Samarbeta med oss!

Smakbox är störst på provsmakning i Sverige*. På ett inspirerande och effektivt sätt får uppemot 100 000 konsumenter i matintresserade hem varannan månad provsmaka nya smaker och produkter. I snitt uppger 38% att de kommer köpa produkterna som provas i Smakbox och många blir nya favoriter.

Genom ett stort Influencer-nätverk byggs en genuin och bred digital räckvidd för medverkande varumärken. Engagerade prenumeranters feedback samlas och analyseras till givande insikter.

Detta gör Smakbox till den största aktiveringsplattformen som kombinerar provsmakning, digital räckvidd och insikter. Samtidigt förändrar detta sättet att marknadsföra och driva försäljning av mat – från ord och bild till alla 5 sinnen.

*Jmfrt med andra företag som har som affärsidé att anordna provsmakningar såsom matmässor, demoföretag, event m.m. (ej kedjor, restauranger m.m. inräknat).

 

Vill du att ditt varumärke och produkter ska medverka i Smakbox?  

Skicka ett mejl till leverans@smakbox.se så planerar vi tillsammans hur du bäst aktiverar dina produkter och varumärke.  

 

Är du influencer inom mat och är intresserad av samarbete? 

Skicka ett mejl till info@smakbox.se och berätta om dig själv och din kanal. Det kan dröja upp till 3 veckor innan vi besvarar din förfrågan.