktionsdryck

ICE POP PRIME HYDRATION

 

Pris i butik*: 34 kr

 

@drinkprime #drinkprime #loganpaul #smakbox @smakbox

 

Ice Pop – den ikoniska smaken från Prime! Prime Hydration är en funktionsdryck som återställer din vätskebalans med bas av kokosvatten. Full av vitaminer, mineraler, antioxidanter och elektrolyter som bidrar till återhämtning. Utan socker och koffein.

 

Hitta butik
Ice Pop

Kakor

KAKOR CHOCOLATE CHIP WASA

 

Pris i butik*: 30 kr

 

@wasabrod #wasabiscuits #smakbox @smakbox

 

Wasa Kakor Chocolate Chip är krispiga kakor med kikärtor, havre och läcker choklad. Kikärtorna ger dig ett högre proteinintag samtidigt som chokladen stillar behovet av någonting sött. Kakorna är tillverkade helt utan palmolja och är 100 procent klimatkompenserade.

 

Hitta butik
Kakor Chocolate Chip

Pastiller

REBEL EXOTIC PUNCH DENT

 

 

Pris i butik*: 17 kr

 

#rebelenergybullets #dentpastiller #smakbox @smakbox

 

Rebel Energy Bullets är en världsnyhet som kombinerar det bästa från energidrycksuniversum med en rolig smakupplevelse. Exotic Punch är en tropisk smakbomb som snabbt kan bli din nya favorit.  Innehåller koffein.

 

Hitta butik
Exotic Punch

Dryck

ISKAFFE CAPPUCCINO / CAFFÈ LATTE STARBUCKS

 

Pris i butik*: 25 kr

 

@starbuckschilledcoffee #readytodrink #starbucks #smakbox @smakbox

 

Starbucks iskaffe består en perfekt blandning av fyllig espresso och kall mjölk. Coffee-to-go med äkta Starbuckskänsla oavsett var du befinner dig! Iskaffet tillverkas med samma toppkvalitet som på kaféerna och det espressorostade arabicakaffet är 100 procent rättvisemärkt. Den smakar allra bäst väl kyld. Du får prova en av smakerna Cappuccino och Caffè Latte.

 

Majonnäs

MAYONNAISE SERIOUSLY GOOD HEINZ

 

Pris i butik*: 28 kr

 

@heinz_sverige #heinz #smakbox @smakbox

 

Heinz har fått en amerikansk kompis i majonnäshyllan, sin absolut bästa majonnäs. Den är krämig, len och funkar till allt där du använder majonnäs såväl som svenska klassiker som burgare och pommes. Seriously Good majonnäs finns i glasburk och praktisk squeeze flaska.

 

Hitta butik
Mayonnaise Seriously Good

Mellamål

MAJSKAKOR SMÖR & HAVSSALT FRIGGS

 

Pris i butik*: 26 kr

 

@friggs #friggs #smakbox @smakbox

 

Friggs Majskakor Smör & Havssalt är krispiga, spröda majskakor med den underbara smaken av smält smör och en gnutta havssalt. Det perfekta valet för alla stunder under dagen! Ge en lyxig känsla till din morgonrutin, ta med på utflykt för en snabb energikälla eller ersätt dina vanliga kvällssnacks!

 

Snacks

CHIPS HAVSSALT / PARMESAN GÅRDSCHIPS

 

Pris i butik*: 29 kr/150 g, 2 x 14 kr/40 g

 

@gardschips #gardschips #godgodaregardschips #smakbox @smakbox

 

Gårdschips Havssalt är krispiga, räfflade och grytfriterade chips med en härlig sälta av havssalt. Goda att äta som de är. Dessutom är de utmärkta att dippa eller varför inte prova att toppa dem med smetana och löjrom? Vilket du än väljer så kommer du att få en god smakupplevelse. Gårdschips Parmesan är kryddade med äkta parmesanost, det vill säga Parmigiano Reggiano. Det ger en distinkt smak av lagrad parmesan som backas upp av en lätt och fräsch syrlighet. Du får prova båda smakerna!

 

Hitta butik
Chips Havssalt
Chips Parmesan

Dryck

SPARKLING QUINCE OMIOPI

 

Pris i butik*: 26 kr

 

@omiopidryck #nordenscitron #rosenkvitten #smakbox @smakbox

 

Upptäck Sparkling Quince, en ekologisk och bubblig dryck med den nordiska citronen – rosenkvitten. Syrlig och frisk med en blommig touch. Perfekt för en dag i solen!

Pastiller

CRUSH RASPBERRY / SALTY LICORICE DENT

 

Pris i butik*: 15 kr

 

#smakbox @smakbox

 

Här får du en underbar kombination av sött och salt, själva definitionen av en smakfest. Som alltid 100 procent sockerfri – och tillåten varje dag! Du får prova en av smakerna Raspberry och Salty Licorice.

 

Hitta butik
Crush Raspberry
Crush Salty Licorice

Snacks

POTATO POPS SEASALT & BUTTER / LENTIL POPS SOUR CREAM & ONION SANTA MARIA

 

Pris i butik*: 25 kr

 

@santamariasverige #santamariasverige #smakbox @smakbox

 

Santa Marias nya Potato Pops Sea Salt & Butter chips är härligt krispiga, lätta, och smakrika snacks med härlig smak av havssalt och smör. Lentil Pops Sour Cream & Onion linschips är härligt krispiga, lätta, och smakrika snacks. Generöst kryddade med svenskarnas favoritsmak sourcream & onion och har en härligt frisk och syrlig smak av gräddfil i kombination med sötman från lök och gräslök.

 

Hitta butik
Potato Pops Seasalt & Butter
Lentil Pops Sourcream & Onion

Läsk

ZINGO ZERO APELSIN ZINGO

 

Pris i butik*: 10 kr

 

@zingo_sverige #zingo #zingozero #smakbox @smakbox

 

En sockerfri läsk med smak av apelsin. Svensk läskklassiker sedan 1950-talet som ursprungligen kallades Ingoläsk, uppkallad efter boxaren och legenden Ingemar "Ingo" Johansson, men som sedan döptes om till Zingo. Den smakar som bäst väl kyld och passar perfekt när du är sugen på något gott och läskande!

 

Hitta butik
Zingo Zero Apelsin

Dressing

CLASSIC BURGER DRESSING HELLMAN'S

 

Pris i butik*: 33 kr

 

@hellmannssverige #hellmanns #maketastenotwaste #smakbox @smakbox

 

Hellmann's Classic Burger Dressing är en riktigt god hamburgerdressing med bitar av picklad gurka, perfekt balanserad syra och ett sting av sambal oelek. En hamburgerdressing som hela familjen kommer att älska!

 

Hitta butik
Classic Burger Dressing

Smaksättare

SMOKY BBQ / SRIRACHA JOHNNY'S

 

Pris i butik*: 10 kr

 

@johnnys.se #johnnys #bbqbuddies #smakbox @smakbox

 

Starta grillen! Här kommer en Barbeque buddy med god, mild rökighet komprimerad i en liten påse. De stora smakerna kommer från rökt paprika, chipotle och vitlök. Massera in rejält med rub på ribs, nöt, fläsk, kyckling eller vad du vill 60 minuter före grillning. Du får testa en av smakerna BBQ och Sriracha.

 

Dryck

SMOOTHIE BLÅBÄR & HALLON / MANGO & APELSIN FROOSH

 

Pris i butik*: 23 kr

 

@frooshofficial #froosh #smakbox @smakbox

 

Froosh smoothies passar inte bara till frukost, utan också som ett uppfriskande mellanmål! Froosh grundades 2008 och är ett av de ledande smoothiemärkena i Norden. Du får prova en av smakerna Blåbär & Hallon eller Mango & Apelsin.

 

Hitta butik
Smoothie Blåbär & Hallon
Smoothie Mango & Apelsin

Ölkorv

ÖLKORV MINISAR RIDDERHEIMS

 

Pris i butik*: 15 kr

 

@ridderheims #ridderheims #plockafram #smakbox @smakbox

 

En ölkorv sitter aldrig fel! Ridderheims har hela smakspektrumet från milda till superheta korvar och allt där emellan. Cheezes är en mild ölkorv med smak av ost.

Pasta

GNOCCHETTI SARDI PASTA BERRUTO

 

 

 

Pris i butik*: 40 kr

 

#smakbox @smakbox

 

Förbered dig för en autentisk smakresa till Sardinien med denna gnocchetti. Dess randiga yta och skalform gör att såsen absorberas av pastan för en läcker smak tugga efter tugga. Perfekt för alla tillfällen, från festliga middagar till avslappnade söndagsluncher med familjen. Med en kokningstid på 12 minuter blir den perfekt “al dente”!

 

Bakmix

MIX FÖR PIZZA & FOCACCIA IL MOLINO CHIAVAZZA

 

Pris i butik*: 35 kr

 

#smakbox @smakbox

 

Upptäck denna italienska mjölmix och skapa autentisk pizza eller focaccia hemma! Perfekt balanserad för att ge din deg den optimala konsistensen och bästa smaken. Se recept på baksidan av förpackningen.

*) Med Pris i butik avses ett ungefärligt pris i livsmedelsbutiker. Priset kan variera för en produkt mellan butiker och detta pris skall enbart ses som en indikation. De angivna priserna kommer från nätbutiker, fysiska butiker eller är leverantörens rekommenderade pris.

Hitta nya favoriter! Prenumerera på Smakbox. Fri frakt och ingen bindningstid.