Samarbeta med oss!

Smakbox är Sveriges största provsmakningsbox inom mat och dryck. På ett inspirerande och effektivt sätt får ca 100 000 kunder i matintresserade hem varannan månad provsmaka nya produkter från både nya och etablerade varumärken. Feedback från engagerade prenumeranter samlas in och analyseras till givande insikter. Dessutom skapas en bred digital räckvidd för medverkande varumärken genom ett stort nätverk av influencers.

Detta gör att Smakbox är störst på provsmakning i Sverige*. Den vinnande kombinationen av provsmakning, digital räckvidd och insikter gör tjänsten unik.

Smakbox har sedan start haft en mycket stark tillväxt med många positiva omdömen. Målet är att under kommande år dubbla omsättningen.

*Jmfrt med andra företag som har som affärsidé att anordna provsmakningar såsom matmässor, demoföretag, event m.m. (ej kedjor, restauranger m.m. inräknat).

 

Vill du att ditt varumärke och produkter ska medverka i Smakbox?  

Fyll i formuläret som du hittar via den här länken så planerar vi tillsammans hur du bäst aktiverar dina produkter och varumärke.

 

Är du influencer inom mat och är intresserad av samarbete? 

Skicka ett mejl till info@smakbox.se och berätta om dig själv och din kanal. Det kan dröja upp till 3 veckor innan vi besvarar din förfrågan.